ΤΕΙ Θεσσαλίας: Δηλώσεις για τις δυσκολίες στη λειτουργία του (video)
Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

Σπουδάζεις στο ΤΕΙ Θεσσαλίας; Κάνε LIKE στην σελίδα «Φοιτητές ΤΕΙ Θεσσαλίας» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα που αφορούν το ΤΕΙ!

Ο πρόεδρος του ΤΕΙ Θεσσαλίας Παναγιώτης Γούλας περιγράφει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη λειτουργία του Ιδρύματος, καθώς μειώθηκε δραστικά η χρηματοδότηση τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα το ίδρυμα να οδηγείται σε αδυναμία αντιμετώπισης των  υποχρεώσεών του.

Ο ίδιος, υποστηρίζει ότι όσον αφορά στις υποχρεώσεις αυτές καταβάλλεται κάθε προσπάθεια μέσω άλλων δράσεων του ΤΕΙ να εξευρεθούν πόροι από άλλες πηγές και μάλιστα αποδίδουν μέχρι σήμερα. Μεγαλύτερο πρόβλημα, όμως, θεωρεί ο ίδιος είναι η έλλειψη προσωπικού. Εκπαιδευτικού και διοικητικού.

Ο κ.Γούλας θα έχει συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τους αντιπρυτάνεις προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων αλλά και να ανιχνεύσουν τα περιθώρια νέων συνεργασιών, προκειμένου από κοινού να καταφέρουν να κρατήσουν τα Ακαδημαϊκά Ιδρύματα σε ένα καλό επίπεδο και να αναπτύξουν περαιτέρω δράσεις και προγράμματα.

Video από “Θεσσαλία Τηλεόραση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;