Balayage: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το hair trend!
Μάθε τα πάντα για την τεχνική βαφής μαλλιών μπαλαγιάζ: τι είναι, σε ποιες ταιριάζει, & τα πλεονεκτήματά της!

Το νέο hair trend που είναι “up & hot” αυτή την εποχή, και πρόκειται να είναι σίγουρα και για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2016 είναι αυτή του balayage ή μπαλαγιάζ.

Δες εδώ όλες τις info για αυτήν!

  • Balayage στα Γαλλικά σημαίνει “σαρώνω”.
  • Εφευρέθηκε στη Γαλλία, το 1970, και είναι μια αρκετά “ελεύθερη” τεχνική που αναδεικνύει τα επιμέρους τμήματα της τρίχας στο επιλεχθέν χρώμα.
  • Το balayage (μπαλαγιάζ) είναι μια τεχνική βαφής ξανοίγματος του χρώματος των μαλλιών που έχει ως αποτέλεσμα τα μαλλιά να μοιάζουν σαν να έχουν ανοίξει φυσικά, και σταδιακά, σε επίπεδα από τη ρίζα προς τις άκρες (δηλαδή από το πιο σκούρο τόνο στον πιο ανοιχτό της ίδιας απόχρωσης) από τον ήλιο.
  • Η εφαρμογή της συγκεκριμένης τεχνικής γίνεται με τη βαφή να περνιέται στην τρίχα με κοφτές κινήσεις χωρίς να την ποτίζει. Αλουμινόχαρτα δεν χρησιμοποιούνται, όπως στις ανταύγειες.
  • Ως τεχνική δεν απαιτεί να βαφτεί όλο το μαλλί. Μπορούν να τοποθετηθούν από τον hair stylist στρατηγικά ξανοίγματα, τα -γνωστά- babylights σε συγκεκριμένα σημεία για ένα ακόμη πιο φυσικό αποτέλεσμα. Το χρώμα εφαρμόζεται μερικά εκατοστά κάτω από τη ρίζα με αποτέλεσμα ένα ombre εφέ.

Δες τη συνέχεια στο foititakos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
ΗΜ
35 - 37
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;