ΠΑ. ΠΕΙ.: Νέος κύκλος e-learning του τμήματος Οικονομικής επιστήμης
Αιτήσεις έως 8 Απριλίου 2016.

papei

O νέος κύκλος σπουδών του εξ αποστάσεως (e-learning) προγράμματος του τμήματος Οικονομικής επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς έχει προθεσμία υποβολής των αιτήσεων έως 8 Απριλίου 2016.

Θεματικές Ενότητες

Το Πρόγραμμα Σπουδών περιλαμβάνει 5 Θεματικές Ενότητες, με μαθήματα που διαρκούν από 1-3 μήνες.

1η Θεματική ενότητα:
– Αγορές Χρηματοδότηση και Επιχειρηματικότητα.
H θεματική αυτή ενότητα περιέχει μαθήματα που ενδιαφέρουν όλους εκείνους που με άμεσο ή έμμεσο τρόπο εμπλέκονται στην οικονομία της αγοράς. Ενδεικτικά θέματα που καλύπτει η ενότητα αυτή είναι το Δανεισμός και οι Αγορές Χρήματος, τα Οικονομικά της Εργασίας, η Πολιτική του Ανταγωνισμού, η Ρευστότητα και η Διαχείριση Χρέους.

προσφερόμενα μαθήματα ενότητας

2η Θεματική ενότητα:
– Εκπαίδευση, Κοινωνία και Δια Βίου Μάθηση.
H θεματική αυτή ενότητα περιέχει μαθήματα τα οποία ενδιαφέρουν τόσο τους εκπαιδευτικούς, όσο και τους μαθητές. Ενδεικτικά θέματα που καλύπτει η ενότητα αυτή είναι τα Οικονομικά της Εκπαίδευσης, η διαχείριση των πόρων στις εκπαιδευτικές μονάδες, οι επενδύσεις στην εκπαίδευση, η αξιολόγηση του εκπαιδευτικού προσωπικού κλπ.

προσφερόμενα μαθήματα ενότητας

3η Θεματική ενότητα:
– Σύγχρονα εργαλεία στην διαχείριση μονάδων υγείας.
H θεματική αυτή ενότητα περιέχει μαθήματα που ενδιαφέρουν επαγγελματίες και στελέχη στο χώρο της Υγείας. Ενδεικτικά θέματα που καλύπτονται είναι τα Οικονομικά της Υγείας, η Αξιολόγηση Επενδύσεων, η Οργάνωση και Διοίκηση των Μονάδων Υγείας, ποσοτικές μέθοδοι και λήψη αποφάσεων στο χώρο της Υγείας.

προσφερόμενα μαθήματα ενότητας

4η Θεματική ενότητα:
– Ξένες γλώσσες και πληροφορική.
H θεματική αυτή ενότητα περιλαμβάνει προπαρασκευαστικά μαθήματα ξένων γλωσσών για τη συμμετοχή σε εξετάσεις πιστοποιητικών γλωσσομάθειας, αλλά και μαθήματα με τα οποία μπορείτε να αναπτύξετε δεξιότητες στην Πληροφορική. Ενδεικτικά καλύπτεται η προετοιμασία για τη λήψη πιστοποιητικών γλωσσομάθειας, η Αγγλική ορολογία, οι εφαρμογές Αυτοματισμού Γραφείου, κλπ.

προσφερόμενα μαθήματα ενότητας

5η Θεματική ενότητα:
– Μαθήματα λογιστικής, Χρηματοοικονομικών και Οικονομικών σε συνεργασία με το ICAEW.
Το Ινστιτούτο Ορκωτών Λογιστών της Αγγλίας (Institute of Chartered Accountant, ICAEW) και το πρόγραμμα Εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (E-Learning) του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά, σας καλωσορίζουν στα επιμορφωτικά προγράμματα που υλοποιούν από κοινού. Η ύλη και τα θέματα των παρακάτω μαθημάτων επιμόρφωσης ορίζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών της Αγγλίας και στοχεύουν στην εκπαίδευση σπουδαστών στους παρακάτω τομείς. Η διδασκαλία των προγραμμάτων γίνεται εξ αποστάσεως, προσφέροντάς στους σπουδαστές εφόδια για επαγγελματική εξέλιξη στους τομείς της Λογιστικής, Χρηματοοικονομικών και Οικονομικών.

προσφερόμενα μαθήματα ενότητας

Το πρόγραμμα προσφέρει:
– Εκπτώσεις 50% σε ανέργους, ΑΜΕΑ και πολύτεκνους
– Εκπτώσεις 30% σε απόφοιτους προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές Ελληνικών ή Ευρωπαϊκών ιδρυμάτων ή σχολών που: o φοιτούν ταυτόχρονα με συγγενή του πρώτου βαθμού ή o είναι Δημόσιοι Υπάλληλοι ή o είναι Στρατιωτικοί ή υπηρετούν σε Σώματα Ασφαλείας

Το Πρόγραμμα Ηλεκτρονικής μάθησης (e-learning) του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς προσφέρει σε όλους τους σπουδαστές του δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής σε θέματα εργασίας και εκπαίδευσης μέσω του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
Αναλυτικότερα:
– Εξατομικευμένη συμβουλευτική σε θέματα διαχείρισης σταδιοδρομίας (ανάπτυξη εργασιακών δεξιοτήτων, personal branding, αναζήτηση εργασίας, αλλαγή καριέρας, σύνταξη βιογραφικού σημειώματος κ.ά)
– Συμμετοχή σε εκδηλώσεις, σεμινάρια και workshops του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς
– Πληροφόρηση για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Διαχείρισης Σπουδαστών στα: Τηλ. Γραμματείας: 210.41.42.055, Ε- mail: mailto:elearnec@unipi.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;