Οι Imam Baildi στα 5|25 Live Sessions του En Lefko 87.7

Από neolaia.gr Team 18 Ιανουαρίου 2016

Η 7η σεζόν των 5|25 Live Sessions  ολοκληρώνεται με καλεσμένους αυτή την Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου στις 19:30 στο live stage του En Lefko 87.7 τους Imam Baildi για ένα εορταστικό, τελευταίο για αυτή τη σεζόν, live session!

Οι Imam Baildi είναι η μπάντα που έχει «πειράξει» με τον καλύτερο τρόπο ελληνικά τραγούδια των δεκαετιών του ’40, ’50 και ’60, φτιάχνοντας remix με σύγχρονη παραγωγή, που σε κάνουν να θέλεις χορέψεις. Με τρία album στην κορυφή των charts, ένα tour στην Αμερική και τρία ευρωπαϊκά στο ενεργητικό τους, ετοιμάζονται φέτος για ένα tour ακόμα, καθώς και την κυκλοφορία του πρώτου τους live album. Η ελληνική παράδοση συναντά τη hip hop και την cumbia, το μπουζούκι την electro swing, και τα νοσταλγικά γυναικεία φωνητικά έναν MC που ξεσηκώνει το κοινό, σε ένα live αποκλειστικά για τους ακροατές του En Lefko 87.7.

Η εκπομπή που έγινε συνήθεια συνεχίζεται για 7η σεζόν με νέους καλλιτέχνες που ήδη ξεχωρίζουν στις επιλογές μας, και άλλους που αξίζει να γνωρίσουμε. 25 λεπτά συναυλίας και 5 λεπτά συνέντευξης στην Κατερίνα Καφεντζή (a.k.a. Κάφκα) απευθείας από το stage του En Lefko 87.7 και αποκλειστικά για τους ακροατές του!

Όλα τα επεισόδια των 5|25 Live Sessions σε HD ποιότητα εικόνας και ήχου είναι διαθέσιμα στο επίσημο site του En Lefko 87.7 (www.enlefko.fm)

[Δελτίο Τύπου]

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486