Tonis Sfinos live στο Cabaret @Romeo!
Είστε έτοιμοι; Ο Tonis Sfinos ξεκινάει εμφανίσεις στο Cabaret @Romeo

1

Κερίες και κύριοι, μάγκες και τσικάκια…. μετά από έναν επεισοδιακό περίπλου της Γης και στάσεις γιόγκα σε κάθε μεσημβρινό, μετά από συλλογή καυτών εμπειριών σε αναμμένα ηφαίστεια, ο Αναστενάρης του Έρωτα, ο κοκοφοίνικας της σαγήνης, ο μάγκας ο τρόπικαλ, ο περήφανος Τούκανος, ο ιντερνάσιοναλ πλέημπόης μίστερ Tonis Sfinos , επανέρχεται στη νυχτερινή Αθήνα για πάρτιζ θεματικά, για πάρτιζ με βερμούτ και στραγάλι, για πάρτιζ εκκολαπτήρια τρυφερών τετατετςςςς, για πάρτιζ αστραφτερά και καλογυαλισμένα να στρώνεις τη χωρίστρα, για πάρτιζ με στροβιλιστικούς ρυθμούς 60s (σιξτυζ), 70s (σεβεντυζ) και 80s (ογδόνταςςςς)

! Από τις 20/2 και κάθε Σάββατο , ο μεγιστάνας του πάσσιον στο Cabaret @ Romeo, με φόρα ταύρου και με φινέτσα γαλλική, θα ξεσηκώσει τσουνάμι στην παραλία! Ένα μπουκέτο ολόφρεσκα, ανθισμένα, αρωματικά αγόρια, οι φωταγωγημένοι Playmates, μια μπάντα τυχοδιωκτική συνοδεύει τον άρχοντα Τόνι!

Πλάι του καμαρωτές στέκονται η σουρλουλού μοναδική Λόλα και η τσαχπίνα σοροπιαστή Monika σε μεθυστικούς χορούς με πέπλα και χαϊμαλιά! Θα μοιραστούν ανανάδες από εκπαιδευμένους κορμοράνους και εγωκεντρικούς παπαγάλους!

ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΡΕΙ??

Tonis Sfinos & The Playmates
Απογείωση : Cabaret @Romeo
Επιστροφή και εδραίωση: από 20/2 και κάθε Σάββατο
Ελληνικού 1, Ελληνικό
Η πύλη ανοίγει στις 22:30.
Είσοδος: 15 € με ποτό
Τιμή φιάλης: 140 € /6 άτομα

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;