Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του Startup Europe Week Chania!

Από neolaia.gr Team 5 Φεβρουαρίου 2016

Το Startup Europe Week  μια πρωτοβουλία του Startup Europe/European Committee πραγματοποιείται στην Κρήτη – Χανιά από τον τοπικό πρεσβευτή Σύλλογο Νεανικής Επιχειρηματικότητας με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης/Π.Ε. Χανίων και του ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ.

Ευχαριστούμε το κοινό, τους ομιλητές, τους φορείς, τους εθελοντές και τον τύπο, που μας τίμησαν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους. Επαλήθευσαν όσα πιστεύαμε για το ενεργό ενδιαφέρον όσον αφορά την νεοφυή επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

Ήταν μεγάλη μας χαρά να μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία παρακολούθησης της εκδήλωσης, τόσο από κοντά όσο και απομακρυσμένα μέσω live streaming. Όσοι δεν είχατε τη δυνατότητα να παρευρεθείτε, μπορείτε να παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένο το event εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=lxkm9cjZHOU

Φωτογραφίες από το event μπορείτε να δείτε στην ομάδα μας στο fb εδώ: Startup Europe Week Chania

Παρακολουθήσαμε συζητήσεις και παρουσιάσεις  θεμάτων που άπτονται των δραστηριοτήτων για την επιχειρηματικότητα, φορέων του δημοσίου, τοπικών φορέων, ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, δομών κοινωνικής επιχειρηματικότητας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Δεν τελειώσαμε εδώ, αντιθέτως!

Το event συνεχίζεται αύριο με εξίσου υψηλού επιπέδου δυναμικές ομιλίες που θα μας εξοικειώσουν με ευκαιρίες χρηματοδότησης και προγράμματα Ευρωπαϊκής Στήριξης. Επιπλέον θα μας μιλήσουν σύμβουλοι Επιχειρήσεων, Θερμοκοιτίδες, VCs και θα ακολουθήσουν ομιλίες έμπνευσης και παρουσιάσεις πραγματικών περιπτώσεων επιτυχημένων startups  και startup pitching contest.

Είμαστε σίγουροι ότι η προσέλευση σας θα είναι εξίσου αθρόα και οι εθελοντές μας είναι έτοιμοι να σας υποδεχτούν με ενθουσιασμό για άλλη μια φορά.

Καλή αρχή μιας ολόκληρης εποχής για την επιχειρηματική κουλτούρα στα Χανιά και σε όλη την Κρήτη.

[Δελτίο Τύπου]

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486