Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και εβδομαδιαίες προβλέψεις!
Στις 8 Φεβρουαρίου και στις 4.40μμ , σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και είναι το βασικό χαρακτηριστικό της εβδομάδας.

Zwdia

Οι φάσεις της Σελήνης είναι πάντοτε ένα σημαντικό φαινόμενο όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, συνδέονται με τις συγκινήσεις μας, τις εναλλαγές της διάθεσης, τον ψυχισμό και τις δονήσεις του. Κάθε μήνα, η Σελήνη κινείται γύρω από την γη μας, μας φωτίζει τη νύχτα δίνοντας έναυσμα για έμπνευση και όνειρα. Τα πιο σημαντικά όμως σημεία της διαδρομής αυτής, είναι η Νέα Σελήνη και η Πανσέληνος.

Η Νέα Σελήνη είναι η απαρχή μίας έκφρασης επιθυμιών που συνδέονται άμεσα με τον ψυχισμό μας, επομένως σηματοδοτεί τέσσερις εβδομάδες με αισθήματα και εσωτερικές αλλαγές, βασισμένες σε εκδηλώσεις επιθυμιών που ξεδιπλώνονται σταδιακά.

Στις 8 Φεβρουαρίου και στις 4.40μμ , σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και είναι το βασικό χαρακτηριστικό της εβδομάδας.

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που δηλώνει τη στάση αναμονής έως ότου έχουμε την ξαφνική δράση, την κατάλληλη στιγμή, για να προκύψουν νέες ιδέες, νέα σχέδια, νέες γνωριμίες, καινοτομίες. Ο Υδροχόος είναι εκείνος που προαναγγέλει τη νέα εποχή…

Σε μία περίοδο όπου έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, αποπνέει ένα άνεμο αλλαγής. Είναι αρκετά αισιόδοξη.

Στηρίζεται με τον εξάγωνο του Κρόνου και στο εξάγωνο του Ουρανού και η αλλαγή που θα επιλέξουμε να κάνουμε στη ζωή μας, κατά τον νέο αυτό κύκλο, είναι μία αλλαγή ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, με σταθερή βάση αλλά και προοπτικές εξέλιξης. Ουρανός και Κρόνος, κυβερνούν τον Ήλιο και τη Σελήνη και ενθαρρύνουν τον νέο κύκλο δημιουργίας και έμπνευσης.

Η σύνοδος του Ερμή, του Πλούτωνα και της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, σε τρίγωνο προς τον Δία και τον Β. Δεσμό στην Παρθένο, είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα στα ζώδια της Γης. Δηλαδή, πρακτικές μας ανάγκες αναπτύσσονται βήμα με βήμα, προσεκτικά, μεθοδικά, με στόχο την πρόοδο και την εξέλιξή μας. Μπορεί να μην είναι μεγάλη η ταχύτητα, να υπάρχει ακόμη ένας δισταγμός, αλλά τα κέρδη και τα οφέλη θα φανούν σε βάθος χρόνου και θα καρποφορήσει η προσπάθεια.

Το τετράγωνο του Άρη στον Σκορπιό προς την Νέα Σελήνη, σηματοδοτεί την δυνατότητα να δράσουμε με σθένος, επιμονή, πείσμα, ανταγωνιστική διάθεση. Μπορεί να προκαλέσει ίντριγκα και ζήλια, στην αρνητική εκδοχή. Μπορεί όμως να φέρει την αδρεναλίνη στα ύψη και να επιδιώξουμε να κατακτήσουμε ό,τι μας ενδιαφέρει πιο πολύ!

Η σύνθεση των στοιχείων, μας επιτρέπει να αντιληφθούμε ότι η χαραυγή της νέας αυτής περιόδου, είναι ένα έναυσμα για να κάνουμε μία σημαντική ανατροπή στη ζωή μας. Η αλλαγή αυτή, αφορά τις φιλοδοξίες μας, τις βαθύτερες επιθυμίες, τις προσωπικές σχέσεις, τις σχέσεις με το ταίρι μας, τα οράματά μας και τις επιλογές με τις οποίες θα προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε το επόμενο διάστημα.

Κάποιες εμπειρίες μπορούν να μας φέρουν αποκαλύψεις, ενώ παράλληλα νέες ιδέες θα εφαρμοστούν προκειμένου να τις ξεπεράσουμε.

Χρειάζεται πάθος για το στόχο και την αλλαγή!

Στο ξεκίνημα μίας ανατροπής, μίας μεγάλης απόφασης, το σημείο όπου αυτό στον χάρτη μας, προσφέρει ένα ελεύθερο πεδίο δράσης.

Τα θετικά της νέας περιόδου:

Ευσυνειδησία
Αυθεντικότητα
Πρωτοποριακό πνεύμα
Αγάπη για ελευθερία
Μεταρρυθμίσεις
Ξαφνικό γύρισμα της τύχης
Σοβαρές επιλογές
Εκτίμηση και αξίες
Σχεδιασμός και πρακτικές προτάσεις
Απολαβές σε βάθος χρόνου
Ερωτικές κατακτήσεις
Νέα σχέση

Τα αρνητικά της περιόδου:

Ισχυρογνωμοσύνη
Αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά
Αντιφατική φύση
Απρόβλεπτα
Ατυχείς καταστάσεις
Ζήλια και ανταγωνισμός
Ίντριγκα

Θα ήταν καλό να θυμόμαστε, πως οι τωρινές προβλέψεις, που έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα ως προδιάθεση, προσφέρουν το έδαφος για να σκεφθούμε όχι μόνο μέσα στην εβδομάδα αυτή, αλλά για δύο εβδομάδες, τις προοπτικές μας. Ας αρχίσουμε να βαδίζουμε σε νέα μονοπάτια!

Κριός

Ένα ξεκίνημα πρέπει να γίνει σε ό,τι αφορά στόχους. Επαναπροσδιορίστε τα σχέδιά σας και ενδιαφερθείτε για πιο ξεκάθαρες και διαυγείς συνεργασίες. Ας είστε δίκαιοι απέναντι στους συνεργάτες σας, όπως και εκείνοι θα πρέπει να αποδείξουν ότι αξίζει να είναι πλάι σας. Σας απασχολεί η καριέρα ή μία επίτευξη που έχει να κάνει με την κοινωνική σας εικόνα και προβολή. Ίσως αναγκαστείτε να αλλάξετε φιλοσοφία ζωής, αφού οι αξίες πρέπει να προσαρμοστούν στις σημερινές σας ανάγκες. Ίσως σας απασχολήσει στο εξής, η προοπτική του εξωτερικού, σε συνεργασίες, σχέσεις, ή μία επιστημονική γνώση. Ειδικά για το τελευταίο όμως, επιλέξτε μία μαθητεία που θα προσφέρει ανανέωση στην ήδη υπάρχουσα εμπειρία και εκπαίδευση. Ό,τι έχει αξία διαχρονική και λειτουργεί σαν βάση για να καθιερωθείτε, πρέπει να διατηρηθεί. Επομένως, σας συνιστούμε να μην το αναθεωρήσετε εντελώς, παρά μόνο στα σημεία που δεν αποδίδει πλέον.
Στηρίζονται οι ιδέες και η γνώση.
Προσοχή: Ανταγωνιστικές διαθέσεις για ερωτικούς λόγους και οικονομικές διαφορές

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη έχει για σας μία ιδιαίτερη σημασία. Κι αυτό οφείλεται στο γεγονός του ότι σας δημιουργεί μία δόνηση στα θεμέλια της καριέρας, αν έχετε ή των κοινωνικών σας επαφών. Νέοι άνθρωποι θα σας επηρεάσουν, θα φέρουν ιδέες που είναι εντελώς διαφορετικές από εκείνες που έχετε συνηθίσει. Η στατικότητα του ζωδίου σας, σας δημιουργεί την ανάγκη να παραμείνετε στην ίδια άποψη ή οπτική για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Ωστόσο, αυτή τη φορά, δεν μπορείτε να ακολουθήσετε αυτή τη γραμμή. Πρέπει να γίνετε αρκετά πιο πρωτότυποι και να δώσετε νέα πνοή στην εξωτερική σας δραστηριότητα και εικόνα. Επειδή έχετε κάποια εμπειρική γνώση, θα αποδώσει μέσα από νέες προσεγγίσεις. Καθώς η ασφάλεια παίζει ένα σημαντικό ρόλο για σας, στα οικονομικά σας πρέπει να είστε πολύ συνετοί.
Στηρίζεται η αίσθηση της ασφάλειας και τα αποκτήματα σας κάνουν περισσότερο δυνατούς.
Προσοχή: ανταγωνιστικές διαθέσεις από συνεργάτες ή το ταίρι σας

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη αποτελεί για σας ένα σημείο ενδιαφέρον και σημαντικό, αφού σας προσφέρει την ευκαιρία με μεγάλη άνεση να αγκαλιάσετε νέες ιδέες και νέα οράματα. Καθώς είστε πάντα περίεργοι και ανήσυχοι πνευματικά, τώρα μπορείτε να τολμήστε μία νέα αρχή. Οι στόχοι σας είναι πολλοί και πάντα ενδιαφέροντες. Οι φίλοι έρχονται συνεχώς προς εσάς, αλλά ενδέχεται να σας δημιουργήσουν διλήμματα. Για τον λόγο αυτό, θα ήταν σημαντικό να επιλέγετε ανάμεσά τους με προσοχή και δίχως βιασύνη ή ενθουσιασμό, εκείνους που πραγματικά είναι σημαντικοί για το μέλλον σας. Οι σχέσεις επίσης είναι σε κρίσιμο σημείο. Όσες μάλιστα δεν πληρούν τις υποσχέσεις και φάνηκαν υπερβολικές, θα διαλυθούν ενδεχομένως. Κάποιες συνεργασίες με απαιτήσεις που δεν εκπληρώθηκαν, τελειώνουν ή αλλάζουν ριζικά. Η αυτογνωσία, αν σας ενδιαφέρει ως ανταμοιβή, είναι σημαντική για να προοδεύσετε εσωτερικά, αλλά και σε εξωτερικές περιστάσεις της ζωής.
Στηρίζεται κάθε συνεργασία ή σημαντική σχέση.
Προσοχή: Υπόγειες κινήσεις και ανταγωνισμός στην εργασία σας

Καρκίνος

Η περίοδος αυτή σας φέρνει στο προσκήνιο των εξελίξεων μέσα από βαθιές και ριζικές εσωτερικές αλλαγές. Οι αξίες που χαρακτηρίζουν την δύναμή σας, μεταβάλλονται πλέον. Σας απασχολεί η πορεία μίας μεγάλης και ουσιαστικής αναδόμησης, που μπορεί να ξεκινήσει από τα θέματα υγείας, αλλά και από ό,τι προσλαμβάνετε από τους άλλους. Αν έχετε σύντροφο, αυτή την περίοδο η ένωσή σας αλλάζει και εφ’ όσον υπάρχει το σωστό έδαφος, συντελείται μία ευεργετική ανανέωση στην σχέση αυτή. Εδραιώνετε καλύτερα την επαφή σας και έχετε θετικές προοπτικές για το μέλλον. Οι ημέρες αγγίζουν τον εσωτερικό σας κόσμο και αλλάζει το σκηνικό, φέρνει αναταραχή και νέες ανάγκες, υλικές και συναισθηματικές. Η προβολή σας απαιτεί να πάρετε αποφάσεις που θα σας δημιουργήσουν νέες συνεργασίες.
Στηρίζεται ο εργασιακός τομέας και η υγεία, ως προς την αντοχή του οργανισμού.
Προσοχή: Ζήλια και πάθος στην σχέση σας

Λέων

Ενδιαφέρον έχει ιδιαίτερο για σας η Νέα Σελήνη, καθώς συμβαίνει απέναντι από το ζώδιό σας και προετοιμάζει την Πανσέληνο που θα δημιουργηθεί στο ζώδιό σας αργότερα. Οι σχέσεις με τους απέναντί σας είναι το βασικό σημείο αναφοράς, αλλά και οι δημιουργικές και ενδιαφέρουσες συνεργασίες. Νέοι άνθρωποι μπορεί να σας πλησιάσουν, ή να αναθεωρήσετε συνεργασίες θέτοντας νέους και ευνοϊκούς όρους μεταξύ σας. Επειδή η γνώση είναι σημαντική για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, αναλάβετε τις ευθύνες σας και ακολουθήστε μία επιμόρφωση στον τομέα που ειδικεύεστε, ή αποφασίστε να κάνετε σπουδές. Οι προσωπικές σας σχέσεις όμως, δεν έχουν σταθερότητα και αν δεν σας ικανοποιούν, είναι πολύ πιθανόν να γίνουν αφορμή για μία αλλαγή.
Στηρίζεται η αισθηματική και δημιουργική σας έκφραση.
Προσοχή: Κίνδυνος έντασης στις οικογενειακές σχέσεις ή για ένα σπίτι

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη αλλάζει την καθημερινότητά σας, αν φυσικά είστε αποφασισμένοι για την ανατροπή συνηθειών και τυποποιημένων δεδομένων. Η ρουτίνα είναι προσφιλής σας τρόπος ζωής, όμως δεν σας εξελίσσει τις περισσότερες φορές. Για τον λόγο αυτό, θα ήταν απαραίτητο να έρθει η στιγμή, κατά την οποία πλέον θα αναλάβετε να κάνετε μία μεγάλη ανατροπή. Σας απασχολεί ίσως το εργασιακό περιβάλλον, αλλά κι εκεί δεν φαίνεται να είστε ανενεργείς. Αντίθετα. Συμβαίνουν απρόοπτα και πρέπει να πάρετε θέση. Θα αντιδράσετε με σύνεση, καθώς αυτό σας διακρίνει, με σκέψη και αξίες που θεωρείτε διαχρονικές, αλλά τουλάχιστον, θα πρέπει να αντιδράσετε.
Στο οικογενειακό περιβάλλον στηρίζεται δομή. Αλλά μπορεί να σας απασχολήσει ένα θέμα με την κατοικία. Ή πρέπει να επενδύσετε χρήματα για απρόβλεπτες βλάβες κι επισκευές.
Προσοχή: Διενέξεις με ανθρώπους από τον στενό σας περίγυρο

Ζυγός

Ακολουθώντας τις προκλήσεις της εποχής, μπορείτε να ωφεληθείτε από την νέα φάση της Σελήνης. Κι αυτό, γιατί είναι σημαντικό να ασχοληθείτε με ένα δημιουργικό έργο. Αν μάλιστα είστε καλλιτέχνες, η περίοδος αυτή θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα για σας. Θα έχετε απήχηση και νέες πρωτότυπες ιδέες στο έργο σας. Αφεθείτε στην έμπνευση και θα εντυπωσιάσετε το περιβάλλον σας. Αν είστε γονείς, θα σας εκπλήξει ευχάριστα το παιδί σας και θα αισθανθείτε μεγάλη χαρά. Στις προσωπικές σας σχέσεις, ανανεώνεστε μέσα από γνωριμίες που προκύπτουν ξαφνικά στη ζωή σας. Από την άλλη πλευρά, θα είστε διαρκώς σε μία εναλλαγή γνωριμιών, που θα σας μαγνητίζουν και θα σας ωθούν σε περιπέτειες. Στην περίπτωση που υπάρχει μία σταθερή σχέση με συναίσθημα και αξίες, ας ανανεωθείτε μέσα από αυτή, διατηρώντας την δροσιά της πρώτης εποχής της γνωριμίας.
Στηρίζεται η σκέψη, κάθε σοβαρή απόφαση και επιλογή.
Προσοχή: Ξαφνικές δαπάνες και λάθη στην διαχείριση του εισοδήματος

Σκορπιός

Στην βάση της ζωής σας επικεντρώνεται το ενδιαφέρον αυτή την εποχή. Είτε το ίδιο σας το σπίτι, είτε η οικογενειακή σας κατάσταση, αλλάζουν. Αλλά η ανατροπή και ό,τι νέο προκύψει, θα σας οδηγήσουν σε μία διαρκή και ουσιαστική βαθιά συνειδητοποίηση. Θα σας απασχολήσει η επικοινωνία με τους οικείους σας, μία επικοινωνία όμως που δεν είναι απαραίτητο να είναι λεκτική. Στην καθημερινή σας διαβίωση, απαιτήσεις θα σας προκαλέσουν ανασφάλεια και μεγάλες αλλαγές. Αλλά δεν θα είναι μόνο αυτό που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον για νέες προοπτικές. Οι γνώσεις που αποκτήσατε ουσιαστικά και εμπειρικά, θα γίνουν βάση για να αναζητήσετε νέο σύντροφο στην αισθηματική σας ζωή, ή νέα προσέγγιση στον ήδη υπάρχοντα σύντροφο. Έντονη περίοδος, αλλά ενδιαφέρουσα για σας.
Στηρίζεται το εισόδημα ή ρυθμίζεται καλύτερη η διαχείρισή του.
Προσοχή: στην ανταγωνιστική ή επιθετική σας πλευρά

Τοξότης

Πολλές φορές έχετε αναρωτηθεί γιατί η ζωή σας, όσο κι αν είναι συναρπαστική, έχει καταστάσεις με ανακολουθία. Αυτό σε ένα βαθμό οφείλεται στην φύση σας, που είναι γενναιόδωρη, αλλά συχνά υπόσχεστε περισσότερα από όσα μπορείτε να εκπληρώσετε. Η Νέα Σελήνη σας φέρνει προ των ευθυνών σας τελικά, καθώς σας ανοίγει μία νέα προοπτική και σας παρακινεί να σκεφθείτε και να συζητήσετε πάνω στις μελλοντικές σας προοπτικές. Τα σχέδια θα στηρίξουν άτομα από το κοινωνικό σας περιβάλλον που έχουν συνέπεια, σοβαρότητα και κύρος. Θα σας εξηγήσουν με τον δικό τους τρόπο την βαρύτητα των επιλογών αυτή την εποχή, αλλά θα σας φέρουν προ των ευθυνών σας. Επομένως ίσως γίνουν το κίνητρο για να είστε συνεπείς και εστιασμένοι σε ό,τι αποφασίσετε. Η προσωπική σας ζωή, είναι σε ένα σημείο για σημαντικές αποφάσεις.
Έχετε τη γνώση και την εμπειρία για να στηρίξετε τους στόχους σας.
Προσοχή: σε υποσυνείδητους φόβους και μυστικά

Αιγόκερως

Έμμεσα, συνδέεστε και σας απασχολεί ό,τι είναι σχετικό με τις αξίες της ζωής σας. Οι αξίες αλλάζουν, ή τουλάχιστον ζητείται από εσάς να αλλάξουν. Μπορεί πλέον ό,τι θεωρούσατε σημαντικό να μην σας ενδιαφέρει το ίδιο στο μέλλον. Κάποιες μάλιστα ποιότητες διαφοροποιούνται. Καθώς δεν έχουν την ίδια σημασία για σας άτομα και καταστάσεις ζωής, θα αναγκαστείτε να διατηρήσετε σχέσεις και συνεργασίες που είναι ενδιαφέρουσες στην νέα φάση της ζωής σας. Μην λυπηθείτε αν αναγκαστείτε να κάνετε επιλογές και ορισμένα άτομα πάψουν να υφίστανται στην καθημερινότητά σας. Ούτως ή άλλως ξεκινήσατε μία σειρά αλλαγών. Απλά τώρα, επιλέγετε την νέα σας πορεία στο εξής.
Στηρίζεστε στην εμπειρία και την βαθύτερη γνώση που διαθέτετε.
Προσοχή: Σε ανταγωνιστική διάθεση σε ένα συλλογικό έργο ή μεταξύ φίλων

Υδροχόος

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Ουρανός, ευνοεί καθώς κυβερνά την Νέα Σελήνη. Είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της Νέας Σελήνης αφού όχι μόνο συντελείται στο ζώδιό σας, αλλά παράλληλα η έμφαση στα στοιχεία του Υδροχόου, φέρνει στο φως πολλές προσωπικές σας ανάγκες έκφρασης. Σας ωθεί στην ανατροπή και την αποδέσμευση από το χθες. Κάθε περιορισμός και κάθε νέα ιδέα, σας μαγνητίζει. Αλλά κι εσείς με τη σειρά σας έλκετε άτομα που είναι διαφορετικά, ανανεώνουν την ίδια σας την υπόσταση και σας κάνουν πιο ριζοσπαστικούς και τολμηρούς. Αναλογιστείτε τους λόγους για τους οποίους θα θέλατε να είστε στην φάση αυτή ανανεωτές. Αναζητήστε επίσης κίνητρα που θα ανάψουν την σπίθα της αλλαγής, με απαιτήσεις για ευκαιρίες και όνειρα που θα εμπνέουν τα βήματά σας. Διευρύνετε τις γνωριμίες σας, βρείτε φίλους που θα είναι ενθαρρυντικοί μαζί σας.
Στηρίζεται κάθε σας όραμα και οι φιλίες είναι αξιόπιστες.
Προσοχή: Στις ανταγωνιστικές κοινωνικές σχέσεις

Ιχθείς

Αρκετά εσωστρεφείς από την ίδια σας την φύση, έχετε ακόμη ένα λόγο να στραφείτε στον εσωτερικό σας κόσμο, αυτή την περίοδο. Η Νέα Σελήνη φωτίζει τις βαθύτερες ανησυχίες και τα απραγματοποίητα όνειρα. Σας δίνει το έναυσμα να εμπνευστείτε και να αποφασίσετε να βγάλετε ένα έργο αρκετά δημιουργικό, αν είστε καλλιτέχνες, κυρίως μουσικοί ή συγγραφείς. Μάλιστα, θα είναι μία πρωτότυπη έκφραση και θα τραβήξει το ενδιαφέρον αργότερα του κοινού που θα σας θαυμάσει. Αν έχετε κάποια κρυφά όνειρα και μυστικά, μπορεί να θελήσετε πλέον να τα αποκαλύψετε στους άλλους, εφ’όσον κι εσείς θα είστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσετε. Απαιτείτε από τον ίδιο σας τον εαυτό, περισσότερα και πιο δημιουργικά έργα, απτά, μέσα από κίνητρα που θα σας ενθουσιάσουν. Προσοχή θα χρειαστείτε στην κοινωνική σας εικόνα, καθώς ενδέχεται να κάνετε απρόοπτα τις αλλαγές κι αυτό μπορεί να μειώσει την συμπάθεια προς το πρόσωπό σας.
Το κοινωνικό σας προφίλ εκτιμάται.
Προσοχή: Σε νομικά ζητήματα ή εντάσεις για ιδεολογικούς λόγους

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;