Let's Do It Greece: Καθαρή Ελλάδα σε μια μόνο μέρα… γίνεται;
Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Βέροια, Μυτιλήνη, Κίμωλος, Ρόδος… είναι μερικές από τις διαρκώς αυξανόμενες περιοχές που θα συμμετέχουν στην δράση.

lets do it greece

Γίνεται να καθαρίσουμε ολόκληρη την Ελλάδα σε μία μόλις μέρα; Αν ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας, γίνεται! Φέτος, για 5η συνεχόμενη χρονιά, θα πραγματοποιηθεί η Πανελλαδική Εθελοντική Δράση Καθαρισμού, “Let’s Do it Greece”, με στόχο τον καθαρισμό ολόκληρης της χώρας σε μία μόνο μέρα.

Έτσι την Κυριακή 17 Απριλίου, η οικογένεια του “Let’s do it Greece” με τη συνεργασία φορέων, εθελοντικών ομάδων, συλλόγων, σχολείων, δήμων, περιφερειών θα καθαρίσει εκατοντάδες Ελληνικές περιοχές ταυτόχρονα, κάνοντας πραγματικότητα το όραμα όλων μας για μια πιο καθαρή Ελλάδα!

Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Βέροια, Μυτιλήνη, Κίμωλος, Ρόδος… είναι μερικές από τις διαρκώς αυξανόμενες περιοχές που θα συμμετέχουν στην δράση. Η ανταπόκριση των εθελοντών είναι μεγάλη και οι σακούλες περιμένουν να γεμίσουν σκουπίδια. Φόρα κι εσύ τα γάντια σου και γίνε η αλλαγή που περιμένεις!

Η SANITAS ως ειδικός στην καθαριότητα, γίνεται μέρος αυτής της μεγάλης εθελοντικής οικογένειας και ενώνει τις δυνάμεις της με 60,000 εθελοντές σε όλη την Ελλάδα παραχωρώντας τους γάντια και χιλιάδες σακούλες απορριμμάτων για να τις γεμίσουν με σκουπίδια προκειμένου να κάνει την αποστολή τους ευκολότερη!

Μάθε περισσότερα για την δράση και ξεκίνα να γεμίζεις κι εσύ σκουπίδια την σακούλα σου! Μπες τώρα στο www.letsdoitgreece.org

Είστε έτοιμοι για δράση; Let’s do it!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;