ΤΕΙ Πελοποννήσου: Αριθμός ρεκόρ για το μεταπτυχιακό στα Χρηματοοικονομικά
Διαβάστε σχετικά!

ΤΕΙ Πελοποννήσου

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στα Χρηματοοικονομικά/Master of Science (M.Sc) in Finance, από το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Πελοποννήσου, καλωσόρισε την περασμένη Παρασκευή, στο πλαίσιο εκδήλωσης  υποδοχής, την πρώτη σειρά μεταπτυχιακών φοιτητών.

Ο πρόεδρος του τμήματος, αναπληρωτής καθηγητής Οδ. Σπηλιόπουλος, χαιρέτισε τους 40 (σαράντα) επιτυχόντες, επισημαίνοντας την ιδιαίτερη σημασία που έχει τόσο για το Τμήμα όσο και για το Ίδρυμα η έναρξη των μαθημάτων του ΠΜΣ, δεδομένου ότι αυτό αποτελεί το πρώτο αυτοδύναμο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του ΤΕΙ Πελοποννήσου, και κάνοντας μια συνοπτική αναδρομή στην ιστορία του Τμήματος.

Ο διευθυντής του ΠΜΣ, καθηγητής, Στ. Γιακουμάτος, καλωσορίζοντας με τη σειρά του τους μεταπτυχιακούς φοιτητές, στάθηκε στη μεγάλη ανταπόκριση πού είχε το ΠΜΣ στην κοινωνία και στο γεγονός ότι προσέλκυσε υποψηφίους με υψηλά προσόντα και σπουδές τόσο σε Πανεπιστήμια όσο και σε ΤΕΙ.

Υπογράμμισε δε, ότι η Επιτροπή Αξιολόγησης βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να αναγκαστεί, λόγω της μεγάλης προσέλευσης υποψηφίων, να αποκλείσει υποψηφίους που με βάση το προφίλ τους θα γίνονταν δεκτοί σε οποιοδήποτε Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους μεταπτυχιακούς φοιτητές,  οι οποίοι στη συνέχεια περιηγήθηκαν στους χώρους του ιδρύματος, όπου και θα περάσουν τους επόμενους 18 μήνες των σπουδών τους.

Η επόμενη πρόσκληση για νέους μεταπτυχιακούς φοιτητές στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στα Χρηματοοικονομικά/Master of Science (M.Sc) in Finance προβλέπεται να γίνει σε περίπου ένα χρόνο (Δεκέμβρης 2016).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;