Πανελλήνιες 2016: Το πιο πιθανό χρονοδιάγραμμα!

Από neolaia.gr Team 10 Φεβρουαρίου 2016

Panellinies Eksetaseis

Διαβάστε παρακάτω το πιθανό χρονοδιάγραμμα για τις Πανελλήνιες 2016.

Πιθανότατα, η αυλαία για τις Πανελλήνιες 2016 θα ανοίξει στις 16 Μαΐου 2016 για τους μαθητές των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων.

Με βάση πληροφορίες οι φετινές πανελλαδικές θα είναι «διπλές» καθώς εκτός από τους φετινούς απόφοιτους και όσους παλαιότερους επιλέξουν να εξεταστούν με το νέο σύστημα των 4 μαθημάτων (συν 1 επιπλέον αν θέλουν να διεκδικήσουν θέση και σε δεύτερο επιστημονικό πεδίο), θα οργανωθούν εξετάσεις και για τους απόφοιτους παλαιότερων ετών που θα εξεταστούν με το σύστημα που ίσχυε μέχρι πέρυσι, σε έξι μαθήματα.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, πιο πιθανή ημερομηνία έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων είναι η 16η Μαΐου, καθώς τα σχολεία θα επαναλειτουργήσουν, μετά τις διακοπές του Πάσχα, στις 9 Μαΐου και βάσει νόμου, πριν την έναρξη εξετάσεων πρέπει να μεσολαβήσει ένα τριήμερο διακοπής.

Το Υπουργείο Παιδείας αναμένεται και τα στοιχεία με τα μαθήματα που θα επιλέξουν να εξεταστούν φέτος οι υποψήφιοι, που θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση – δήλωση συμμετοχής στις εξετάσεις ως τις 29 Φεβρουαρίου.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486