Η συλλογή γυαλιών ηλίου FENDI για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2016
Η συλλογή γυαλιών ηλίου Fendi Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015-16 γιορτάζει το μεγαλύτερο πάθος και την τεχνογνωσία με χρωματικούς συνδυασμούς και γραφιστικά μοτίβα, εμβληματικές υπογραφές του ύφους του Ιταλικού Οίκου.

Η συλλογή γυαλιών ηλίου Fendi Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015-16 γιορτάζει το μεγαλύτερο πάθος και την τεχνογνωσία με χρωματικούς συνδυασμούς και γραφιστικά μοτίβα, εμβληματικές υπογραφές του ύφους του Ιταλικού Οίκου.

Η γεωμετρική αρχιτεκτονική ενισχύεται από αναπάντεχες χρωματικές αντιθέσεις και εκλεπτυσμένα αλλά καινοτόμα υλικά, δημιουργώντας μια συλλογή με μοναδικό και χαρακτηριστικό σχεδιασμό. Τριγωνικές λεπτομέρειες δημιουργούν ένα τρισδιάστατο εφέ στις πεταλουδέ και «μάτι της γάτας» φόρμες των γυαλιών υπογραμμίζοντας την πρώτιστη επιδίωξη του Fendi για καινοτομία και πειραματισμό. Την ίδια στιγμή έχουν ενσωματωθεί κρυσταλλάκια για να δημιουργήσουν τις εμβληματικές ουρές κροκό στους βραχίονες, μια κομψή και φίνα λεπτομέρεια.

Κάθε κομμάτι αντιμετωπίζεται ως έργο τέχνης που λέει μια ιστορία μέσα από μια εκλεπτυσμένη χρωματική παλέτα: ταρταρούγα, ροζ, κρεμ, κόκκινο και μπλε, μαζί με πιο κλασσικές αποχρώσεις του καφέ και του μαύρου δημιουργού ένας τέλειο συνδυασμό μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού του σκελετού των γυαλιών ηλίου. Τα γυαλιά ηλίου αυτά αποθεώνουν την μοναδική δεξιοτεχνία και τεχνογνωσία του Fendi σε ένα ιδανικό πάντρεμα παράδοσης και καινοτομίας.

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ FF 0132/S – FENDI LINES

Τα γυαλιά ηλίου Fendi Lines έχουν πεταλουδέ φόρμα. Κατασκευασμένα από Optyl, εμφανίζουν μια μεταλλική εσωτερική δομή με χρωματικές αντιθέσεις.

Χαρακτηριστικό τους είναι το τριγωνικό περίγραμμα στο μπροστινό τους μέρος και ο χρωματιστός μεταλλικός πυρήνας των βραχιόνων που φαίνεται μέσα από το διάφανο ασετάτ.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Ταρταρούγα/μπλε με καφέ ντεγκραντέ φακούς, γυαλιστερό μαύρο/βιολετί με γκρι ντεγκραντέ φακούς, κρεμ/μπρονζέ με γκρι ντεγκραντέ φακούς, βαθύ κόκκινο/πορτοκαλί με καφέ ντεγκραντέ φακούς, μπλε/πράσινο με γκρι φακούς.

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ FF 0120/S – COLOUR FLASH

Τα γυαλιά ηλίου Color Flash έχουν τέλεια στρογγυλή φόρμα από Optyl, ενισχυμένη από μια νέα χρωματική έμπνευση: ένα παιχνίδισμα μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού του σκελετού που δημιουργείται βάσει μιας χειροποίητης τεχνικής, για να αναδείξει το περίγραμμα.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Μαύρο/φούξια με γκρι ντεγκραντέ φακούς, ταρταρούγα/κρεμ με καφέ ντεγκραντέ φακούς, βαθύ κόκκινο/γαλάζιο με ντεγκραντέ μοβ φακούς, μπλε/κεραμιδί με μπλε ντεγκραντέ φακούς.

Διαθέσιμα σε high-end οπτικά καταστήματα.

[Δελτίο Τύπου]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΗΜ
46 - 40
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;