Δημήτρης Μυστακίδης ΞΑΝΑ στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
Για 3 Παρασκευές, έως την 1η Απριλίου, η λαϊκή κιθάρα του Δημήτρη Μυστακίδη είναι ΞΑΝΑ η απόλυτη πρωταγωνίστρια στο Γυάλινο – UpStage.

unnamed (1)

Παρασκευή 18, 25 Μαρτίου & 1 Απριλίου

Εσπεράντο
Από τη ρεμπέτικη κληρονομιά
στην Εσπεράντο της λαϊκής κιθάρας

Ώρα έναρξης: 22:30

Για 3 Παρασκευές, έως την 1η Απριλίου, η λαϊκή κιθάρα του Δημήτρη Μυστακίδη είναι ΞΑΝΑ η απόλυτη πρωταγωνίστρια στο Γυάλινο – UpStage.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης, ξεδιπλώνει όλη του τη δεξιοτεχνία πάνω στη λαϊκή κιθάρα και ερμηνεύει κορυφαία ρεμπέτικα τραγούδια από όλο το φάσμα της ιστορίας του αστικού λαϊκού τραγουδιού.

Ο ίδιος σχολιάζει την επιλογή των τραγουδιών που παρουσιάζονται: «Θα κάνουμε μια διαδρομή μέσα σε όλες τις σημαντικές περιόδους του ρεμπέτικου με κύριο κορμό τα κομμάτια που υπάρχουν στους δύο «κιθαριστικούς», προσωπικούς δίσκους που έχω εκδώσει: τα «16 ρεμπέτικα με κιθάρα» και το πρόσφατο «Εσπεράντο». Όλα τα κομμάτια είναι διασκευασμένα για λαϊκές κιθάρες και έτσι νομίζω πως γίνονται πιο προσιτά σε μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου που ενδεχομένως δεν έχει ιδιαίτερη επαφή με το είδος. Αναδεικνύουν τις τεχνικές αλλά και αισθητικές ιδιαιτερότητες της λαϊκής κιθάρας. Δεν είναι βραδιές «ακαδημαϊκού» περιεχομένου. Το ζητούμενο όπως πάντα είναι η μέθεξη

Μαζί με την εκλεκτή παρέα των Δημήτρη Παππά, Γιώργου Τσαλαμπούνη και Ιφιγένειας Ιωάννουπου τον συντροφεύουν στις κιθάρες και στο τραγούδι, ο Δημήτρης Μυστακίδης παρουσιάζει στο Γυάλινο UpStage ένα ρεπερτόριο από σπουδαία ρεμπέτικα τραγούδια, τραγούδια του μεταρεμπέτικου, του αρχοντορεμπέτικου, του λαϊκού μας τραγουδιού, των Περιστέρη, Τούντα, Σκαρβέλη, Βαμβακάρη, Χιώτη, Μητσάκη, Ρούκουνα, Ριτσιάρδη, Νταλγκά κ.ά.

“Τραγούδια που μας αρέσουν, τραγούδια που έχουν μια προϊστορία, που τα λέγαμε στις παρέες μας, που τα τραγουδήσαμε ξανά και ξανά…”. Τραγούδια διαμάντια του αστικού λαϊκού μας ρεπερτορίου έρχονται στο σήμερα και χτυπούν κατευθείαν στην καρδιά μας!

Τιμές
10 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar
12 ευρώ με ποτό στο bar
15 ευρώ με ποτό στο τραπέζι
40 ευρώ φιάλη κρασί ανά 2 άτομα
80 ευρώ φιάλη ποτού ανά 4 άτομα

Προπώληση εισιτηρίων
viva.gr
11876
σε όλα τα καταστήματα
Public, Seven Spots, Reload & Media Markt

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ – UpStage
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ. 210 9315600

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;