Στον τελικό η Ελληνική Ομάδα minifootball!

Στον τελικό η Ελληνική Ομάδα minifootball!

Με σαρωτική νίκη με 6-1 επί της Αγγλίας, κοντράρεται απόψε (19:45) με την οικοδέσποινα Γερμανία στο τετραεθνές τουρνουά του Βίτεν!

Η μεγάλη εμφάνιση της Ελληνικής ομάδας επί της προσεχούς αντιπάλου της στο EMF EURO της Ουγγαρίας της εξασφάλισε μια θέση στον αποψινό τελικό του σημαντικότερου διεθνούς τουρνουά προετοιμασίας που διεξάγεται φέτος. Οι Έλληνες κέρδισαν με 6-1 τους Άγγλους, τους οποίους θα αντιμετωπίσουν και στην φάση των ομίλων του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και έδειξαν ότι αρχίζουν να “δένουν” αγωνιστικά. Τα γκολ πέτυχαν οι Ταραμάς (2), Μάντης (2) και Γκιάλης, σε ένα παιχνίδι-πρότυπο για την κλάση των Ελλήνων, οι οποίοι δείχνουν ότι διαθέτουν κλάση και δουλεύουν πλέον στο να αυτοματοποιήσουν το αγωνιστικό τους πλάνο. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι έκλεισαν την διοργάνωση, όντας η πλέον παραγωγική επιθετικά ομάδα της διοργάνωσης.

Μετά τη λήξη του ματς, ο εκ των σκόρερ του μεγάλου αγώνα της Ελληνικής Ομάδας, Αντρέας Ντρένοβα, δήλωσε: “Κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι και δείξαμε ότι η καλή απόδοση που είχαμε στο πρώτο μέρος του αγώνα με την Γερμανία και στην ισοπαλία με 3-3 επί της Γαλλίας δεν ήταν πυροτέχνημα. Έχουμε κάνει πολύ καλές προπονήσεις στην Γερμανία και γνωρίζουμε ότι το Total της ΦΑΓΕ είναι υπεύθυνο για την παρουσία μας εδώ, οπότε θέλω να τους ευχαριστήσω. Πάμε να τα δώσουμε όλα στο αποψινό ματς στις 19:45, να κάνουμε μια γερή προπόνηση και να διεκδικήσουμε το πρώτο μας τρόπαιο”.

Η τελική βαθμολογία:

Γερμανία 9-6 7
ΕΛΛΑΔΑ 10-7 4
Αγγλία 6-10 4
Γαλλία 6-10 1

* Στις 18:30 σήμερα θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός του τουρνουά, ανάμεσα στην Αγγλία και την Γαλλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
BARC
0'
72 - 77
ΟΣΦΠ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;