Η Reebok λανσάρει νέα συλλογή ενδυμάτων με τη τεχνολογία ActivChill
Η Reebok λανσάρει τη τεχνολογία ActivChill, με μία νέα σειρά ρούχων ειδικά σχεδιασμένη για να κρατά τους αθλητές δροσερούς, ενισχύοντας στο maximum τις αποδόσεις τους.

Η Reebok λανσάρει τη τεχνολογία ActivChill, με μία νέα σειρά ρούχων ειδικά σχεδιασμένη για να κρατά τους αθλητές δροσερούς, ενισχύοντας στο maximum τις αποδόσεις τους.

Η νέα σειρά ρούχων Reebok ActivChill διευκολύνει τη διέλευση του αέρα, διαθέτοντας παράλληλα ιδιότητες απομάκρυνσης της υγρασίας, διατηρώντας έτσι το σώμα των αθλητών δροσερό

Η Reebok ανακοίνωσε το λανσάρισμα της νέας συλλογής ενδυμάτων με εφαρμοσμένη την τεχνολογία ActivChill, καθιστώντας την ιδανική για τρέξιμο και κάθε είδους προπόνηση. Η σειρά Reebok ActivChill δημιουργήθηκε με σκοπό να κρατάει τους αθλητές δροσερούς, ενώ προπονούνται!

Οι ίνες του υφάσματος ActivChill είναι σχεδιασμένες ώστε να διαμορφώνουν ένα πεντάγωνο σχηματισμό, επιτρέποντας έτσι την καλύτερη διέλευση του αέρα. Η τεχνολογία αυτή βοηθά τον αθλητή να μένει δροσερός και άνετος την ώρα που  το θερμόμετρο του αγώνα ανεβαίνει. Το καινοτόμο ύφασμα ActivChill δημιουργεί μια νέα – συναρπαστική φιλοσοφία για τη Reebok, προσφέροντας στους αθλητές άνεση και εξαιρετικές αποδόσεις.

Επιπλέον, η σειρά ενδυμάτων ActivChill διαθέτει την τεχνολογία SpeedWick, που βοηθά στην απομάκρυνση της υπερβολικής υγρασίας από το σώμα των αθλητών, βοηθώντας τους να μένουν στεγνοί κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Η Corinna Werkle, Training General Manager της Reebok, δήλωσε: «Η δημιουργία των καλύτερων προϊόντων για κάθε τύπου αθλητή, απαιτεί τη διαρκή αναζήτηση λύσεων που συμβάλουν στη βελτίωση επιδόσεων. Ήρθαμε σε επαφή  με χιλιάδες λάτρεις του fitness σε παγκόσμιο επίπεδο και μάθαμε πως η αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης αποτελεί βασικό εμπόδιο στην απόδοσή τους».

Ο VP της Reebok, Kenny Gamble, σχολίασε σχετικά: «η τεχνολογία ActivChill έχει τη δυνατότητα να ανατρέψει τους κανόνες του παιχνιδιού για αθλητές διαφόρων τύπων και δραστηριοτήτων. Ελπίζουμε να έχουμε τη δυνατότητα να βοηθήσουμε τους αθλητές να μένουν δροσεροί την ώρα που το θερμόμετρο του ανταγωνισμού χτυπάει κόκκινο.»

Η τεχνολογία ActivChill είναι ιδανική για κάθε προπόνηση και θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά από την Reebok, ξεκινώντας από την σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2016, σε επιλεγμένα καταστήματα.

Δες εδώ τις photos:

[Δελτίου Τύπου]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;