Το μυστικό της επιτυχίας των ευτυχισμένων ανθρώπων
Στη ζωή υπάρχουν δυο κατηγορίες ανθρώπων, αυτοί που τη βλέπουν σαν παιχνίδι κι αυτοί που τη βλέπουν σαν αγώνα.

happy2

Θα ήταν πολύ ευχάριστο και πολύ δελεαστικό αν πιστεύαμε πως μπορούμε να αλλάξουμε όλη μας τη ζωή χρησιμοποιώντας μόνο τη θετική σκέψη. Όση δύναμη κι αν έχει ένα «θετικό μυαλό» η επίτευξη της ευτυχίας χρειάζεται πάντα κάτι περισσότερο!

Ποίο είναι το μυστικό της επιτυχίας των ευτυχισμένων ανθρώπων;

Υπάρχουν γύρω μας άνθρωποι που ζουν τη ζωή που ονειρευόμαστε, που κινούνται στην πραγματικότητα των ονείρων μας και που έχουν κατακτήσει όλα αυτά που επιθυμούμε αποκτήσουμε. Κινούνται στην ονειρική μας πραγματικότητα με τόση ευκολία λες και είναι το πιο απλό πράγμα στο κόσμο, αυτό που για εμάς μοιάζει σχεδόν ακατόρθωτο. Υπέροχα σώματα, επιτυχημένες σχέσεις, κερδοφόρες εργασίες, πλούτος, ομορφιά, χλιδή, λάμψη, επιτυχία, προβολή, αναγνώριση. Έχουν άραγε αυτοί οι άνθρωποι κάποιο μυστικό επιτυχίας;

Η ιστορία έχει αποδείξει πως το μυστικό της επιτυχίας των αυτοδημιούργητων ευτυχισμένων ανθρώπων είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι. Κανένας επιτυχημένος – αυτοδημιούργητος δεν ξεκίνησε τη ζωή του έχοντας κάτι περισσότερο από τους περισσότερους από εμάς. Εκτός από τη θετική σκέψη που είναι η προϋπόθεση για την επιτυχία, οι επιτυχημένοι άνθρωποι έχουν απλά πίστη στον εαυτό τους και στους στόχους τους. Τι είναι όμως αυτό που τους ξεχωρίζει; Αν μπορούσα να βρω μια διαφορά αυτή νομίζω θα περιελάμβανε τον τρόπο δράση τους.

Μια ρήση λέει πως τα λίγα θέλουν κόπου και τα πολλά τρόπο. Ποιος είναι ο τρόπος;

Παίξε για τη νίκη

Στη ζωή υπάρχουν δυο κατηγορίες ανθρώπων, αυτοί που τη βλέπουν σαν παιχνίδι κι αυτοί που τη βλέπουν σαν αγώνα. Η πρώτη κατηγορία ανθρώπων είναι αυτή περνά καλά και διασκεδάζει, η δεύτερη είναι αυτή που κουράζεται και βασανίζεται. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις είναι πολύ σημαντικό να παίζεις για τη νίκη!

Όπως κι αν βλέπεις τη ζωή για να πετύχεις, πρέπει πάντα να παίζει με σκοπό να κερδίσεις και όχι με σκοπό να μη χάσεις. Η λογική της νίκης είναι το μυστικό της επιτυχίας των ευτυχισμένων ανθρώπων. Αντίθετα ο φόβος της αποτυχίας και η εμμονή του να μη χάσεις, πότε δε εξασφαλίζουν ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Όταν κάποιος πιστεύει στη νίκη, η πίστη του αυτή επιβεβαιώνεται πρακτικά σαν ένα είδος αυτό-εκπληρούμενης προφητείας.

Μην κάνεις συγκρίσεις

Πάντα πίστευα πως η σύγκριση προκαλεί δυστυχία και αποτυχία! Το ίδιο πιστεύουν και οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι. Είναι πολύ σημαντικό να νοιώθει κάποιος τη μοναδικότητα του και να μην μπαίνει στην παγίδα των συγκρίσεων με άλλους ανθρώπους. Κάθε ένας από εμάς τρέχει τη δική του κούρσα με τη δική του αφετηρία και το δικό του τερματισμό. Στην κούρσα αυτή δεν υπάρχει κανένας αντίπαλος, υπάρχει μόνο ο στόχος του τερματισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;