Bar Awards-Shaker Trophy 2016: Αυτά είναι τα καλύτερα μπαρ της Αθήνας!
Tα Bar Awards-Shaker Trophy 2016 διοργανώθηκαν για πρώτη φορά φέτος και αυτοί είναι οι νικητές!
AD12
The Clumsies

Τα Bar Awards-Shaker Trophy 2016 διοργανώθηκαν για πρώτη φορά φέτος και αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές!

Το Αθηνόραμα εδώ και 23 χρόνια τρέχει τους “Χρυσούς Σκούφους” βραβεύοντας τα καλύτερα εστιατόρια στην Αθήνα. Φέτος, για πρώτη φορά βράβευσαν τα καλύτερα bar!

Στην τελική ευθεία έφτασαν 68 μπαρ. Στην αξιολόγηση των μπαρ ώστε να δημιουργηθεί η λίστα συμμετείχαν οι εξειδικευμένοι συντάκτες του Αθηνοράματος αλλά και καταξιωμένοι, βραβευμένοι Έλληνες bartenders. Όλα τα μπαρ αξιολογήθηκαν και βαθμολογήθηκαν από την ειδική κριτική επιτροπή του Αθηνοράματος που αποτελείται από οινολόγους και δημοσιογράφους εξειδικευμένους στο αλκοόλ.

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ
Τα καλύτερα μπαρ της Αθήνας
1ο βραβείο: The Clumsies
2ο βραβείο: Baba Au Rum
3ο βραβείο: Alexander GB
4ο βραβείο: Theory Bar and More
5ο βραβείο: The Gin Joint
6ο βραβείο: Old Dog
7ο βραβείο: CV Distiller
8ο βραβείο: A for Athens
9ο βραβείο: Tailor Μade
10ο βραβείο: Momix
11ο βραβείο: Ipitou
12ο βραβείο: 42 Bar. Athens.
13ο βραβείο: Μπλε Παπαγάλος
14ο βραβείο: White Monkey
15ο βραβείο: Barreldier

Τα καλύτερα bar των bar restaurants της Αθήνας
1ο βραβείο: Oozora
2ο βραβείο: The Dalliance House
3ο βραβείο: The Sowl
4ο βραβείο: Nikkei
5ο βραβείο: Artisanal
6ο βραβείο: Hide and Seek
7ο βραβείο: Balthazar

Ειδικά Βραβεία
Βραβείο Καινοτομίας: The Clumsies
Βραβείο Δημιουργικότητας: A for Athens
Βραβείο Spirit List: CV Distiller

Η αξιολόγηση κάθε μπαρ στηρίχθηκε στην εξέταση και στην ξεχωριστή βαθμολόγηση τεσσάρων στοιχείων:

  • Στην ποιότητα και την πληρότητα (έκταση, βάθος, εξειδίκευση) της spirit list.
  • Στη σωστή εκτέλεση τεσσάρων συγκεκριμένων κλασικών κοκτέιλ (dry martini, negroni, manhattan, margarita ).
  • Στη δοκιμή και αξιολόγηση των δημιουργικών/signature προτάσεων που κάνει το υπό εξέταση μπαρ.
  • Στη δοκιμή 3 tailor made κοκτέιλ μέσα από τα οποία αξιολογείται η δεξιότητα, η φαντασία και η γνώση του δημιουργού τους για τη δημιουργία των οποίων δίνεται συγκεκριμένη κατεύθυνση: Για το πρώτο από αυτά δόθηκε ένα αλκοόλ ως προϊόν βάσης, για το δεύτερο από αυτά (non alcoholic) δόθηκε ως προϊόν βάσης το Perrier και ενώ για το τρίτο από δόθηκε ως προϊόν βάσης το Nespresso.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;