Τα σίγουρα σημάδια ότι απλώς “περνάει την ώρα του” μαζί σου! (Λίστα)

Από neolaia.gr Team 28 Ιανουαρίου 2016

Δες στη συνέχεια ποια είναι τα top 10 σημάδια ότι “περνάει απλώς την ώρα του” μαζί σου, είτε επειδή μπορεί να “παίζει σε πολλά ταμπλό”, είτε επειδή μπορεί να σε θεωρεί κάτι περιστασιακό στη ζωή του, ή επειδή μπορεί να μην τρέφει αρκετά συναισθήματα για σένα, ώστε να σε θεωρεί ως “την κοπέλα του”.

Σε κάθε περίπτωση επιβάλλεται να ξέρεις τι σου γίνεται.

1. Ασχολείται συνέχεια με το κινητό του, είτε μιλάει σε αυτό (πάντα σε απόσταση «ασφαλείας» ώστε να μην τον ακούς»), είτε στέλνει μηνύματα και γελάει μόνος του.

2. Δεν κάνει ποτέ συζητήσεις σχετικά με το μέλλον. Και όταν λέμε μέλλον εννούμε κάποιο πλάνο, τύπου να πάτε μαζί διακοπές, ή σε μια συναυλία σε ένα μήνα από τώρα. Και όταν του το κάνεις θέμα, πολύ απλά σου λέει ότι δεν μπορεί να ξέρει από τώρα ποιες θα είναι οι υποχρεώσεις του εκείνη την περίοδο.

3. Δεν δείχνει καθόλου ενδιαφέρον να γνωρίσει τους φίλους και τις παρέες σου. Το αντίθετο, μάλιστα, το αποφεύγει ακυρώνοντας τέτοιου είδους συναντήσεις την τελευταία -συνήθως- στιγμή.

4. Όταν θέλει να επικοινωνήσει μαζί σου, σου στέλνει πάντα μηνύματα. Δεν σου τηλεφωνεί ποτέ.

5. Τον έχεις πιάσει να σου λέει ψέματα, και μάλιστα για ασήμαντους -φαινομενικά- λόγους. Π.χ. ενώ σου είχε πει ότι δεν θέλει να βγείτε επειδή θέλει να αράξει σπίτι του, τον πέτυχαν φίλοι σου το ίδιο βράδυ σε μπαράκι να έχει βγει με δική του παρέα.

6. Αποφεύγει να κάνει οποιαδήποτε εκδήλωση τρυφερότητας απέναντι σου όταν βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο.

7. Δεν παίρνει ποτέ καμία πρωτοβουλία σχετικά με το που θα βγείτε. Σου λέει συνέχεια όπου προτιμάς εσύ.

8. Δεν σε συστήνει ποτέ σε κανέναν ως την κοπέλα ή τη σχέση του.

9. Έχει γενικώς κακή φήμη όσον αφορά τη σταθερότητα στην ερωτική του ζωή, από αυτά που έχεις μάθει τουλάχιστον από κοινούς γνωστούς σας.

10. Κάνετε συχνά, πολύ και καλό sex, αλλά όσον αφορά τις συζητήσεις σας, είναι ακριβώς το άκρως αντίθετο.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486