ΕΚΠΑ: Συμμετέχουν οι διοικητικοί στην 24ωρη απεργία στις 7/4

Από Χρήστος Πανάγος 5 Απριλίου 2016

ΕΚΠΑ

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση των διοικητικών υπαλλήλων του ΕΚΠΑ, για την συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία που έχει προγραμματιστεί στις 7 Απριλίου 2016.

Η ανακοίνωση:

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Την Πέμπτη, 7 Απριλίου, συμμετέχουμε στην απεργία της ΑΔΕΔΥ. 

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ενάντια στη νέα αντιασφαλιστική μεταρρύθμιση που υπονομεύει τα θεμέλια της κοινωνικής ασφάλισης. Βγαίνουμε στους δρόμους για να καθορίσουμε, με τους αγώνες μας, τις εξελίξεις.

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ και υπερασπίζουμε τα δικαιώματα μας. ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ να πάρει ένα τέλος η ζούγκλα της απορρύθμισης των εργασιακών σχέσεων, να χτυπηθεί η μαύρη εργασία και να επανέλθουν οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ενάντια στις πολιτικές της νεοφιλελεύθερης λιτότητας που φέρνουν ανεργία και περιορισμό των μισθολογικών και εργασιακών δικαιωμάτων.

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ για ένα ασφαλιστικό σύστημα δημόσιο, κοινωνικά δίκαιο, που θα αναδιανέμει πόρους και πλούτο με ταξική μεροληψία υπέρ των αδύναμων εισοδηματικά στρωμάτων.

Ένα ασφαλιστικό σύστημα που θα διασφαλίζει παροχές και συντάξεις αξιοπρέπειας και που θα το διέπει η αρχή της αλληλεγγύης των γενεών. 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

ΟΛΕΣ, ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016. ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ της ζωής μας στα χέρια μας.

Μαζικά συμμετέχουμε στην απεργιακή συγκέντρωση

Πλατεία Κλαυθμώνος 11 π.μ.

· Το δικό μας ραντεβού 10.30 Πλατεία Κοραή στην έξοδο του Μετρό.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                               Η  Γ. Γραμματέας

Ζαχαρίας Τριγάζης                                  Μαρλέν Λογοθέτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ