H Vodafone πρωτοπορεί με τη νέα τεχνολογία Vodafone Home Speed+
Και φέρνει για πρώτη φόρα στην Ελλάδα σταθερό internet που γρηγορότερο δεν υπάρχει!

H Vodafone ενώνει τις ταχύτητες του συνεχώς επεκτεινόμενου δικτύου κινητής 4G και του αξιόπιστου σταθερού ευρυζωνικού της δικτύου και φέρνει την πρωτοποριακή τεχνολογία Vodafone Home Speed+ που αυξάνει την ταχύτητα του internet στο σπίτι, και μπορεί να ξεπεράσει τα 100 Mbps.

To Vodafone Home Speed+ αξιοποιεί τις δυνατότητες της τεχνολογίας Fixed Mobile Bonding, που πρώτη η Vodafone έφερε στην Ελλάδα, ώστε στο προσεχές διάστημα οι συνδρομητές της να μπορούν να απολαμβάνουν Ιnternet στο σπίτι σε ταχύτητες που γρηγορότερες δεν υπάρχουν.

Η Vodafone Ελλάδας, συνεχίζει τις επενδύσεις και εξελίσσει διαρκώς τις υπηρεσίες της κινητής και της σταθερής που προσφέρει, ενώ είναι το πρώτο μέλος στον όμιλο Vodafone που αναπτύσσει την πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία.

Το Vodafone Home Speed+ αποτελεί μία ακόμα καινοτομία της Vodafone, σε συνέχεια της ενσωμάτωσης του σταθερού δικτύου της hellas online, εξελίσσοντας τις υπηρεσίες σταθερού Internet, με δυνατότητες που είναι πρωτοποριακές τόσο για τα Ελληνικά όσο και για τα διεθνή δεδομένα.

Την εμπειρία του Vodafone Home Speed+ μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίσουν από κοντά στα καταστήματα Vodafone στο Χαλάνδρι (Εθν. Αντιστάσεως 89-91), τη Γλυφάδα (Λεωφ. Δημάρχου Αγγ. Μεταξα 10) και την Κηφισιά (Κασσαβέτη 6).

[Δελτίο Τύπου]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;