Πόσους εραστές θα ήθελε ο σύντροφός σου να έχεις πριν από αυτόν;
Στις αρχές μίας σχέσης ένα από τα θέματα που δύσκολα αποφεύγει κανείς είναι ο αριθμός των εραστών που είχαν κατά το παρελθόν οι δύο σύντροφοι.

σχέση

Στις αρχές μίας σχέσης ένα από τα θέματα που δύσκολα αποφεύγει κανείς είναι ο αριθμός των εραστών που είχαν κατά το παρελθόν οι δύο σύντροφοι.

Υπάρχει άραγε ένας ιδανικός αριθμός που θα ήθελε να ακούσει ο/η σύντροφός σας; Και αν ναι, ποιος είναι αυτός;

Εάν έχετε νιώσει αμηχανία για τον αριθμό των ερωτικών σας συντρόφων, μια διαδικτυακή έρευνα σας αποκαλύπτει αυτό τον αριθμό.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που έγινε από το site illicitencounters.com, το μεγαλύτερο site εξωσυζυγικών γνωριμιών στη Μεγάλη Βρετανία, η πλειοψηφία των ανδρών και των γυναικών έκριναν τους αριθμούς από 8 έως 12 τους καλύτερους. Τις περισσότερες προτιμήσεις αναφορικά με τον ιδανικό αριθμό εραστών συγκέντρωσε ο αριθμός 10.

Αν και από τη δημοσκόπηση δεν γίνεται σαφές το σκεπτικό των συμμετεχόντων, ο αριθμός 10 υποδηλώνει την επιθυμία για ένα σύντροφο ο οποίος είναι σεξουαλικά έμπειρος χωρίς να είναι υπερβολικά επιπόλαιος.

Οι απαντήσεις ανδρών και γυναικών στην έρευνα ήταν αρκετά κοντά με το 37% των ανδρών και το 38% των γυναικών να επιλέγουν ως τον τέλειο αριθμό την κατηγορία 8-12.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;