Τα 7 πράγματα που δεν πρόκειται ποτέ να αποκαλύψει ένας άντρας στην κοπέλα του! (Λίστα)

Από neolaia.gr Team 20 Ιανουαρίου 2016

Δες στην παρακάτω λίστα όλα όσα δεν πρόκειται να αποκαλύψει ποτέ ο άντρας στην κοπέλα με την οποία διατηρεί σχέση σχετικά με το παρελθόν του!

Και εδώ που τα λέμε, αν τα διαβάσεις, θα καταλάβεις το γιατί! Με το δίκιο του!

1. Με πόσες γυναίκες έχει κάνει sex μέχρι σήμερα.
Γιατί πολύ απλά αν είναι πολλές, δεν θα θέλει να σε κομπλάρει ή να σου δώσει «κακή» εντύπωση. Και αν ήταν λίγες, προφανώς επειδή είναι άντρας δεν είναι κάτι που θα θέλει να παραδεχτεί για να μη σου φανεί ξενέρωτος. Είναι στη μέση και ο «αντρικός» εγωισμός άλλωστε. Οι άντρες δεν συνηθίζουν να εξαντλούν την ειλικρίνειά τους σε τέτοια θέματα στην κοπέλα τους.

2. Με πόσες γυναίκες έχει κάνει σοβαρή σχέση στη ζωή του. 
Γιατί αν δεν έχει κάνει καμία, μπορεί να φοβάται ότι θα νομίσεις ότι είναι «player» ενώ αν έχει κάνει αρκετές, ότι μπορεί να τον θεωρήσεις «βολεψάκια» κι επιπόλαιο. Επίσης παίζει να φοβάται ότι αν αρχίσει να μιλάει για πρώην του αφενός μπορεί να ζηλέψεις και να τον «πρήξεις» με τη γκρίνια σου, κι αφετέρου μπορεί ο ίδιος να μη θέλει «να ξύνει» τις δικές του παλιές πληγές.

3. Τους πραγματικούς λόγους που χώρισε από κάποια σοβαρή σχέση του.
Γιατί ανεξαρτήτως του αν έχει το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης, ή μικρότερο, ή ίσο, σίγουρα έχει κι εκείνος ευθύνες και είτε δεν θέλει να τις θυμάται, είτε δεν θέλει να σου αποκαλύψει τα λάθη του, όποια κι αν είναι αυτά.

Δες τη συνέχεια στο foititakos.gr

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486