Sony: Μετά το βινύλιο επιστρέφει και η κασέτα
Η Sony φέρνει τη μεγάλη επιστροφή της κασέτας, μιλάμε για 64.750.000 τραγούδια ανά κασέτα!

kasetes

Η Sony ανακοίνωσε την επιστροφή της κασέτας. Να ‘ναι καλά οι hipsters!

Για μια 20ετία η κασέτα ήταν παντού. Όλοι είχαμε ένα walkman ώστε να ακούμε τις αγαπημένες μας κασέτες. Επίσης, μεταξύ μας τώρα, όλοι είχαμε εκείνον που μας είχε γράψει μια κασέτα για να μας εκφράσει τα συναισθήματα του. Ωστόσο με την εμφάνιση του cd και του mp3, η αγαπημένη κασέτα όπως και το βινύλιο αντικαταστάθηκαν από πιο “προηγμένες τεχνολογίες”.

Παρ’ όλα αυτά, και τα δύο, είτε λόγω του διαφορετικού ήχου είτε λόγω των παιδικών αναμνήσεων παρέμεινε αγαπημένη και πολλοί την αναζητούσαν. Γι’ αυτό η Sony αποφάσισε να την επαναφέρει, προσαρμοσμένη όμως στα δεδομένα της εποχής.

Η εταιρία παρουσίασε το καινούργιο της πρότζεκτ στο «Magnetics Conference», στην Δρέσδη. Η σύγχρονη κασέτα, θα χωράει 74 φορές μεγαλύτερο όγκο δεδομένων από την κλασική. Αυτό σε νούμερα μεταφράζεται ως 64.750.000 τραγούδια ανά κασέτα.

Η σύγχρονη κασέτα θα χωράει 185 terabytes δεδομένων, έτσι τα ipod που περνάνε αμέσως στη δεύτερη θέση.

Ένα εύλογο ερώτημα είναι πού θα παίζει η συγκεκριμένη κασέτα. Μάλλον η SONY, θα δώσει την απάντηση με την κυκλοφορία του προϊόντος. Γεγονός είναι ότι τα τελευταία χρόνια το βινύλιο και η κασέτα επανέρχονται δυναμικά στα μουσικά δρώμενα. Το αγοραστικό κοινό, δείχνει την προτίμηση του στις παλιές καλές συνήθειες που ήταν πιο αξιόπιστες και με την βοήθεια της τεχνολογίας επανακυκλοφορούν με βάση τα νέα δεδομένα της εποχής!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;