Οι καλύτερες παραλίες της Αττικής!
Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες παραλίες τις Αττικής, γιατί ένας μικρός παράδεισος μπορεί να είναι πολύ πιο κοντά απ' ΄ότι πίστευες!

43_zoom

Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες παραλίες τις Αττικής, γιατί ένας μικρός παράδεισος μπορεί να είναι πολύ πιο κοντά απ’ ΄ότι πίστευες!

Άγιοι Θεόδωροι

Οι Άγιοι Θεόδωροι είναι μόλις μια ώρα από το κέντρο της Αθήνας και θα σ’ εκπλήξουν ευχάριστα. Όμορφα νερά που δε το πιστεύεις ότι κατάφερες να τα βρεις τόσο εύκολα.

Κινέτα

Το ίδιο ισχύει και για την Κινέτα. Το φοβερό είναι ότι θα είσαι σχεδόν μόνος σου, ειδικά καθημερινές. Προτίμησε ωστόσο να πας στο ύψος του ξενοδοχείου καθώς εκεί η θάλασσα είναι πολύ πιο καθαρή και πολύ πιο προσβάσιμη αφού έχει καθαριστεί από τις μεγάλες πέτρες.

Πόρτο Γερμενό

Μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Αττικής, με πρασινογάλαζα νερά και βότσαλο, κοντά στην Ψάθα, την οποία προτείνουμε εξίσου!

Κακιά Θάλασσα, Κερατέα

Φοβερά νερά, μία ώρα από την Αθήνα. Αρκετά ήρεμα τις περισσότερες φορές..Εντάξει τις Κυριακές παντού χαμός γίνεται.

Κάπε 
Στην περιοχή του Σουνίου, μικρός κολπίσκος και καταγάλανα νερά. Πρέπει να πας, πολύ νωρίς, γιατί γεμίζει γρήγορα κόσμο και κατά τις 12 θα είστε ο ένας πάνω στον άλλο. Απέχει περίπου 1 ώρα και κάτι ψιλά από το κέντρο της Αθήνας.

Αγία Μαρίνα
Προς Βουλιαγμένη μεριά, θα βρεις έναν κόλπο και θα ξεχάσεις πως είσαι στην Αθήνα. Ποτέ την Κυριακή όμως. Θα χρειαστείς περίπου 50 λεπτά για να φτάσεις.

Λεγραινά
Στο Σούνιο. Μεγάλη παραλία με άμμο, ήρεμα νερά, θαμνάκια και…γυμνιστές. Η απόσταση από το κέντρο είναι και πάλι γύρω στη 1 ώρα και κάτι.

Ερωτοσπηλιά
Περίπου 45 λεπτά μακριά από το κέντρο. Όμορφο τοπίο, μια ανάσα από το κέντρο, αλλά και εδώ, για να την απολαύσεις, θα πρέπει να πας νωρίς.

Βρωμοπούσι
Καμία σχέση με το όνομά της, η μικρή παραλία της Κερατέας, έχει πεντακάθαρα νερά, γι’ αυτό και την προτιμούν πολλές οικογένειες.

Δες εδώ άλλες δέκα παραλίες!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;