5 μέρη τα οποία σίγουρα δεν είχες ξανακούσει!
Πέρα από τους γνωστούς κοσμοπολίτικους προορισμούς που προτιμούν οι περισσότεροι για τις διακοπές τους,

 

Πέρα από τους γνωστούς κοσμοπολίτικους προορισμούς που προτιμούν οι περισσότεροι για τις διακοπές τους, δεν θα πρέπει να αγνοούμε τους εκατοντάδες πανέμορφους τόπους που φιλοξενεί ο πλανήτης μας και που περιμένει να τους ανακαλύψουμε!

Άρθρο της Ελευθερίας Τσαλίκη που μας το έστειλε μέσω του info[at]neolaia.gr

Οι πιο συναρπαστικοί από αυτούς είναι σχεδόν άγνωστοι στο μέσο πολίτη και όμως αξίζουν πολύ παραπάνω από μέρη όπως το Παρίσι , το Ντουμπάι ή η Νέα Υόρκη! Παρακάτω λοιπόν βρίσκονται 5 από τα τους ομορφότερους άγνωστους προορισμούς που κατά την γνώμη μου υπάρχουν!

Αρούμπα (Aruba)

1

Πρόκειται για νησιωτική χώρα , τμήμα του Βασιλείου των Κάτω Χωρών που βρίσκεται στην Ολλανδικές Αντίλλες (δηλαδή στην Καραϊβική) βόρεια της Βενεζουέλας. Χαρακτηρίζεται ως «το νησί της Χαράς» αφού σε όλους κάνει εντύπωση το πόσο χαρούμενοι και χαμογελαστοί είναι οι κάτοικοί της. Αδιαμφισβήτητα τα κρυστάλλινα νερά στις μαγευτικές αμμουδιές σε συνδυασμό με την ζεστή φιλοξενία το Λατινοαμερικάνικο ταμπεραμέντο και τις πολυάριθμες δραστηριότητες για τις οποίες προσφέρεται το νησί κλέβουν τις εντυπώσεις!

Μπελίζ (Belize)

2

Η πιο αραιοκατοικημένη χώρα της Κεντρικής Αμερικής που βρίσκεται νοτιοανατολικά του Μεξικού. Οι ζούγκλες της είναι το σπίτι για μεγάλο αριθμό θηλαστικών (όπως ιαγουάρων) και τροπικών πτηνών (όπως παπαγάλων). Επιπλέον στα εδάφη της υπάρχουν πλήθος κατάλοιπα από από τους αρχαίους προκολομβιανούς πολιτισμούς όπως «κάστρα» και ναοί των Μάγια. Τις φυσικές ομορφιές της χώρας συμπληρώνουν οι κοραλλιογενείς ύφαλοι και τα γαλαζοπράσινα νερά.

Ανατολικό Τιμόρ (ή απλώς Τιμόρ) (Timor)

3

Πρώην αποικία της Πορτογαλίας στην Ινδονησία. Αποτελείται από το ανατολικό τμήμα του νησιού Τιμόρ και τα νησιά Αταούρο, Τζάκο και Οεκούσε. Προτιμάται για δραστηριότητες όπως trekking, καταδύσεις, snorkeling και άλλα ακόμα σπορ. Είναι γνωστό στην Ινδονησία για το ξέφρενο Καρναβάλι του!

Νήσος των Χριστουγέννων (Christmas Island)

4

Το Νησί των Χριστουγέννων είναι μια μικρή ημιαυτόνομη κτήση της Αγγλίας που αποδόθηκε στην Αυστραλία και βρίσκεται στον Ινδικό Ωκεανό. Κατά την περίοδο Δεκέμβριο-Φεβρουάριο κατακλύζουν το νησί αποδημητικά κόκκινα καβούρια ένα μοναδικό φαινόμενο σε όλο τον κόσμο. Μεταξύ άλλων κανείς στο νησί μπορεί να απολαύσει τις παραλίες, mount biking, trekking και whale shark watching.

Λεσότο (Lesotho)

5

Το Λεσότο (επίσης Λεσόθο) είναι μια περίκλειστη αφρικανική χώρα .Συνορεύει από όλες τις πλευρές με τη Νοτιοαφρικανική Δημοκρατία. Η πρωτεύουσα είναι το Μαζέρου. Ως το 1966 υπήρξε βρετανικό προτεκτοράτο, με την ονομασία Μπασουτολάνδη. Εξαιτίας της γραφικότητας των τοπίων του, δόθηκε στη χώρα το προσωνύμιο «Ελβετία της νότιας Αφρικής». Σήμερα αποτελεί ένα από τα φτωχότερα κράτη στον κόσμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;