Education Business Awards 2016: Έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Οι κορυφαίοι Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί βραβεύονται στα Education Business Awards 2016.

Education Awards

 

Τα Education Business Awards επιβραβεύουν τους Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς που συστηματικά επενδύουν και καινοτομούν, ώστε το ανθρώπινο κεφάλαιο της Ελλάδας να αποδώσει στην κοινωνία το σύνολο της σοφίας, των γνώσεων, των δεξιοτήτων, των ταλέντων και των εμπνεύσεων που οδηγούν στην καινοτομία και την πρόοδο.

Σκοπός των βραβείων είναι:

  • Η επιβράβευση των εκπαιδευτικών οργανισμών που επιτυγχάνουν να δημιουργήσουν και να διαθέσουν στους διδασκόμενους υπηρεσίες με υψηλή προστιθέμενη αξία.
  • Η ανάδειξη της σημαντικής συμβολής της επιχειρηματικότητας, που επενδύει στη διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών, εντός των οποίων γαλουχείται το ανθρώπινο δυναμικό του μέλλοντος.
  • Η προβολή των επιμέρους δράσεων και πρακτικών που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.
  • Η προτροπή των εκπαιδευτικών οργανισμών σε συνεχόμενη βελτίωση των παρεχόμενων εκπαιδευτικών και άλλων υπηρεσιών τους.

Ενδεικτικές κατηγορίες βράβευσης αποτελούν: η Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία, η Ψηφιακή Εκπαίδευση, η Γαλούχηση της Ηγεσίας, η Νεανική Επιχειρηματικότητα, η Διασύνδεση με την Αγορά Εργασίας, η Καλλιέργεια Περιβαλλοντικής Συνείδησης, η Καταπολέμηση του Σχολικού Εκφοβισμού και άλλες. Μπορούν να συμμετέχουν με υποψηφιότητες όλοι οι εκπαιδευτικοί οργανισμοί και φορείς όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης και τα ειδικά σχολεία, που έχουν να παρουσιάσουν καινοτόμες πρακτικές στην εκπαίδευση και τις παρελκόμενες υπηρεσίες.

Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων θα πραγματοποιηθεί από ανεξάρτητη Kριτική Eπιτροπή, τα μέλη της οποίας επιλέχθηκαν με κριτήριο το επαγγελματικό και επιστημονικό τους υπόβαθρο, καθώς και την εμπειρία και εξειδίκευσή τους σε συνάφεια με το αντικείμενο των βραβείων και των επιμέρους κατηγοριών βράβευσης. Το online σύστημα υποδοχής υποψηφιοτήτων έχει ήδη αρχίσει να δέχεται υποψηφιότητες και η προθεσμία υποβολής λήγει την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016. Δείτε αναλυτικά τις κατηγορίες των βραβείων και δηλώστε τις υποψηφιότητές σας στο www.educationbusinessawards.gr

[Δελτίο Τύπου]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;