Η Lady Gaga σχολίασε την εμφάνιση της Μελίνας Μακρή!
Η Μελίνα Μακρή έκανε τόσο καλή δουλειά στην μίμηση της που την σχολίασε και η ίδια η Lady Gaga! Δείτε τι έγραψε!

H Μελίνα Μακρή, από τους Vegas εμφανίστηκε την προηγούμενη Κυριακή στη σκηνή του ελληνικού Your Face Sounds Familiar ως Lady Gaga!

Η εμφάνιση της ήταν πραγματικά φοβερή, το ίδιο και η ομοιότητα, κάτι που απ’ ότι φαίνεται δε πέρασε απαρατήρητο ούτε από την ίδια τη Lady Gaga…

. Δεν είναι λίγοι αυτοί που αποκαλούν την Μελίνα ως την ”Ελληνίδα Lady Gaga”, τόσο λόγω της εμφανισιακής τους ομοιότητας όσο και των εκκεντρικών εμφανίσεων που συνήθιζε να κάνει η Μελίνα στο παρελθόν. Η τραγουδίστρια των Vegas ερμήνευσε το Poker Face και η ομοιότητα με την Lady Gaga ήταν μοναδική. Πλαισιωμένη από χορευτές και άκρως ευδιάθετη, κατάφερε να μαγέψει με τιςφωνητικές αλλα και τις χορευτικές τις ικανότητες τοσο το κοινό όσο και τους κριτές του σόου. Η Μελίνα, μάλιστα, αποκάλυψε πως ήταν η πρώτη φορά που χόρεψε συγχρονισμένα με μπαλέτο και δήλωσε ενθουσιασμένη με την εμπειρία στο Your Face Sounds Familiar!

Λαμβάνοντας υπόψη αυτή την εμφάνιση, ο manager της Lady Gaga ,Bobby Campbell πήρε κάποιο χρόνο για να επιβεβαιωθεί μέσω της ιστοσελίδας dreamofgaga.com, ότι η Lady Gaga έχει δει την μίμηση  της Μελίνας στο σόου.Η Lady Gaga σχολίασε την εμφάνιση αυτή, και  σας το παρουσιάζουμε αποκλειστικά εδώ σήμερα:

Lady Gaga: ”A big applause, to my monster sis from Greece. She brought some exciting memories from ‘The Fame’ era. Pretty beautiful voice, and the most excellent job on the disguise. Thanks for reminding me of my self, paws up to all my Greek little monsters, paws up to Melina!”

Δείτε εδώ την εμφάνιση της Μελίνας

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;