Το SAFILO GROUP και η SWATCH ανακοινώνουν συμφωνία πενταετούς συνεργασίας
Η Safilo και η Swatch πρόκειται να σχεδιάσουν από κοινού συλλογές γυαλιών και η Safilo θα αναπτύξει και κατασκευάσει τα γυαλιά αυτά, στο ευρωπαϊκό της δίκτυο παραγωγής.

Ο ιταλικός δημιουργός γυαλιών Safilo και η Swatch Ltd υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας για οπτικά της μάρκας Swatch. Δημιουργικά, παιχνιδιάρικα και προσανατολισμένα στο lifestyle, τα γυαλιά Swatch The Eyes θα παρουσιαστούν την άνοιξη του 2016. Την παρουσίαση της συλλογής θα υποστηρίξει η διαφημιστική καμπάνια της Swatch “I ALWAYS WANT MORE LOOKS” – πιο διασκεδαστική, προκλητική και χαρούμενη από ποτέ!

Η Safilo και η Swatch πρόκειται να σχεδιάσουν από κοινού συλλογές γυαλιών και η Safilo θα αναπτύξει και κατασκευάσει τα γυαλιά αυτά, στο ευρωπαϊκό της δίκτυο παραγωγής.

Σύμφωνα με την παγκόσμια δέσμευση της μάρκας στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους πελάτες της, η σειρά Swatch The Eyes θα διανεμηθεί μέσω του παγκόσμιου δικτύου λιανικής της Swatch και αρχικά στην αλυσίδα καταστημάτων λιανικής της Safilo στις ΗΠΑ, Solstice, ενώ θα ακολουθήσουν αυστηρά επιλεγμένα σημεία πώλησης οπτικών στην Βόρεια Αμερική. Η Swatch και η Safilo σκοπεύουν να επεκτείνουν σταδιακά τη διανομή της Safilo και σε άλλες περιοχές σε όλο τον κόσμο, μέσω ενός υψηλών προδιαγραφών δικτύου οπτικών, που θα προστεθεί στο δίκτυο διανομής του Ομίλου Swatch.

Σχολιάζοντας τη συμφωνία, η CEO της Safilo, Luisa Delgado είπε, «Αυτή η συνεργασία αποτελεί ένα ακόμη ορόσημο για το στρατηγικό σχέδιο μας για το 2020. Προσθέτουμε μια εμβληματική μάρκα στο χαρτοφυλάκιό μας, ενισχύοντας την παρουσία μας στo τεράστιο και ταχύτατα αναπτυσσόμενο Mass Cool κομμάτι των καταναλωτών με μια μοναδική πρόταση που αξιοποιεί το έξυπνο, παιχνιδιάρικο και καινοτόμο DNA της Swatch.

Επίσης, αποδεικνύουμε έμπρακτα τη δέσμευσή μας για παραγωγή γυαλιών στην Ευρώπη, τώρα και για το Mass Cool κομμάτι της αγοράς, με εφόδια τον έξυπνο σχεδιασμό, την καινοτομία, την απλοποίηση στην διαδικασία κατασκευής και την εφαρμογή σύγχρονων διαδικασιών παραγωγής. Είναι προνόμιο για εμάς να είμαστε συνοδοιπόροι της Swatch, και να εφαρμόζουμε τη φιλοσοφία της στα Οπτικά».

Ο Nick Hayek, πρόεδρος της Swatch, είπε, «Η αναδημιουργία της επιτυχίας μας στα Οπτικά μέσω της επανερμηνείας της κατηγορίας αποτελεί μια συναρπαστική πρόκληση. Η Swatch είναι διεθνώς αναγνωρισμένη ως lifestyle μάρκα, εκφραστική και γεμάτη νόημα σε ότι αφορά τον τρόπο που αποτυπώνει τάσεις και συναισθήματα: εκτός ​από τα ρολόγια, και τα γυαλιά ανήκουν επίσης στις κατηγορίες προϊόντων που οι πελάτες απολαμβάνουν επειδή συνδυάζουν την διασκέδαση, το στυλ και την ποιότητα. Η Safilo είναι ένας ποιοτικός συνεργάτης που προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα κατασκευής και είμαστε ευτυχείς που θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας μαζί της».

[Δελτίο Τύπου]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;