Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και εβδομαδιαίες προβλέψεις!
Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω συνέβη Κυριακή στις 3.30 το πρωί.

Zwdia

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και εβδομαδιαίες προβλέψεις

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω συνέβη Κυριακή στις 3.30 το πρωί.

Ο πρώτος σεληνιανός κύκλος του χρόνου, φέρνει πάντα το χρώμα του Αιγόκερω. Δηλώνει την ανάγκη να δώσουμε μάχη για ένα υψηλό στόχο, γεγονός που πρέπει να χαρακτηρίζει όλη τη διαδρομή κάθε νέου χρόνου.

Η φετινή Νέα Σελήνη λοιπόν, με ωροσκόπο στον Σκορπιό, μας πληροφορεί πως θα πρέπει να επιμείνουμε, να εμβαθύνουμε, να κατανοήσουμε σε βάθος, τους στόχους του 2016.
Στον Αιγόκερω εκτός της Σελήνης και του Ηλίου, βρίσκεται ο Πλούτωνας και ο Ερμής πλέον σε ανάδρομη φορά, η γνώση προέρχεται από την εμπειρία του χρόνου και των πρόσφατων δεδομένων που παρουσιάστηκαν στη ζωή μας.

Οφείλουμε να κάνουμε την αναδρομή στο χθες, για να αντλήσουμε τα μαθήματά του. Μαθήματα σκληρά κάποιες φορές, μνήμες που πονούν ή μας περιορίζουν τη χαρά. Εξ άλλου, η Σελήνη είναι σε ζώδιο αδυναμίας και το συναίσθημα δεν εκφράζεται ελεύθερα. Ίσως ο περιορισμός του συγκινησιακού στοιχείου είναι το κλειδί, καθώς θα απαιτηθεί να γίνουμε περισσότερο προσγειωμένοι και εκλογικευμένοι.

Θετική εικόνα εμφανίζεται από τις ευνοϊκές γωνίες των Δεσμών της Σελήνης, του Δία, της Μαύρης Σελήνης και του Χείρωνα.

Είναι ανοιχτός ο δρόμος του πεπρωμένου για όσους επιμείνουν με πείσμα, σταθερότητα, αναζητήσουν τον στόχο που αξίζει, εστιάσουν σε λεπτομέρειες και δεν σταθεί εμπόδιο ο φόβος, η αμφιβολία, η αγωνία, η προσκόλληση στο χθες.

Ο Ερμής είναι σε ευαίσθητη μοίρα πόνου και γίνεται ευάλωτη η σκέψη μπροστά στις μνήμες που αναμοχλεύονται. Θεωρούμε σκληρή τη μοίρα μας ως σήμερα…

Ευνοϊκά στέκει η σύνοδος του Κρόνου με την Αφροδίτη σε τρίγωνο προς τον Ουρανό στον Κριό. Σε ζώδια της φωτιάς, με διάκριση και σοβαρότητα, ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, μας στηρίζει για να κάνουμε επαναστατική αλλαγή, ένα νέο ξεκίνημα, αν αναπτύξουμε την φλόγα της δημιουργίας στα ταλέντα μας. Νέες ιδέες, νέοι ορίζοντες, νέες προοπτικές, αλλά σωστές και με υπευθυνότητα.

Το θεραπευτικό χάδι του Χείρωνα, απαλύνει τα τραύματα των εμπειριών μας. Μας ανοίγει τον ορίζοντα συμβάλλοντας στο να εξαλειφτεί η ανασφάλεια και η ασάφεια για την νέα διαδρομή.
Ένα εντελώς καρμικό τοπίο που όμως θέτει στο χέρι μας το τιμόνι της νέας διαδρομής. Είναι στην δική μας ευθύνη και αποφασιστικότητα να αλλάξουμε σελίδα και να χαράξουμε νέα πορεία.

Η πρώτη Νέα Σελήνη του 2016 υπογραμμίζει πως σε κάθε κίνηση υπάρχουν αλυσιδωτές αντιδράσεις, επομένως πρέπει να μελετηθεί η λεπτομέρεια σχολαστικά, να γίνουν μικρά βήματα, να μην ριψοκινδυνεύσουμε, να μην αφεθούμε «στην τύχη»…

Ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας λοιπόν, ας πάρουμε αποφάσεις μετά από περίσκεψη, ας αναλογιστούμε τα προηγούμενα χρόνια ως προς τα λάθη μας, ας μην τα επαναλάβουμε. Διότι θα υπάρξουν είτε καρμικές συνέπειες, είτε μία καρμική ανταμοιβή!

Οι επιδράσεις σε κάθε ηλιακό ζώδιο και ωροσκόπο, σύμφωνα με τις προβλέψεις της εβδομάδας.

Κριός
Ιδιαίτερα αποφασιστικοί, θα θελήσετε να οργανώσετε με τον καλύτερο τρόπο τα μελλοντικά σχέδια, προκειμένου να κατακτήσετε ένα επαγγελματικό στόχο. Η κορυφή είναι μπροστά σας και είστε έτοιμοι να κάνετε το παν για να την φθάσετε. Όπλο σας είναι η γοητεία που εκπέμπετε και η τρόπος που προβάλλετε τον εαυτό σας. Έχετε αυτοπεποίθηση και αυτό είναι σημαντικό. Μία μακροχρόνια επένδυση, μπορεί να αρχίσει να αποδίδει.
Στην αισθηματική σας ζωή, αν είστε μόνοι, θα γοητεύετε και θα δημιουργείτε μία αίσθηση γύρω σας. Αν έχετε μία σχέση, ενδιαφέρεστε και συζητάτε προφανώς, να την επισημοποιήσετε ή τουλάχιστον, να την παρουσιάσετε στο περιβάλλον σας. Η κοινοποίησή σας, σας δίνει χαρά και σας βοηθά να χαρείτε τον έρωτά σας, δίχως περιορισμό.
Ταύρος
Ενδιαφέρουσες προτάσεις μπορεί να υπάρξουν για να ακολουθήσετε ένα δρόμο ανάπτυξης είτε μέσω της γνώσης, είτε στο εξωτερικό. Αν πρόκειται για το εξωτερικό, εκείνο που θα μπορούσατε να κάνετε, είναι να διερευνήσετε τις προοπτικές και να μην βασιστείτε μόνο στο συναίσθημα, δηλαδή στο τι σας αρέσει ή σας έλκει. Πρέπει να διαπιστώσετε αν κάνοντας ένα μεγάλο ταξίδι, είστε σε θέση να αλλάξετε προς το καλύτερο τη ζωή σας. Αν πάλι το ταξίδι στο εξωτερικό δεν είναι στις προοπτικές σας, ίσως μία επιμόρφωση να σας βοηθήσει για να βελτιωθεί ο επαγγελματικός τομέας.
Στην προσωπική σας ζωή, η ερωτική διάθεση γίνεται λιγότερο «παιχνιδιάρικη» αφού σκέπτεστε να δώσετε μία σοβαρότερη τροπή στην σχέση σας. Αν είστε μόνοι, η περίοδος αυτή σας βρίσκει περισσότερο εκλεκτικούς και «δύσκολους» γιατί αναζητάτε το ιδανικό σας με επιμονή και δεν κάνετε υποχωρήσεις!

Δίδυμοι
Με την επιθυμία να λειτουργήσετε μέσα από την ανάγκη να διασφαλίσετε τα κεκτημένα σας ή κάποια αποθεματικά. Αν δεν διαθέτετε χρήματα, πιθανώς μία συνεργασία, θα σας ωφελήσει οικονομικά και θα μπορέσετε να αντλήσετε από εκεί ένα κεφάλαιο, ή πόρους, για να προχωρήσετε. Αν έχετε εκκρεμότητες με εφορίες και χρέη, είναι η κατάλληλη στιγμή να τις ρυθμίσετε ή να κάνετε ένα διακανονισμό, προκειμένου να μειωθούν. Από την άλλη πλευρά, αισθάνεστε πως υπάρχουν πολλές ιδέες και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε επενδυτικά σχέδια, αν βρεθούν τα χρήματα, ή να επενδύσετε καλύτερα, ό,τι υπάρχει ήδη διαθέσιμο.
Στην αισθηματική σας ζωή, το πάθος ξεδιπλώνεται και σας εμπνέει. Αν και είστε περισσότερο της λογικής, αυτή την περίοδο μπορείτε να βιώσετε μέσα από μία σχέση, ιδιαίτερα έντονες στιγμές και να χαρείτε γι’ αυτήν. Όμως μην γίνετε κτητικοί και αποφύγετε να χειριστείτε τις αδυναμίες του/της συντρόφου σας.

Καρκίνος
Πολύ ενδιαφέρουσα η περίοδος αυτή για σας, αν και είναι έντονη. Ανταγωνισμοί κα αντιπαραθέσεις μπορεί να προκληθούν από τους συνεργάτες και τους ανθρώπους με τους οποίους κάνετε συναλλαγές. Είναι ενδιαφέρον όμως, πως μέσω αυτών, έχετε περισσότερη έμπνευση και λειτουργείτε πιο αποφασιστικά! Σίγουρα θα παίξει ρόλο η αξιόλογη επιλογή των ανθρώπων που σας περιβάλλουν και μπορείτε να είστε αρκετά δυναμικοί κοντά τους, υλοποιώντας σχέδια ή ένα ταλέντο σας. Προσέχετε όμως, γιατί ενδέχεται να σας παρασύρει ο συνεργάτης με τον δικό του τρόπο λειτουργίας.
Στην αισθηματική σας ζωή, η σχέση που ήδη υπάρχει γίνεται πιο σοβαρή και σταθεροποιείται. Αν μάλιστα έχετε περάσει το πρώτο διάστημα της αναζήτησης και της επιβεβαίωσης, θα αναπτύξετε συναισθήματα, γεμάτα πάθος που θα ανανεώνει εσάς και την ίδια την σχέση. Υπάρχει πιθανότητα, αν συντελεί το ατομικό σας ωροσκόπιο, να την επισημοποιήσετε. Αν είστε ήδη παντρεμένοι, να αναζωπυρωθεί το πάθος της σχέσης.

Λέων
Μία ακόμη φορά το κέντρο βάρους πέφτει στις υποχρεώσεις σας. Σας αρέσει να δουλεύετε λιγότερο από όσο δουλεύετε αυτή την περίοδο, αλλά παράλληλα είναι δύσκολο να μοιράσετε την ευθύνη των εργασιών σας σε τρίτους. Κατά συνέπεια, επιδίδεστε περισσότερο από επιμονή παρά από μεράκι, αλλά έχετε πολλές πιθανότητες επιτυχίας! Κι αυτό γιατί είναι δυνατόν, μέσα από τις προσπάθειες που καταβάλλετε, να αναγνωριστείτε και να διακριθείτε. Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει λοιπόν, ειδικά στις νέες ιδέες αυτής της εποχής, αλλά και στην αποφασιστικότητα να δώσετε μία μάχη προκειμένου να τελειοποιηθεί το έργο σας.
Στην αισθηματική σας ζωή, ένα ερωτικό ενδιαφέρον, μπορεί να σας προβληματίσει, αν είστε παντρεμένοι. Θα δημιουργήσει ένα σκάνδαλο ή ένα πρόβλημα στον γάμο σας. Αν είστε μόνοι, προσπαθήστε να διεκδικήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

Παρθένος
Όμορφη περίοδος για σχέσεις και για μία δημιουργική φάση στη ζωή σας. Το σημαντικό είναι πως μοιάζει με διασκέδαση ό,τι αναλάβετε αυτή την εποχή. Το έργο θα αναπτυχθεί μέσω του ταλέντου σας και μέσω της προσωπικής σας «πινελιάς». Ενδέχεται να αποφασίσετε να ρισκάρετε λίγο, επενδύοντας αρκετά χρήματα για να φθάσετε στην αναγνώριση και την επιβράβευση. Επειδή θα είστε επιμελείς και σχολαστικοί, θα ωφεληθείτε τελικά.
Στην αισθηματική σας ζωή, είστε έτοιμοι για μία μακροχρόνια σχέση. Αν και ως τώρα είναι δύσκολο να διατηρήσετε τις ισορροπίες, μην αποθαρρύνεστε. Είστε γοητευτικοί και σας ασκούν γοητεία, ενδιαφέροντες άνθρωποι, από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε τον κατάλληλο για σας. Με το παιδί σας, αναπτύσσονται ισχυροί δεσμοί, κυρίως αν έχετε ένα κοινό χόμπι.

Ζυγός
Σημαντική η φάση στη ζωή σας, αφού τα γεγονότα που ξεκίνησαν από την Νέα Σελήνη, είναι γεγονότα που παρέχουν δυνατότητα εξέλιξης. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε, πως η οικογένεια θα είναι η βάση σας. Λειτουργώντας με γνώμονα τις οικογενειακές καταβολές, την αγάπη και το ενδιαφέρον των οικείων σας, αισθάνεστε πανίσχυροι! Αν και υποβόσκει ένας ανταγωνισμός και μία ζήλια από κάποιο μέλος του οικογενειακού περιβάλλοντος, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα βρείτε υποστηρικτές και θα μεγαλουργήσετε! Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία!
Στην προσωπική σας ζωή, αν είστε παντρεμένοι, πολλά γεγονότα και υποχρεώσεις θα σας ωθήσουν να σκεφθείτε εξ αρχής τις προοπτικές του κοινού έργου με τον/την σύντροφό σας. Αν η ερωτική σας ζωή έχει ατονήσει, ας μην την παραμελείτε άλλο! Χαρίστε όμορφες στιγμές και ξεχάστε για λίγο τις υποχρεώσεις.

Σκορπιός
Η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη, κυρίως στα πλαίσια της επικοινωνίας και των προσωπικών επαφών. Συναντήσεις αρκετές, σας προσδίδουν μαχητική στάση και υποστηρίζετε με πάθος τις απόψεις σας. Ίσως φανείτε λίγο υπερβολικοί και εγωιστές όμως. Αν έχετε περισσότερες γνώσεις ή μεγαλύτερη εμπειρία από τους άλλους, χαμηλώστε λίγο τους τόνους. Είναι πιθανόν να έχετε δίκιο, αλλά δεν χρειάζεται να το τονίζετε, γιατί θα κόψετε γέφυρες επικοινωνίας. Αν το επάγγελμά σας έχει σχέση με συναλλαγές, θα είστε σκληροί στις διαπραγματεύσεις.
Στην αισθηματική σας ζωή, το πάθος πρωτοστατεί και γίνεται τρόπος επικοινωνίας. Θα σας αρέσει να διεκδικήσετε τον άνθρωπό σας και θα είστε κτητικοί ή και εριστικοί. Παράλληλα, θα επιδιώξετε να ελέγχετε τις κινήσεις του, έχοντας στενή επαφή με ό,τι κάνει. Καλύτερα θα ήταν να διατηρείτε ένα επίπεδο εμπιστοσύνης στη σχέση σας.

Τοξότης
Το κέντρο βάρους είναι ακόμη μία φορά στα οικονομικά σας. Γίνεστε αρκετά επίμονοι και αυτό δεν είναι πάντα θετικό για σας. Φυσικά, διανύετε μία ενδιαφέρουσα περίοδο κατά την οποία θα μπορείτε να υλοποιήσετε ιδέες και σχέδια. Θα κάνετε αξιόλογες κινήσεις προς όφελός σας και ίσως φανείτε –κάποιοι από εσάς- επικεντρωμένοι μόνο στο χρήμα. Η επιμονή σας είναι σημαντική για να ολοκληρώσετε ένα έργο, ωστόσο, θα σας εξυπηρετούσε να αξιολογείτε και να επιλέγετε αυτό που κάνετε. Χρήματα μπορούν να έρθουν λοιπόν, αλλά διατηρήστε την ποιότητά σας και μειώσετε το άγχος.
Στην αισθηματική σας ζωή, είστε αρκετά απόλυτοι και το πάθος για τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, γίνεται επίμονο. Σας αρέσει να κυριαρχείτε στο ταίρι σας, γιατί αισθάνεστε ανασφάλεια αν λειτουργείτε πιο ελεύθερα. Η ελευθερία όμως θα διατηρήσει την ποιότητα στη σχέση και αυτό…ας μην το ξεχνάτε!

Αιγόκερως
Με τη Νέα Σελήνη, αλλά και δύο ακόμη πλανήτες στο ζώδιό σας και τον Κρόνο σε σύνοδο με την Αφροδίτη, φαίνεται πως είστε αρκετά ενισχυμένοι αυτές τις ημέρες. Μπορείτε να προχωρήσετε σε σχέδια που ήδη έχουν προγραμματιστεί και να δώσετε την μάχη για να υλοποιηθούν. Τα οφέλη είναι δική σας επιλογή. Θα φανείτε αρκετά δυναμικοί, απόλυτοι και συγκεντρωτικοί, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στο περιβάλλον σας. Ωστόσο, έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και μπορείτε να κάνετε το καλύτερο δυνατόν για να αποδείξετε τις ικανότητές σας.
Στην προσωπική σας ζωή, θα είναι δύσκολο να σας ακολουθήσει ένας σύντροφος δυναμικός. Κι αυτό, γιατί εσείς θέλετε να έχετε τον πρώτο λόγο στη σχέση. Αν έχετε πλάι σας έναν άνθρωπο υποχωρητικό και χαμηλών τόνων, η σχέση θα διατηρηθεί. Διαφορετικά, θα περάσει μία σοβαρή κρίση.

Υδροχόος
Πολλοί πλανήτες στον δωδέκατο ηλιακό σας οίκο, είναι ένα κουραστικό φορτίο για σας. Αλλά λειτουργούν μέσα από έμπνευση και δημιουργικές ιδέες. Επομένως, θα εστιαστείτε στα θετικά τους. Ανακαλύψτε ταλέντα και ικανότητές σας, επιμείνετε στον προγραμματισμό ενός έργου και προσπαθήστε να το οραματιστείτε. Στην συνέχεια, προωθήστε το, για να σας προσφέρει διάκριση και αναγνώριση στον κοινωνικό σας χώρο. Αν στην καριέρα έχετε μία σημαντική θέση, προνοήστε για να θωρακιστείτε απέναντι σε ένα κρυφό αντίπαλο, ή ανταγωνιστή.
Στην προσωπική σας ζωή, η ερωτική έλξη γίνεται ένα όνειρο που μοιάζει ανέφικτο, αλλά εσείς θέλετε να πρωτοτυπήσετε και να κερδίσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Είστε αποφασιστικοί και θα πρέπει να τολμήσετε! Ωστόσο, διατηρήστε κρυφή προς το παρόν, την σχέση που θα δημιουργηθεί. Αν έχετε μία παράλληλη σχέση, θα σας κουράσει αρκετά.

Ιχθείς
Η κοινωνική ζωή επιφυλάσσει εκπλήξεις και ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα στηρίξουν τον προσωπικό σας αγώνα. Οι γνωριμίες αυτές θα γίνουν αιτία να είστε συχνά σε εγρήγορση και να οργανωθείτε καλύτερα. Αν έχετε μία κατάρτιση, θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτές τις γνώσεις. Αν όχι, ενδέχεται να αποφασίσετε να ακολουθήσετε μία επιπλέον εκπαίδευση. Ξεκαθαρίζοντας με κάποιες νομικές υποθέσεις, οι επαγγελματικές προοπτικές αναπτύσσονται καλύτερα.
Στην αισθηματική σας ζωή, ερωτικό ενδιαφέρον προκύπτει από ένα φιλικό πρόσωπο, καθώς φαίνεστε γοητευτικοί. Μία έντονη σχέση μπορεί να δημιουργηθεί, αλλά θα σας είναι δύσκολο να διευκρινίσετε αν σας ενδιαφέρει ως προοπτική ή παραμένει στα πλαίσια της ερωτικής φιλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;