Στο 100% των ανδρών αρέσει αυτό το είδος sex! (Έρευνα)
Η ομοφωνία απεφάνθη! Plus οι απαντήσεις στα πιο "hot" σεξουαλικά ερωτήματα μέσα από ένα infographic!

Plus απαντήσεις στα πιο “hot” διαχρονικά ερωτήματα:

Ποια είναι η πιο ερωτογενής ζώνη για τους άντρες και ποια για τις γυναίκες; Το συναίσθημα προκύπτει αφού ένα ζευγάρι κάνει καλό sex ή είναι προαπαιτούμενο για να είναι καλό το sex; Όταν είναι αγχωμένοι ή όταν είναι στεναχωρημένοι έχουν περισσότερο ανάγκη να κάνουν σεξ οι γυναίκες και πότε οι άντρες; Ποιο σεξ θεωρούν ότι είναι καλύτερο οι γυναίκες και ποιο οι άντρες; Όλα αυτά απαντώνται στο infographic που ακολουθεί!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας του Tokii:

  • Όλα ξεκινούν με ένα φιλί! Το 57% των αντρών και το 48% των γυναικών συμφωνούν ότι το αγαπημένο τους είδος προκαταρκτικών είναι τα φιλιά.

  • Ποια θεωρούν ότι είναι η πλέον ερωτογενής ζώνη; 40% των αντρών και 62% των γυναικών θεωρούν ότι ο λαιμός είναι το σημείο που βάζει “φωτιά” για να ξεκινήσουν όλα!

  • Ένα συντριπτικό 100% των αντρών συμφωνεί ότι για να κάνει mind-blowing sex (δηλαδή συγκλονιστικά καλό sex) θα πρέπει η σύντροφός τους “να το θέλει πολύ και να το δείχνει”. Αυτό βέβαια δεν είναι και πολύ διαφωτιστικό, μιας και ο καθένας μπορεί να μεταφράσει το “να το θέλει πολύ και να το δείχνει” με διαφορετικούς τρόπους. Σε κάποιες περιπτώσεις είναι το να μην έχει ταμπού η σύντροφός τους, σε άλλες το να κάνουν πολλές στάσεις, σε άλλες το να παίρνει η γυναίκα πρωτοβουλίες και να έχει φαντασία κτλ. Αξίζει να σημειωθεί ότι μονάχα 55% των γυναικών υποστήριξαν την ίδια άποψη.

Δες τη συνέχεια στο foititakos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;