Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες 24 Μαρτίου!
Επιτέλους έρχεται το Batman v Superman!

trinity-1

Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης

Την κινηματογραφική συνάντηση των Μπάτμαν και Σούπερμαν, των δύο ίσως πιο γνωστών και δημοφιλών σούπερ ηρώων στην ιστορία των κόμικς ανέλαβε να «ενορχηστρώσει» ο σκηνοθέτης Ζακ Σνάιντερ, γνωστός για τους «300», τους Watchmen και τον «Άνθρωπο από Ατσάλι» (Man of Steel).

Ο Χένρι Καβίλ φοράει για δεύτερη φορά τη στολή του Superman (Κλαρκ Κεντ), ενώ ο Μπεν Άφλεκ, βραβευμένος με Όσκαρ για το «Επιχείρηση: Argo», αναλαμβάνει ίσως τον πιο απαιτητικό ρόλο της καριέρας του, αυτόν του Batman (Μπρους Γουέιν).

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης η Γκαλ Γκαντό, στο ρόλο της Πριγκίπισσας Νταιάνα/Γουόντερ Γούμαν και ο Τζέσι Αίζενμπεργκ, ως ο Λεξ Λούθορ. Οι Έιμι Άνταμς, Λόρενς Φίσμπερν και Νταιάν Λέιν επιστρέφουν για δεύτερη φορά στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC μετά τον «Άνθρωπο από Ατσάλι». Δίπλα τους ο Τζέρεμι Αίρονς, ως Άλφρεντ, ο Τζέισον Μομόα, στο ρόλο του Άρθουρ Κέρι/Άκουαμαν και η βραβευμένη με Όσκαρ, Χόλι Χάντερ («The Piano»).

Το σενάριο είναι του βραβευμένου με Όσκαρ Κρις Τέριο («Επιχείρηση: Argo») και του Ντέιβιντ Σ. Γκόγιερ (τριλογία «Batman», «Άνθρωπος από Ατσάλι»).

Η Εβίτα δεν Κοιμάται πια Εδώ

Πολιτικό δράμα για τις απίστευτες περιπέτειες της σoρού της Εβίτα Περόν με πρωταγωνιστή τον Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ.

1952. Η Εβίτα Περόν πεθαίνει και η σορός της ταριχεύεται με σκοπό η πρώτη κυρία της Αργεντινής να γίνει η «Ωραία Κοιμωμένη» της χώρας. Εν τω μεταξύ, στην Αργεντινή, τα πραξικοπήματα διαδέχονται το ένα το άλλο και κάποιοι δικτάτορες θέλουν να βγάλουν το μύθο της Εβίτας από τη μνήμη του κόσμου. Έτσι το άψυχο σώμα της, μετά την ταρίχευση του, κλάπηκε από τη στρατιωτική χούντα και κρύφτηκε από το Βατικανό, με αποτέλεσμα το όνομα της να προκαλεί λαϊκές εξεγέρσεις τα χρόνια που ακολούθησαν.

Eva no Duerme

Δραματική 2015- Αργεντίνικη ταινία, σκηνοθεσία Πάμπλο Αγουέρο με τους: Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Ντενίς Λαβάν, Ιμανόλ Αρίας

Μια Υπέροχη Μέρα

Ισπανική κωμωδία βραβευμένη με Goya Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου και συμμετοχή στο Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών στις περασμένες Κάνες.

Δυο εθελοντές μιας ΜΚΟ, ο Μαμπρού και ο Μπι, προσπαθούν να βγάλουν ένα πτώμα από ένα πηγάδι, έχοντας τη βοήθεια του διερμηνέα Νταμίρ και της πρωτάρας Σόφι. Μόνον που στο φλέγον βοσνιακό έδαφος τίποτα δεν είναι απλό… Η αναζήτηση ενός κομματιού σχοινιού, η άφιξη μιας γυναίκας που έχει ανεξόφλητους ερωτικούς λογαριασμούς με τον Μαμπρού και η χαμένη μπάλα ενός παιδιού γίνονται οι αφορμές για το ξεδίπλωμα ιλαροτραγικών καταστάσεων με φόντο το σεληνιακό μετεμφυλιακό τοπίο.

A Perfect Day

Δραματική 2015
Ισπανική ταινία, σκηνοθεσία Φερνάντο Λεόν ντε Αρανόα με τους: Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Τιμ Ρόμπινς, Όλγα Κουριλένκο, Μελανί Τιερί

Επόμενος Σταθμός: Ουτοπία

Ελληνικό ντοκιμαντέρ για το πείραμα αυτοδιαχείρισης της ΒΙΟ.ΜΕ. Όταν το 2011 το εργοστάσιο κατασκευής υλικών οικοδομής στη Θεσσαλονίκη κλείνει, ορισμένοι από τους εργάτες του αντιμέτωποι με τη χρόνια ανεργία αποφασίζουν να κάνουν κάτι επαναστατικό: να το καταλάβουν και να το λειτουργήσουν μόνοι τους με τις αρχές της άμεσης δημοκρατίας. Το εγχείρημα τους εμπνέει ακτιβιστές σε όλο τον κόσμο, ενώ η πρώην διευθύντρια του εργοστασίου έκπληκτη παρακολουθεί την οικογενειακή επιχείρηση να μετατρέπεται σε σύμβολο αντίστασης και αλληλεγγύης, μια ουτοπία ισότητας στα ερείπια της πιο διαλυμένης ευρωπαϊκής οικονομίας. Για τους εργάτες, η αυτοδιαχείριση εξελίσσεται σε μια περιπέτεια επιβίωσης γεμάτη συγκρούσεις. Σύντομα, θα συνειδητοποιήσουν ότι για να τα καταφέρουν, θα πρέπει να αλλάξουν πρώτα οι ίδιοι…

Ντοκιμαντέρ 2016

Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Απόστολος Καρακάσης

Το Κυπαρίσσι του Βυθού

Ποιητική αλληγορία του Νίκου Κορνήλιου. Μια ταινία ποιητικού κινηματογράφου με την έννοια ότι τα πρόσωπα, οι εικόνες, οι ήχοι, η μουσική, καθώς και το off κείμενο συμπράττουν, ώστε να δημιουργηθεί ο ανοικτός εκείνος συναισθηματικός χώρος μιας «γλυκιάς μελαγχολίας της ύπαρξης» – που χαρακτηρίζει κάθε ποιητική γραφή.

2015 Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Νίκος Κορνήλιος με τους: Άρτεμη Ιωάννου, Μελίσσα Κωτσάκη, Θοδωρή Ματινόπουλο

Ιστορίες ζευγαριών που ερωτεύονται, τσακώνονται, χωρίζουν και μοιράζονται φευγαλέες στιγμές γεμάτες ακαθόριστα συναισθήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;