Η POLAROID λανσάρει τη συλλογή γυαλιών Rainbow

Από neolaia.gr Team 15 Ιανουαρίου 2016

«Τι βρίσκεται στην άκρη του ουράνιου τόξου;». Για την Polaroid, η απάντηση ήταν μάλλον προφανής – μια ολόκληρη σειρά γυαλιών ηλίου που αντανακλούν κάτι τόσο ζωντανό όσο η ιστορία της μάρκας, αφού ως φόρο τιμής στο εμβληματικό ουράνιο τόξο που συνοδεύει το λογότυπο της σε διάφορες μορφές από την ίδρυση του οίκου το 1937, λανσάρει την νέα δεύτερη Rainbow συλλογή : η συλλογή χαρακτηρίζεται από το νέο pilot σχέδιο με λαμπερές αποχρώσεις της ίριδας, με το εμβληματικό ουράνιο τόξο της Polaroid στο ακροβραχιόνιο.

Τα μοντέλα είναι διαθέσιμα για ενήλικες και παιδιά, σε ροζ, acqua, σμαραγδί πράσινο, κίτρινο, μπλε και πορτοκαλί και αναδεικνύονται από τους μοναδικούς Polaroid Ultrasight™ καθρέπτες φακούς.

Αυτή η νέα σειρά δημιουργήθηκε για να σας κάνει να ξανασκεφτείτε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα γυαλιά ηλίου. Η νέα συλλογή Rainbow  της Polaroid  σας επιτρέπει να εκφράσετε αυτό που σκέφτεστε, να απελευθερώσετε τα συναισθήματά σας και να τα μοιραστείτε μέσα από λαμπερές αποχρώσεις, κάθε στιγμή.  Αφήστε τα γυαλιά ηλίου Polaroid να σας διασκεδάσουν και να σας συναρπάσουν! Τα γυαλιά ηλίου Rainbow της Polaroid σας δίνουν τη δυνατότητα να απολαμβάνετε ζωηρά χρώματα χωρίς αντανακλάσεις, χάρη στην αποκλειστική πόλωση των φακών Ultrasight™. Σχεδιασμένα ειδικά για την Polaroid, χάρη στην ιδιόκτητη Τεχνολογία Thermofusion™, όλα τα πολωτικά γυαλιά ηλίου της Polaroid έχουν φακούς UltraSight™ για όραση χωρίς αλλοιώσεις.  Τα πρώτης ποιότητας πολωτικά γυαλιά ηλίου της Polaroid προσφέρουν μοναδικά πλεονεκτήματα: όραση χωρίς αντανακλάσεις, καθαρές αντιθέσεις, φυσικά χρώματα, μειωμένη κόπωση ματιών και 100% προστασία από ακτινοβολίες UV. Η συλλογή γυαλιών ηλίου POLAROID παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group.

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή:  Μοντέλο για ενήλικες, 55 ευρώ.
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή:  Μοντέλο για παιδιά, 55 ευρώ.

[Δελτίο Τύπου]

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486