Οι 12 καλύτερες ατάκες κορυφαίων κωμικών ηθοποιών για την επαγγελματική επιτυχία!
Πανέξυπνες και inspiring!

Δες στη λίστα που ακολουθεί τα καλύτερα και πιο αισιόδοξα quotes κωμικών ηθοποιών σχετικά με τους επαγγελματικούς στόχους, την καριέρα και την καταξίωση στον εργασιακό κλάδο της επιλογής του καθενός!

Πραγματικά inspiring και to the point!

1. “Το καλό με το να παίρνεις μεγάλα ρίσκα όταν είσαι νεότερος είναι ότι έχεις λιγότερα να χάσεις, και ότι γνωρίζεις και λιγότερα πράγματα. Έτσι κάνεις μεγάλες ταλαντεύσεις.”

2. “Προκειμένου να πετύχεις θα πρέπει η επιθυμία σου για επιτυχία να είναι μεγαλύτερη από τον φόβο σου ότι θα αποτύχεις.”

3. “Πάντα βρισκόμουν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Ασφαλώς, κατεύθυνα  τον εαυτό μου προς τα εκεί.”

4. “Δούλεψε σκληρά, διέθετε ευγένεια, και υπέροχα πράγματα πρόκειται να συμβούν.”

5. “Ειλικρινά πιστεύω ότι είναι καλύτερο το να αποτύχεις σε κάτι που αγαπάς παρά να επιτύχεις σε κάτι που μισείς.”

6. “Οι περισσότεροι άνθρωποι δουλεύουν αρκετά σκληρά όσο ακριβώς χρειάζεται για να μην απολυθούν, και πληρώνονται ακριβώς τόσα χρήματα ώστε να μην παραιτηθούν.”

7. “Να αγαπάς αυτό που κάνεις. Να γίνεις καλός σε αυτό. Η ικανότητα είναι μία σπάνια αξία στις μέρες μας. Και άσε τις μάρκες να πέσουν όπου εκείνες θέλουν.”

8. “Μη γίνεις κάτι απλώς επειδή κάποιος άλλος το θέλει, ή επειδή είναι εύκολο, γιατί δεν θα είσαι ευτυχισμένος. Πρέπει να κάνεις εκείνο που πραγματικά θες εσύ, ακόμη κι αν αυτό σε τρομάζει απίστευτα.”

9. “Όποτε αφήνεις την αποτυχία στο παρελθόν σου, κάνεις κάτι σωστά. Αν πιστεύεις ότι όλα όσα έχεις κάνει είναι σπουδαία, είσαι πιθανότατα ανόητος.”

10. “Πρέπει να προσφέρεις κάτι στον κόσμο που δεν υπήρχε πρωτύτερα σε αυτόν. Δεν έχει σημασία τι είναι αυτό. Δεν έχει σημασία αν είναι ένα τραπέζι ή μια ταινία ή ένα κηπουρικό δημιούργημα – όλοι οφείλουν να δημιουργούν. Πρέπει να κάνεις κάτι και μετά να απομακρυνθείς από αυτό και να μπορείς να πεις “Εγώ το δημιούργησα αυτό”.”

11. “Να είσαι τόσο καλός ώστε να μην μπορούν να σε αγνοήσουν.”

12. “Δεν γίνεται να είσαι εκείνο το παιδί που στέκεται στην κορυφή της νεροτσουλήθρας και σκέφτεται υπερβολικά πολύ. Πρέπει να βουτήξεις.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
101 - 88
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;