Οι 10 ανυπόφοροι τύποι άντρα! (Λίστα)

Από neolaia.gr Team 12 Φεβρουαρίου 2016

Αυτοί οι τύποι άντρα απλώς δεν «παλεύονται»!

Και αυτό γιατί μαζί τους σίγουρα θα κακοπεράσεις, και με τους οποίους η κατάληξη της σχέσης σας θα είναι σίγουρα μία: ο χωρισμός! Το νου σου! Μακρυά τους!

1. Ο άντρας που σε κάνει να αισθάνεσαι ανασφάλεια και είσαι να είσαι 24 ώρες το 24ωρο «υπ’ατμόν». Είναι βασικά ο τύπος του άντρα που σου δίνει συνέχεια την εντύπωση ότι έχει κι άλλες επιλογές, αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί ότι σου «κάνει και χάρη» που είναι μαζί σου.

2. Ο άντρας που θέλει να ξέρει τις γεωγραφικές σου συντεταγμένες κάθε στιγμή και λεπτό, και που -ιδανικά- θα ήθελε να ξέρει και το τι σκέφτεσαι με την ίδια επίσης συχνότητα.

3. Ο άντρας που τον έχεις «συλλάβει» επανειλημμένα να σου λέει ψέματα, και για θέματα -μάλιστα- που δεν χρειάζεται να πει ψέματα.

4. Εκείνος που κάνει υπερβολικά πολλά σχέδια για το κοινό σας μέλλον (όσο κι αν αυτό σε κολακεύει, και ίσως σου αρέσει δεν το λες νορμάλ, έχετε όλη τη ζωή μπροστά σας- too soon, too much).

5. O άντρας που έχει άποψη για όλα όσα σε αφορούν, και που προσπαθεί μάλιστα να σου την επιβάλλει κιόλας. Επειδή ο «φωτεινός παντογνώστης» και ο «φωστήρας» της ανθρωπότητας δεν έχει γεννηθεί ακόμα, μην βάζεις «αφεντικά» στο σβέρκο σου, ούτε για τα σημαντικά, ούτε για τα ασήμαντα. Να είσαι πάντα ανεξάρτητη και «κυρία» του εαυτού σου.

Δες τη συνέχεια στο foititakos.gr