Φοιτητικές εκλογές 2016: Το μήνυμα της ΔΑΠ
Η ανακοίνωση της ΔΑΠ για τις φοιτητικές εκλογές 2016

foititikes-ekloges-2011

Η ανακοίνωση της ΔΑΠ για τις φοιτητικές εκλογές 2016

Σε μία εποχή όπου το σύνολο του πολιτικού συστήματος καταρρέει, και η χώρα παραλύει οικονομικά και κοινωνικά, λογίζεται συλλογικό καθήκον όλων των φοιτητών, ως το πιο ζωντανό και ελπιδοφόρο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, η συμμετοχή στις Φοιτητικές Εκλογές. Σε καιρούς που αμφισβητούνται τα πάντα και οι θεσμοί δοκιμάζονται, οι νέοι άνθρωποι με φρέσκες ιδέες, καλούνται να αποδείξουν πως αξίζουν να βρεθούν στο προσκήνιο.

Στις 18 Μαΐου, είναι η σειρά των Φοιτητών να εκφράσουν μαζικά την ανησυχία τους για το μέλλον και να τοποθετηθούν με τη συμμετοχή τους στις Φοιτητικές Εκλογές απέναντι στην οικονομική αστάθεια και στην κοινωνική αβεβαιότητα που ταλανίζουν τη χώρα το τελευταίο διάστημα.

Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, καλούμε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους Φοιτητές, να ενώσουν τη φωνή τους με τη διαχρονική μας δράση στο Πανεπιστήμιο. Απέναντι στην ανομία και την απαξίωση, απαντάμε με την αλήθεια, τις αξίες και τα ιδανικά μας.

Όλοι μαζί, συνεχίζουμε για ένα Πανεπιστήμιο σύγχρονο και ευρωπαϊκό.

Όλοι μαζί, διεκδικούμε μία κοινωνία αξιοκρατική με προοπτικές για όλους.

Όλοι μαζί, για τη δική μας γενιά…

Υπενθυμίζουμε τις διαδικασίες για το πώς να ψηφίσετε στις φοιτητικές εκλογές 2016:

Τι πρέπει να έχω μαζί μου

Για να συμμετάσχει κάποιος σπουδαστής στις φοιτητικές εκλογές 2016 πρέπει να επιδείξει στην εφορευτική στο τμήμα στο οποίο έχει εγγραφεί:

  • Τη φοιτητική του ταυτότητα
  • Την αστυνομική του ταυτότητα ή το διαβατήριό του

Αν δεν έχεις κάτι από τα παραπάνω, ίσως να χρειαστεί μία μικρή ταλαιπωρία μέχρι τη γραμματεία του τμήματος!

Πως ψηφίζω;

Η ψηφοφορία όπως γνωρίζεις είναι μυστική και φυσικά υπάρχει διαφοροποίηση ανάλογα με το κάθε Ίδρυμα και την κάθε σχολή. Σε κάθε περίπτωση αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι πως απλά, επιλέγεις την παράταξη που εσύ επιθυμείς και στη συνέχεια να κλείσεις τον φάκελο με το ψηφοδέλτιο, προτού βγεις από το παραβάν.

Όπως κάθε χρόνο μείνετε συντονισμένοι στο neolaia.gr για όλες τις τελευταίες ειδήσεις που αφορούν τις φοιτητικές εκλογές 2016 (κάντεLike και στην σελίδα μας), καθώς επίσης και την ημέρα διεξαγωγής μεπλούσιο ρεπορτάζ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
FT
1 - 0
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
FT
0 - 2
Κλα
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;