Ο Σάκης Ρουβάς στο ESTATE seaside @Ακρωτήρι
Ο Σάκης Ρουβάς παρουσιάζει ένα δυναμικό μουσικό υπερθέαμαστο ESTATE SEASIDE που φιλοξενείται στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ

unnamed

Ο Σάκης Ρουβάς παρουσιάζει ένα δυναμικό μουσικό υπερθέαμαστο ESTATE SEASIDE
που φιλοξενείται στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΪΟΥ

Μετά την τεράστια επιτυχία, στο ESTATE στην Πειραιώς, ο Σάκης Ρουβάς, επιστρέφει δυναμικά στην παραλία. Το ιστορικό  ΑΚΡΩΤΗΡΙ έχει διαμορφωθεί από την αρχή στο ωραιότερο καλοκαιρινό club της πόλης, ώστε να υποδεχθεί το ESTATE Seaside, όπου κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο κορυφαίος σταρ θα παρουσιάζει ένα μοναδικό live performance που θα απογειώσει τη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης!

Ο Interior Designer Σάκης Κυριακίδης, δημιούργησε έναν υπέροχο αισθητικά χώρο, με κυρίαρχο χρώμα το λευκό, σε συνδυασμό με το ξύλο και τη λεύκη πέτρα, που μαζί με τους πανύψηλους φοίνικες παραπέμπουν σε εντυπωσιακό καλοκαιρινό θέρετρο.

Τα επίπεδα του club, σχεδιασμένα σε καμπυλόγραμμο σχήμα, δένουν με τη φυσική μορφή των βράχων και μαζί με τα bars από πέτρα αγκαλιάζουν κυκλικά το χώρο. Ιδιαίτερα ξεχωριστές οι privé σουίτες, σε τόνους του λευκού και του υπόλευκου, συνδυάζονται αρμονικά με τις ξύλινες εικαστικές παρεμβάσεις στον περιβάλλοντα χώρο του club. Το ESTATE Seaside θα λειτουργεί καθημερινά με θεματικά μουσικά events, εκτός από Παρασκευή και Σάββατο όπου, ο Σάκης Ρουβάς θα παρουσιάζει ένα δυναμικό μουσικό υπερθέαμα.

Στο ψηλότερο σημείο του ESTATE Seaside, με θέα τη θάλασσα και το επιβλητικό stage, βρίσκεται ο χώρος του εστιατορίου, που θα φιλοξενεί για όλο το καλοκαίρι το HAMA Japanese Fusion Restaurant της Γλυφάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;