Είναι νέοι, Έλληνες και ταλεντάρες! 3 acts που αξίζουν την προσοχή σου!
Αλλά έχουν ένα κοινό. Γα@$νε να τους δεις live:

12719189_1698166990438546_6903233635469323573_o

Mainstream ποιοτική αγγλόφωνη ελληνική σκηνή.

Πέντε λέξεις που μαζί δύσκολα συνδυάζονται χωρίς να προκαλέσουν γέλιο.

Όμως. Και λέω όμως κύριοι.

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει ελπίδα. Υπάρχουν μπάντες που προσπαθούν να τη βολέψουν και να σταθούν στα πόδια τους με πολλά live, σκληρή δουλειά και υπέροχη διάθεση.

Συγκεντρώσαμε 3 acts που απαρτίζονται από πηγαία ταλαντούχα τυπάκια και παίζουν μουσική από τρία διαφορετικά στυλ.

Αλλά έχουν ένα κοινό. Γα@$νε να τους δεις live:

Inconsistencies

Οι Inconsistencies δημιουργήθηκαν το Μάρτιο του 2014, ως το προσωπικό project του Ηλία Μπόγδανου, όταν το single ’Sailed Away’ κυκλοφόρησε και οι πρώτες εμφανίσεις του σχήματος ξεκίνησαν. Το κομμάτι έλαβε συμμετοχή στον διαγωνισμό της Red Bull, Bedroom Jam, τον οποίο και κέρδισε με αποτέλεσμα τον περασμένο Ιούνιο να βρεθούν στο stage του Ejekt Festival, παρέα με τους Kasabian, Editors, White Lies, Paul Kalkbrenner, Nicolas Jaar’s και Darkside.

To Σεπτέμβριο, οι Inconsistencies ταξίδεψαν στο Λονδίνο, με αφορμή την ηχογράφηση του ντεμπούτου τους EP, ‘When Everything Must Go’, η οποία πραγματοποιήθηκε στα Red Bull Studios. Το EP κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο από την Playfalse Records και ο ήχος κυμαίνεται σε acoustic – alternative rock διάθεση, με κάποια από τα κομμάτια να ξυπνάνε upbeat χορευτικά ένστικτα, ενώ άλλα να σου φέρνουν αναμνήσεις από νοσταλγικά late summer απογεύματα.

Έκτοτε, οι Inconsistencies ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα δίνοντας συναυλίες με σκοπό να προωθήσουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, με αποκορύφωμα την εμφάνισή τους στο Rockwave Festival 2015 μαζί με Robbie Williams και Kovacs.

Facebook: https://www.facebook.com/NCNSSTNCS/

Θα τους απολαύσουμε στο 1o live CU OnStage Indie Edition που έρχεται στις 7 Μαΐου και θα γίνει στο Six d.o.g.s. μαζί με τον UnknownArtist και τον Chevy.

The Jaguar Bombs

Πάρε τον rock n’ roll τσαμπουκά των 60s και πέτα τον μέσα σε μια τυχαία playlist του MTV στα early zeros. Αν αυτό δεν σου φαίνεται αρκετό τότε ίσως ήρθε η ώρα να αναρωτηθείς τι κοινό μπορεί να είχαν ποτέ οι Sonics με τους 5ive ή ο Elvis με τους Offspring.

Με αυτά τα βαθιά σουρεαλιστικά ζητήματα απασχολούνται δημοσίως οι πέντε λεγεωνάριοι της διασκέδασης, αναμειγνύοντας στο πρόγραμμά τους την Rockabilly/Surf/Garage Rock αισθητική μαζί με εφηβικούς pop ύμνους για εκείνα τα σημεία που οι hipsters θα στρέφουν το βλέμμα τους αλλού…

Οι Jaguar Bombs είναι οι:

Άγγελος Αϊβάζης
Βασίλης Νησσόπουλος
Γιάννης Ράλλης
Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος
Μανώλης Γιαννίκιος
Βασίλης Ζαμπίκος

Facebook: https://www.facebook.com/TheJaguarBombs

Leon of Athens

Έχουν γράψει εξαιρετικές κριτικές για εκείνον μεγάλα διεθνή μέσα όπως ο Guardian, οι New York Times, το BBC, το ΝΜΕ και το Q Magazine.

Το 2014 παρουσίασε τη μουσική του σε αρκετές ευρωπαϊκές πόλεις όπως το Λονδίνο, το Βερολίνο και το Εδιμβούργο.

Έχοντας δηλώσει: “Πριν ακόμα αντιληφθώ τη δύναμη της μουσικής ως δημιουργός, τη βίωσα ως ακροατής και μου άλλαξε τη ζωή. Τόση είναι η δύναμη της μουσικής για μένα”, ο Leon of Athens αποτελεί μία από τις πιο χαρακτηριστικές περσόνες της αγγλόφωνης ελληνικής σκηνής.

Facebook: https://www.facebook.com/leonofathens/?fref=ts

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;