Οι πιο πρωτότυπες και ανέξοδες προτάσεις για δώρα του Αγίου Βαλεντίνου! (Λίστα)
Τα πιο πρωτότυπα και έξυπνα δώρα για την Ημέρα των ερωτευμένων που δεν κοστίζουν -κυριολεκτικά- τίποτα!

Η Ημέρα των ερωτευμένων, aka. η 14 Φεβρουαρίου, πλησιάζει και είτε θες να κάνεις μια πρωτότυπη έκπληξη στο je t’aime σου, η οποία να ξεφεύγει από τα «τετριμμένα», τα οποία κάνουν όλα τα ζευγάρια, είτε τα «τετριμμένα» απαιτούν ένα budget που αυτή τη στιγμή δεν διαθέτεις για να τα κάνεις!

Ε, λοιπόν για αυτό είμαστε εμείς εδώ! Σου βρήκαμε τις πιο ασυνήθιστες, ρομαντικές και ταυτόχρονα ανέξοδες ιδέες για δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου.

1. Φτιάξε για το «je t’aime» σου κάποιο γλυκάκι (π.χ. cookies με σοκολάτα, brownies, σοκολατάκια κτλ.) ιδανικά με σοκολάτα, ή φράουλα ή κόκκινα φρούτα ώστε να είναι εντελώς στο πνεύμα της ημέρας και να είναι κάτι στο οποίο θα έχεις αφιερώσει χρόνο και προσπάθεια.

2. Πάρε 1 – 2 πλαστικά μπουκάλια από αναψυκτικό που έχεις καταναλώσει, πλύνε τα καλά, αφαίρεσε την ετικέτα και γέμισέ τα με καραμέλες ή σοκολατάκι τύπου Smarties, διακόσμησέ τα με μια κορδέλα ή με αυτοκόλητα όπως στην παρακάτω photo και πρόσθεσε και μια καρτούλα για να το κάνεις πιο προσωπικό και ρομαντικό.

3. Αν έχει δικό του/της χώρο τοποθέτησε σε ένα σημείο κάποιες δουλειές του σπιτιού που μπορείς να προσφερθείς να κάνεις ως δώρο λόγω της ημέρας, προκειμένου να τον/την ξεκουράσεις, ενώ στο τέλος πρόσθεσε κάποια «ρομαντική δουλειά», όπως το να περάσεις τη μέρα μαζί του/της.

4. Φτιάξε χρησιμοποιώντας απλό χαρτί και ένα χρωματιστό μαρκαδοράκι χειροποίητα κουπόνια που να του τα δώσεις ως δώρο και που να μπορεί να τα «εξαργυρώσει» όποτε εκείνος/η θέλει, και στα οποία να γράφεις πράγματα που είσαι πρόθυμος/η να κάνεις για εκείνον/η για να τον/την ευχαριστήσεις π.χ. από το να του καθαρίσεις το σπίτι, μέχρι το να κάνετε μαζί αφρόλουτρο ή να του κάνεις μασάζ με αιθέρια έλαια.

5. Ρίξε σε μια τσέπη του μια καραμέλα ή ένα σοκολατάκι με ένα σημειωματάκι με κάποια αφιέρωση.

6. Φτιάξε του/της full πρωινό και πήγαινέ του/της το στο κρεβάτι με δίσκο.

Δες τη συνέχεια στο foititakos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1