Απαγορευμένα μέρη: Τοποθεσίες που είναι
Μπορεί να θεωρούμε ότι το google maps τα βλέπει όλα αλλά υπάρχουν κάποιες περιοχές που κάτι πάει λάθος...είτε είναι αλλοιωμένες είτε μυστηριωδώς "καλυμμένες" τόσο στο Google Earth όσο και στα Google Maps.

Screen Shot 2016-06-08 at 11.41.53 AM

Μπορεί να θεωρούμε ότι το google maps τα βλέπει όλα αλλά υπάρχουν κάποιες περιοχές που κάτι πάει λάθος…είτε είναι αλλοιωμένες είτε μυστηριωδώς “καλυμμένες” τόσο στο Google Earth όσο και στα Google Maps.

 

Κανγκτέγκα, στα Ιμαλάια

Η πρώτη φορά που κάποιος έφτασε μέχρι τη διάσημη κορυφή των Ιμαλαίων ήταν το 1964 ή τουλάχιστον έτσι γνωρίζουμε. Υπάρχει ωστόσο μια θεωρία συνωμοσίας που ανάμεσα σε άλλα αναφέρει αποστολές των Ναζί για την ίδρυση μυστικής βάσης. Η θεωρία αυτή είναι αποδεκτή από πολλούς.

Η κορυφή του βουνού είναι για κάποιο λόγο μαύρη στο Google Maps! Μπορεί να είναι τυχαίο, μπορεί και όχι.

Ένα σημείο στη Γροιλανδία, κοντά στην αμερικανική αεροπορική βάση Thule

Το 1968 συνετρίβη βομβαρδιστικό Β-52 που έφερε πυρηνικά όπλα (επιχείρηση Chrome Dome).

Η περιοχή της συντριβής είναι δυσδιάκριτη σε σχέση με τον υπόλοιπο χώρο. Τα συμβατικά εκρηκτικά εξερράγησαν και διέρρευσε πυρηνικό υλικό, μολύνοντας την περιοχή.

Ένα σημείο στην Τσουκότκα, στις ερημιές της Σιβηρίας, είναι «παραλλαγμένο»

Εδώ μιλάμε για αντιγραφή δορυφορικής εικόνας από άλλη περιοχή που βρίσκεται εκεί κοντά! Φυσικά υπάρχουν θεωρίες συνωμοσίας. Αυτές ανάμεσα σε άλλα αναφέρονται σ εγκαταστάσεις διηπειρωτικών πυραύλων ή πειραματικών όπλων, μέχρι και κάποιου εντελώς άγνωστου μυστικού, που ήρθε στην επιφάνεια από τις δραστηριότητες εξόρυξης χρυσού στην περιοχή.

Νήσος Σάντι στον Ειρηνικό

Έχει ανακαλυφθεί από τον Κάπτεν Κουκ, στη Θάλασσα των Κοραλλιών, στα ανοιχτά της Αυστραλίας. Συναντάται σε χάρτες από τα τέλη του 19ου αιώνα.

Στο Google Maps είχε καλυφθεί με μια μαύρη ένδειξη πριν σβηστεί εντελώς!

Το 2012 ερευνητικό πλοίο δεν μπόρεσε να βρει κάτι στις συντεταγμένες εκείνες. Ως εκ τούτου είναι άγνωστο αν έγινε κάπου κάποτε κάποιο λάθος, τι βρήκε ο Κουκ ή τι μπορεί να συνέβη στο «νησί- φάντασμα».

Junction Ranch, Έρημος Μοχάβε στην Καλιφόρνια

Είναι ορατός ένας μεγάλος διάδρομος απογείωσης/ προσγείωσης αεροσκαφών και ένας χώρος στρατιωτικών δοκιμών, όπου φέρονται να λαμβάνουν χώρα δοκιμές εξελιγμένων μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Ωστόσο, στις εικόνες υπάρχουν κάποια παράξενα χαρακτηριστικά, που ενδεχομένως να υποδεικνύουν παρέμβαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1