Μεγάλη συνεργασία μεταξύ του MEDITERRANEAN COLLEGE και του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.

Από neolaia.gr Team 15 Ιανουαρίου 2016

Στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων, το Mediterranean College προσφέρει υποτροφίες σπουδών και επιταγές εκπαίδευσης (ύψους 1.000€ έκαστη) σε προγράμματα Bachelor ή Master του κολεγίου, σε όλα τα μέλη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.  Η ανακοίνωση των νικητών για τις υποτροφίες σπουδών και τις επιταγές εκπαίδευσης, έγινε στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Ακαδημιών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. Παράλληλα, το μνημόνιο συνεργασίας προβλέπει για τους εργαζόμενους και συγγενείς Α΄ βαθμού του Συλλόγου να σπουδάσουν με προνομιακά δίδακτρα στα κορυφαία προγράμματα του Mediterranean College (MC) και του Mediterranean Professional Studies (MPS).

Με γνώμονα αυτήν τη μεγάλη συνεργασία, δυναμική ήταν η συμμετοχή του  Mediterranean College στις δύο λαμπερές εκδηλώσεις, οι οποίες διοργανώθηκαν από τα αγωνιστικά τμήματα του Ολυμπιακού στη VIP AREA του Σταδίου Καραϊσκάκη, την Πέμπτη 7 και τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016.

Στην ετήσια εκδήλωση των αγωνιστικών τμημάτων του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016, παρευρέθηκαν ο Αν/τής Διοικητικός Διευθυντής του Mediterranean College, κ. Παντελής Νικολαΐδης και ο Διευθυντής Marketing του Mediterranean College, κ. Νίκος Μαραγκόπουλος. Τα δύο στελέχη  υποδέχθηκε η Γενική Δ/ντρια του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., κα. Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Σοφοκλής Ξυνής: «Βρισκόμαστε στη διάθεση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Σ.Φ.Π, ώστε να δημιουργήσει ομάδα handball

Στην πρόταση δημιουργίας ομάδας Handball του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Σ.Φ.Π σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ, που διαθέτει την ομάδα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Δικέας, η οποία πρωταγωνιστεί με τις επιτυχίες της στην Α1, προχώρησε ο πρόεδρος του Mediterranean College, καθηγητής κ. Σοφοκλής Ξυνής, στο χαιρετισμό του στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Ακαδημιών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016.

«Οι Ακαδημίες στην Ελλάδα εντάσσουν σε επίπεδο πρωταθλητισμού 20 αθλήματα, δίχως όμως το Handball να είναι ανάμεσα σε αυτά. Εμείς βρισκόμαστε στη διάθεση του Ολυμπιακού – και έχω ενημερώσει και τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού- με στόχο να αποκτήσει Ομάδα Handball ο Ολυμπιακός», επεσήμανε ο κ. Ξυνής.

Mediterranean College
Πατησίων 107 & Πελλήνης 8- Τηλ.: 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, Τηλ.: 2310 287779
www.medcollege.edu.gr   & [email protected]

[Δελτίο Τύπου]

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486