Μία μαχητική περίοδος αυτογνωσίας και μεταμόρφωσης!
Ο Άρης είναι γνωστός ως ο θεός του πολέμου από την αρχαιότητα.

Zwdia

Από την Λίλιαν Σίμου

Ο Άρης είναι γνωστός ως ο θεός του πολέμου από την αρχαιότητα. Στην ουσία, είναι η ίδια η ανθρώπινη φύση, στη μάχη της επιβίωσης, της κατάκτησης, της καθιέρωσης, της τόλμης και του σθένους. Αυτά τα χαρακτηριστικά τον διακρίνουν και στην αστρολογική προσέγγιση. Είναι ο μόνος από τους «προσωπικούς πλανήτες», δηλαδή εκείνους με τα προσωπικά μας χαρακτηριστικά, που δηλώνει αποφασιστική δράση και αντίδραση.

Ο Άρης στο πέρασμα του από τον Ζυγό, ζώδιο αδυναμίας του, έφερε δυσκολίες στον τρόπο δράσης μας.

Οι μήνες που παρήλθαν με την παρουσία του εκεί, ήταν μήνες δύσκολοι για κάθε συντονισμό, σχέση, συνεργασία, ισορροπία. Ο Άρης σχημάτισε δύσκολές όψεις προς τον Ουρανό, και τον Πλούτωνα. Κατά συνέπεια, δημιουργήθηκαν συναισθήματα επιθετικά κι εκρηκτικά, για άμεσες αλλαγές. Η αλλαγή στην αισθηματική μας διάθεση ήταν στο προσκήνιο, μέσα από την ατμόσφαιρα του ζωδίου της Αφροδίτης.

Καθώς η Αφροδίτη κινήθηκε για ένα μήνα στον Σκορπιό, είχαν μεταξύ τους αμοιβαία υποδοχή.

Σε μία αμοιβαία υποδοχή, κατά τα αστρολογικά πρότυπα, δηλαδή μία ανταλλαγή θέσεων, Άρης και Αφροδίτη περιορίζοντας τις δυνατότητές τους, περιόρισαν αισθητά την αισιοδοξία μας και το χαμόγελο.  Οι σχέσεις κάθε επιπέδου, στενές, προσωπικές, ερωτικές, οικογενειακές, επαγγελματικές, πέρασαν μία περίοδο δοκιμασίας, καθώς εξετάστηκαν πιο σοβαρά, κρίθηκε η ποιότητά τους, η αντοχή και η διαχρονική τους αξία.

Μνήμες προέκυψαν συναισθηματικές, είτε επαγγελματικών συνεργασιών και φυσικά υπήρξαν αρκετές στιγμές όπου τα θέματα που μας απασχόλησαν φάνηκαν άβολα, δύσκολα, ακατανόητα ή και επιθετικά.

Στους τομείς που μας άγγιξαν υπήρξαν κλυδωνισμοί, προέκυψαν κρυμμένες απαιτήσεις, μας ξάφνιασαν οι αποκαλύψεις. Οι σχέσεις πέρασαν μία τελευταία δοκιμασία και οι κρυφές σκέψεις βγήκαν στο φως. Η συμπεριφορά δεν ήταν πάντα η αναμενόμενη, τα λόγια έφεραν διενέξεις και οι επιλογές φανέρωσαν κρυφές επιθυμίες.

Αν κάνουμε αυτή την διαδρομή ως απολογισμό, θα αισθανθούμε πως ένα βάρος έφυγε πλέον από πάνω μας. Μία ανάσα, σαν άνεμος, χαλάρωσε τις πιέσεις.

Ο Άρης στις 3 Δεκεμβρίου περνά πλέον στον Σκορπιό, ζώδιο κυριαρχίας του. Η αδυναμία μετατρέπεται σε δύναμη.

Ο Άρης εδώ συντονίζει σωστά τη δράση, τη δύναμη,  την τόλμη, το  θάρρος, το ρίσκο για κατάκτηση του στόχου, αλλά και την κτητική διάθεση για να διατηρήσουμε την κατάκτηση, ενίοτε με πάθος και ζήλια. Είναι η ερωτική μας διάθεση που αναπτερώνεται, προκειμένου να βιώσουμε σε βάθος τα συναισθήματα που προκαλεί η δράση μας. Είναι το ένστικτο που αναζητά πεδίο έκφρασης.

Στο ζώδιο του Σκορπιού που κυβερνά από τα αρχαία χρόνια, θα προκαλέσει αλλαγές  στη ζωή μας. Ανοίγει ένα παράθυρο στα πάθη, στις φοβίες, στις εμμονές, στην ζήλια και σε κάθε σκοτεινό μέρος του ψυχισμού μας. Φέρνει καταιγιστικές ανατροπές, μέσα από βιώματα που πονούν, φαίνονται άτυχα, νοσηρά, φθοράς και σήψης. Αναμοχλεύει μνήμες, ακόμη και κυτταρικές, σκάβει βαθιά στις αγωνίες μας.

Είναι η μάχη του φωτός προς το σκότος.

Η φωτιά και το νερό μαζί, σε ένα ασυνήθιστα αρμονικό δεσμό, όπου η δραστηριότητά μας είναι σε αναμονή της κατάλληλης στιγμής, σε αναζήτηση των στοιχείων κατανόησης, σε μία επίμονη διείσδυση προκειμένου να κερδίσει την μάχη που δίνει, μέχρι τελικής πτώσης.

Μυστικά και κρυφοί πόθοι, γίνονται το κίνητρο της αφύπνισης πλέον. Το χρήμα, ως εξουσία μπορεί να γίνει κίνητρο. Ο εγωισμός και η κτητικότητα, η αφορμή. Τα σκοτεινά ένστικτα, όταν υπάρχουν δύσκολες όψεις, φανερώνουν τα απωθημένα μας και δοκιμάζουν τις αντοχές μας.

Η ψυχή σχίζεται στα δύο, αλλά ο Άρης είναι το χειρουργικό μαχαίρι που θα καθαρίσει τις πληγές.

Ωστόσο, όσο κι αν ο Άρης είναι σε ένα «ιδιαίτερο ζώδιο» μάχης και σκοτεινών προβολών, δεν παύει να προσαρμόζεται σωστά.

Ο Άρης παραμένει στον Σκορπιό ως την 6η Μαρτίου. Κατ’ αρχήν αυξάνει την ζωτικότητά μας και μας προσφέρει την αίσθηση της ευεξίας σταδιακά.

Σημαντικοί σταθμοί (όψη ακριβείας) σε συνδυασμό με άλλους πλανήτες είναι:

–          17 -18 -19 Ιανουαρίου: τρίγωνο προς τον Ποσειδώνα

Ημέρες έμπνευσης, καλλιτεχνικής δημιουργίας, ιδεαλισμού, πνευματικής ανάπτυξης, τρυφερότητας και ευαισθησίας. Η δράση μας εμποτίζεται από ιδανικά, ρομαντισμό και συμπόνια.

–          3 – 4 Φεβρουαρίου: εξάγωνο προς τον Πλούτωνα και Αφροδίτη (ως και 9 Φεβρουαρίου μόνο με την Αφροδίτη)

Δύναμη αντοχής φυσικής, αναζωογόνηση, επιμονή και επιτυχία στις προσπάθειές μας. Ερωτική διάθεση που εξελίσσεται δίχως πίεση, αλλά μαγνητίζει και εντυπωσιάζει.

–          10 Φεβρουαρίου: τρίγωνο προς Χείρωνα

Ευεργετική περίοδος για να επουλώσουμε τραύματα, κενά, λάθη, στο έργο μας, στην ψυχή μας και στις σχέσεις μας. Η ολιστική ιατρική αποδίδει, το ίδιο και οι εναλλακτικές θεραπείες.

–          14 και 15 Φεβρουαρίου: εξάγωνο προς Δία

–          Ευκαιρίες για κατάκτηση, δράση, τόλμη και μαχητικές επιλογές.

–          16 – 17 – 18 Φεβρουαρίου: εξάγωνο προς τον Β. Δεσμό, τρίγωνο προς τον Ν. Δεσμό

Θα αναζητήσουμε την καρμική μας διαδρομή, το πεπρωμένο μας, τον στόχο μας.

Διαβάστε επίσης για την δυναμική του Άρη:

Άρης και Πλούτωνας: η φυσική κι ερωτική δύναμη

Άρης, κατακτώντας το αντικείμενο του πόθου μας

Συμβουλές για κάθε ζώδιο

Κριός

Ο Άρης είναι κυβερνήτης σας και βρίσκεται σε ένα κατάλληλο ζώδιο πλέον, αφήνοντας την ευθεία αντιπαράθεση των σχέσεων. Ωστόσο, μοιάζει να περιορίζει λίγο τις δυνατότητες προώθησης των ενδιαφερόντων σας. Θα στραφείτε περισσότερο προς τις προσωπικές σας κατακτήσεις και θα επιδιώξετε να περιορίσετε έξοδα, καθώς έχετε μία ανασφάλεια παροδικά. Αν είστε ήδη χρεωμένοι με δάνεια ή πιστωτικές κάρτες, θα ήταν καλό να μην επιβαρύνετε περισσότερο τον προϋπολογισμό σας.

Δεν συνιστάται αυτή η περίοδος για να επενδύσετε ριψοκίνδυνα ή να ξοδέψετε τις οικονομίες σας. Αξίζει όμως να ασχοληθείτε με κληροδοτήματα ή μακροχρόνιες επενδύσεις. Στην περίπτωση που έχετε μία ευαισθησία υγείας, ίσως το πρόβλημα είναι περισσότερο οξύ, ή επίμονο. Θα χρειαστείτε την υπομονή και την επιμονή στην θεραπεία που σας συνιστά ο γιατρός σας, αλλά λόγω της δυνατής θέσης του πλανήτη, οι προοπτικές αποθεραπείας είναι πολλές. Στα αισθηματικά, αυτή η περίοδος φέρνει μία εσωτερική ένταση και καλό θα είναι να αποφύγετε να μείνετε προσκολλημένοι στις ανησυχίες σας. Κατανοώντας αυτό που σας άφησαν οι προηγούμενοι μήνες, κάποιες σχέσεις τελειώνουν οριστικά, κάποιες άλλες γίνονται «σχέσεις καρδιάς και ψυχής».

Ταύρος

Στον τομέα των σχέσεων η πορεία του Άρη πλέον, και στον τομέα αυτό, διαθέτετε πείσμα και επιμονή για να κερδίσετε εντυπώσεις. Διατηρείτε ένα σταθερό προφίλ και κατακτάτε τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Διεισδυτικοί και αποτελεσματικοί, θα δώσετε το καλύτερο μέσα από σχέσεις που σας συγκινούν ή προκαλούν  γοητεία και μαγνητισμό. Επομένως, είναι η κατάλληλη στιγμή για μία σοβαρή σχέση. Αν θέλετε συνεργασίες, τώρα θα είναι η περίοδος όπου οι προτάσεις σας πρέπει να αναπτυχθούν. Καθώς έχετε την δύναμη και την επιρροή μέσα στο περιβάλλον σας, οι σχέσεις και η κοινωνικοποίηση, αναδεικνύουν την τόλμη και την μεθοδική σας προώθηση. Ωστόσο, στην μόνιμη σχέση σας ενδέχεται να γίνετε πολύ φορτικοί και ζηλιάρηδες. Προσοχή σε ανταγωνιστικές διαθέσεις συνεργατών, ή αν υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες, από μία δικαστική διαμάχη.

Δίδυμοι

Λίγο δύσκολη θα φανεί για σας αυτή η περίοδος. Στα θέματα υγείας, μπορεί να προκύψει μία ευαισθησία που θα φανεί να έχει όξυνση, θα ταλαιπωρήσει, αλλά αργότερα θα συνέλθετε, με την κατάλληλη διατροφή και θεραπεία. Στα θέματα των υποχρεώσεών σας, περιορίζεστε αισθητά και αναγκάζεστε να επιμείνετε πολύ προκειμένου να τις διεκπεραιώσετε. Δίχως να σας επιτρέπεται να κάνετε πολλά πράγματα παράλληλα, όπως στην ουσία σας αρέσει, επιλέξτε ένα σημαντικό στόχο, πρακτικό, για να υλοποιήσετε όνειρα και ιδέες. Ενδεχομένως το προηγούμενο δίμηνο, είχατε πολλές δημιουργικές ανάγκες, ξεκινήσατε πολλά θέματα παράλληλα. Όλα αυτά δεν γίνεται προς στιγμήν να αποδώσουν σε έργο. Επομένως, πρέπει να κάνετε μία σαφή διάκριση, ανάμεσα σε ό,τι σας αρέσει και σε ό,τι μπορεί να υλοποιηθεί και να προχωρήσετε με υπομονή σε ένα πρακτικό στόχο. Στον χώρο εργασίας κάποιοι συνάδελφοι ή υφιστάμενοι, θα είναι επιθετικοί ή ανταγωνιστικοί πιθανόν.

Καρκίνος

Δεν θα λέγαμε πως θα σας φανεί δύσκολο αυτό το διάστημα. Καθώς ο Άρης παύει να συγκρούεται μαζί σας μετά από μία πορεία δύο μηνών, σχηματίζει πλέον θετικές προδιαγραφές με το ζώδιό σας. Μπορείτε να αρχίσετε να χαίρεστε τη ζωή. Ο Άρης θα σας φέρει ξανά τόλμη και ικανοποίηση, μέσα από δραστηριότητες που έχουν στοιχεία δημιουργικά και ψυχαγωγικά. Αν είστε μόνοι, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να βρεθεί ένα ταίρι που σας ταιριάζει. Θα φανείτε γοητευτικοί, μαγνητικοί, ερωτικοί και αρεστοί. Η γοητεία σας, θα πηγάζει από τις κινήσεις, τις πράξεις, το στυλ σας δίχως μεγάλη προσπάθεια. Αν είστε γονείς, είναι η κατάλληλη στιγμή για να πλησιάσετε το παιδί σας, μέσα από μία δραστηριότητα που θα επιλέξετε από κοινού, ένα άθλημα ή ένα δημιουργικό χόμπι. Προσπαθήστε να βρεθείτε κοντά σε εξοχή, έστω και για ένα περίπατο, να είστε κοντά και να συζητήσετε από ψυχής για ό,τι σας απασχολεί.

Λέων

Με τον Άρη στον οίκο των οικογενειακών σας υποθέσεων, είναι μία λίγο δύσκολη περίοδος για σας. Ενδεχομένως, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες επιδιορθώσεις στο σπίτι σας, αν χρειάζεται, αλλά θα έχετε έξοδα και περισσότερες δαπάνες από όσες υπολογίζατε προφανώς. Με τα μέλη της οικογένειας, η κατάσταση δεν είναι ιδιαίτερα ήρεμη. Ζήλια ή κάποια ανταγωνιστική διάθεση, καθώς αισθάνεστε την επιδίωξη της κυριαρχίας μέσα στο σπίτι. Επικρατεί γενικά μία αναστάτωση. Προσπαθήστε να μην δώσετε περισσότερη όξυνση. Μην είστε κτητικοί ή καυστικοί με τους οικείους σας. Αν είστε ικανοί σε τεχνικά θέματα, μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι όμορφο μέσα στο σπίτι και να αναδείξετε τις ικανότητές σας. Όπως και να έχει, μία από κοινού δραστηριότητα με την οικογένεια, θα μπορούσε να γεφυρώσει διαφορές, απομακρύνοντας τον κίνδυνο για διαφωνίες. Διαφορετικά, κάνετε υπομονή δίχως εγωιστικές διαθέσεις, προκειμένου να περάσετε ξεκούραστα το επόμενο δίμηνο. Υπάρχουν διέξοδοι δημιουργικές.

Παρθένος

Σας αρέσει αυτή την περίοδο να έχετε αρκετές εξόδους και είναι ωφέλιμο για σας. Προσοχή θα χρειαστείτε στις μετακινήσεις, ιδιαίτερα αν οδηγείτε κάποιες μέρες με ένταση. Αλλά γενικά, μία δραστηριότητα έξω από το σπίτι, θα σας ωφελήσει. Ταξίδια, επαφές με ανθρώπους που έχουν πιο δυναμική νοοτροπία από εσάς, αλλά και μία νέα φιλοσοφία, θα σας απασχολήσουν. Σε ό,τι αφορά τον φιλοσοφικό ή ιδεολογικό τομέα της ζωής σας, αποφύγετε τον δογματισμό και τις στενές αντιλήψεις. Ειδικά όταν ο Ποσειδώνας, σχηματίζει τρίγωνο προς τον Άρη, τότε θα είστε στην καλύτερη διάθεση.  Ο οραματισμός για μία νέα γνώση, θα σας οδηγήσει σε σχέδια για το μέλλον. Τα αθλήματα στο νερό σας ταιριάζουν, ή ο χορός, κι αφήνουν  μία αίσθηση χαλάρωσης, απομακρύνοντας το φυσικό σας άγχος. Η ερωτική διάθεση γίνεται πιο εκφραστική, με πινελιές ρομαντισμού και σεξ απήλ.

Ζυγός

Μάχη δίνετε για τα οικονομικά σας το επόμενο διάστημα. Θα πρέπει να μάθετε να κινείστε πλέον με πιο αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς, κι αυτό σίγουρα σας ταλαιπωρεί. Αλλά πρέπει να περιφρουρήσετε τα εισοδήματά σας και να γίνει μία σωστή αξιοποίηση. Στην σημερινή εποχή δεν επιτρέπεται το ρίσκο και δεν είναι σωστό να κάνετε μεγάλα έξοδα. Αποφύγετε να κινηθείτε βιαστικά σε ό,τι σας ενθουσιάζει και είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε με την ανάγκη να επιμείνετε για να κερδίσετε κάτι που αγαπάτε. Ωστόσο, μπορείτε να αποδείξετε ότι είστε ικανοί για μία επιλογή δράσης κάτω από δύσκολες συνθήκες. Ενδιαφερθείτε για το συμφέρον σας και αναλογιστείτε τι αποκομίσατε μέσα από την ταχύτητα που κινηθήκατε κατά τους τελευταίους μήνες. Τώρα οφείλετε να δείτε την δύναμη της δημιουργίας σας να αποδίδει οικονομικά. Κάποιοι από εσάς, θα αλλάξετε τρόπο δράσης και θα απαιτήσετε οικονομικές απολαβές για κάθε σας έργο. Αποφύγετε την κτητικότητα και μη αισθανθείτε φόβο να τολμήσετε προκειμένου να κατακτήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ή ένα οικονομικό όφελος.

Σκορπιός

Στον δικό σας χώρο έχουμε την διέλευση και παρουσία του Άρη. Είναι σαν να σας προσφέρεται το έδαφος να δημιουργήσετε το «παιχνίδι» της ζωής. Επομένως, ας ασχοληθείτε καλύτερα εσείς οι ίδιοι με τις υποθέσεις σας και ας  κάνετε κινήσεις, που ως πρόσφατα δεν αποφασίζατε. Ξέρετε καλύτερα από άλλους να λειτουργείτε με τους ρυθμούς σας και να προσφέρετε τα μέγιστα μέσα στην περίοδο αυτή. Μαγνητικοί και ερωτικοί, έχετε αρκετές ευκαιρίες για ερωτικές κατακτήσεις. Αποφύγετε όμως να φανείτε πεισματάρηδες, και εκτός από το χάρισμα της υπομονής, ας θυμάστε πως έχετε ένα μονοκόμματο τρόπο δράσης, κάτι που μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα. Καλό θα ήταν να ακούσετε τις συμβουλές των γύρω σας, να δώσετε βάση σε κάποια σχόλια ίσως, γιατί μπορεί αργότερα, μετά τις αρχές Μαρτίου, να καταλάβετε πως δεν έχετε βγει κερδισμένοι με την επιμονή σας αυτό το διάστημα. Σίγουρα όμως, θα ήταν καλό να βάλετε την άσκηση στην καθημερινότητά σας, καθώς η αδρεναλίνη είναι στα ύψη!

Τοξότης

Λίγο άβολη η περίοδος αυτή για σας, κατά την οποία αναχαιτίζεται αισθητά η ανάγκη σας για πολλαπλές δραστηριότητες. Πρέπει πλέον, θέλοντας και μη, να συγκεντρωθείτε σε ένα μόνο και σημαντικό, πρακτικό στόχο. Αυτό σας ταλαιπωρεί και δημιουργεί είτε ευαισθησίες υγείας, είτε μία εσωτερική αναστάτωση και ένα ιδιαίτερο εκνευρισμό. Καθώς δεν είναι εύκολο να δημιουργήσετε κάτω από συνθήκες πίεσης, ίσως το δημιουργικό σας έργο, καθυστερήσει. Δεν σας αρέσει να περιορίζουν τις κινήσεις σας. Η ελευθερία όμως απαιτεί κάποιες φορές, περιόδους ανάπαυσης και ενδοσκόπησης. Ας βρείτε τι σας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή και ας αναζητήσετε πρακτικούς στόχους, που θα τολμήσετε να ξεκινήσετε μετά τις αρχές της Άνοιξης πλέον. Επομένως, ως τότε, αποφύγετε την κόπωση γιατί μπορεί να φέρει ευαισθησίες υγείας, αλλά και μειώστε το άγχος σας. Χαλαρώστε κυρίως, ασχοληθείτε με βιβλία εσωτερικής αναζήτησης, ψυχολογίας, μεταφυσικής… θα σας βοηθήσουν.

Αιγόκερως

Δεν είναι δύσκολη ιδιαίτερα αυτή η περίοδος για σας. Αντίθετα, είναι μία περίοδος κατά την οποία, θα αναζητηθεί το έδαφος για να γονιμοποιηθούν στόχοι και ενδιαφέροντα. Ανήκετε σε εκείνους που έχουν πάντα κάτι να προσφέρουν, να εμπνευστούν και να προγραμματίσουν. Καθώς φροντίζετε ιδιαίτερα για να είστε εξασφαλισμένοι, ο Άρης προσφέρει τώρα την ευκαιρία να κριθεί ποιος στόχος είναι υλοποιήσιμος και ποιος όχι. Μέσα από μία επιλογή ευκαιριών λοιπόν, ας δοκιμάσετε τις αντοχές σας, για ένα όνειρο που θέλετε να πραγματοποιηθεί και θα σας δώσει χαρά. Η ικανοποίηση μπορεί να έρθει επίσης ανάμεσα σε σας και εκείνους που είναι φίλοι και έχουν την ίδια περίπου νοοτροπία με σας. Μία μάχη σχεδιάζεται στις λεπτομέρειες, σας αναζωογονεί και δίνει στόχο ζωής. Η υπομονή ανταμείβεται και είναι προφανές πως είστε σε μία ενθαρρυντική φάση. Ας είναι στόχος να περάσετε όμορφα μέσα από δημιουργία και όνειρα που μοιράζεστε με άλλους.

Υδροχόος

Η πρόκληση για σας είναι στο θέμα της κυριαρχίας ή της θέσης σας. Θέλετε να σας θαυμάζουν και να ξεχωρίζετε. Για τον λόγο αυτό, έχετε ένα κίνητρο αυτές τις μέρες να επικρατήσετε των ανταγωνιστών σας, αν λειτουργήσετε σωστά. Επομένως, δίχως να κάνετε υπερβολές, δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας και κάνετε κάτι εσείς οι ίδιοι. Προσοχή θα χρειαστεί ούτως ώστε να μην θεωρηθείτε πολύ υλιστές ή κτητικοί, καθώς θα έχετε ανάγκη να προβάλλετε το κέρδος σας. Η αλήθεια είναι πως σας λείπει η ευελιξία (σαν φύση ζωδίου, γιατί ίσως στον ατομικό σας χάρτη έχετε άλλα στοιχεία), για τον λόγο αυτό, θα ήταν καλό να διατηρήσετε την ευγένειά σας για να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Στόχοι που θα μπουν αυτό το διάστημα και θα ξεκινήσετε να τους προωθείτε, θα έχουν πιθανόν να σας αποδώσουν προς τις αρχές της Άνοιξης. Επομένως καθώς οι απολαβές σας περιμένουν, επιλέξτε σωστά. Προκαλείτε όμως ζήλια και ανταγωνισμό, γι’ αυτό ας είστε επιφυλακτικοί.

Ιχθείς

Ευνοημένοι είστε σε μεγάλο βαθμό αυτό το χρονικό διάστημα. Γιατί ο Άρης σχηματίζει θετική γωνία προς το ζώδιό σας και σας βοηθά να βρείτε μακρινούς στόχους και οραματισμούς, κάτω από μία ιδέα. Δεν αποκλείεται η γνώση που έχετε, να παίξει ένα ρόλο στις μελλοντικές σας επιλογές, ή να επιθυμήσετε μία νέα εξειδίκευση. Σας προσδίδει αποφασιστικότητα που την χρειάζεστε και μία πεποίθηση πως μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Ίσως αποφασίσετε ένα μακρινό ταξίδι για δουλειές. Επομένως, ας είστε ικανοποιημένοι και ας τολμήσετε πλέον να αναδείξετε ταλέντα, γιατί η διστακτικότητα, ή η αναβλητικότητά σας, σας περιορίζουν αρκετές φορές. Ο Άρης θα μοιάζει να ανοίγει πόρτες, διεξόδους και να προσφέρει έδαφος για καλλιέργεια ιδεών που ως τώρα δεν χρησιμοποιήσατε προς όφελός σας. Δεχθείτε αυτό το δίμηνο τις θετικές του επιρροές, προχωρώντας δυναμικά προς κάθε κατεύθυνση, ακόμη κι αν σας φαίνεται μακρινή…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;