Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: Δίδυμοι 2016
Ετήσιες προβλέψεις για Δίδυμοι 2016 !

Zwdia

Η χρονιά ξεκινά με τον Κρόνο απέναντι από το ζώδιό σας. Είναι ίσως το πλέον σημαντικό χαρακτηριστικό για όλο το νέο έτος. Ο Κρόνος ενδυναμώνει τις σχέσεις σας και είναι μία κρίσιμη περίοδος στη ζωή σας, κατά την οποία θα πρέπει να αντιληφθείτε αυτό που αντικατοπτρίζουν οι σχέσεις προς εσάς.

Συχνά είναι ο καθρέφτης σας, επομένως ας επιλέξετε αξιόλογους ανθρώπους και εκείνους που ξέρουν να εκτιμούν και να σέβονται την προσωπικότητά σας.

Μέσω εμπειριών, θα διδαχτείτε να αναγνωρίζετε τους αξιόπιστους ανθρώπους. Αρχικά φαίνεται δύσκολο, θα είναι όμως ευεργετικό.
Ίσως αισθανθείτε πίεση κατά διαστήματα, περιορισμό, πλαίσιο κινήσεων χωρίς ελευθερία. θα έχετε όμως την δυνατότητα να κρίνετε με περισσότερη σοφία, πως υπάρχουν αξιόλογες επιλογές ακόμη και κάτω από συνθήκες πίεσης. Εξ άλλου θα αποδώσουν η γνώση, η εκπαίδευση, κάθε ιδέα σας.

Ο Δίας, πλανήτης της ανάπτυξης, θα είναι σε δύσκολη γωνιακή σχέση προς το ζώδιό σας ως τον Σεπτέμβριο.

Καθώς διανύει το ζώδιο της Παρθένου, προβάλλεται η ανάγκη για τα οικογενειακά ζητήματα.

Προέχουν οι δεσμεύσεις σας και προφανώς θα έχετε δυσκολία να απεγκλωβιστείτε. Αλλά στην πορεία των μηνών που ακολουθούν, είναι απαραίτητο να μάθετε να κινείστε με βηματισμό μελετημένο και να προνοείτε για το σπίτι και την οικογένεια.

Συζητήσεις, σχόλια και λεπτομέρειες θα σας απασχολούν και ίσως η επικριτική διάθεση εκνευρίζει άλλοτε εσάς, κι άλλοτε το περιβάλλον σας.

Ασχοληθείτε με ένα εποικοδομητικό χόμπι στον προσωπικό σας χρόνο και χώρο, θα σας χαλαρώσει, θα αλλάξει τη διάθεση και θα περιορίζει το άγχος.

Από το φθινόπωρο όμως και μετά, για ένα περίπου χρόνο, ο Δίας ευνοεί το ζώδιό σας και μάλιστα σας φέρνει σε ισορροπία. Από το ζώδιο του Ζυγού, ρυθμίζετε τις σχέσεις και έχετε άνεση επικοινωνίας, με σοβαρότητα και ιδέες που γίνονται εύκολα αποδεκτές.
Οι άνθρωποι που κερδίζουν θέση στην καρδιά σας αξίζουν και σας προσφέρουν χαρά πλέον. Μαζί, θα δημιουργήσετε το μέλλον!

Ο Ουρανός, ένας πλανήτης που αλλάζει τα δεδομένα μας, είναι στον Κριό από το 2010. Θα έχει μικρότερη ένταση σταδιακά, αφού απομακρύνεται από το τετράγωνο προς τον Πλούτωνα. Ωστόσο, ακόμη προκαλεί δονήσεις. Φίλοι ξαφνιάζουν και φεύγουν απρόοπτα από τη ζωή σας, αλλά σας αφήνουν “χώρο» για νέες φιλίες, περισσότερο ενδιαφέρουσες και ταιριαστές με την δική σας ιδιοσυγκρασία.

Σε ό,τι αφορά τα σχέδια της ζωής και τους στόχους, θα έχετε μία μεγαλύτερη άνεση πλέον να κάνετε αλλαγές, να πρωτοτυπήσετε, να εντυπωσιάσετε, να διαφοροποιηθείτε.

Ο Ποσειδώνας οδηγεί το όνειρο της ζωής και σε ό,τι σας αφορά, θα είναι και φέτος στα ζητήματα του κοινωνικού σας χώρου. Η εικόνα που δίνετε στις συναναστροφές σας, είναι συγκεχυμένη, κάποιες φορές. Αν αυτό σας ενδιαφέρει, προκειμένου να μην είστε αρκετά προβλέψιμοι, θα το πετύχετε. Αν όμως σας ενδιαφέρει να είστε σαφείς, ο Ποσειδώνας δεν βοηθά. Ας είστε συγκροτημένοι, υπομονετικοί, και συγκεκριμένοι.

Αν είστε καλλιτέχνες, θα έχετε έμπνευση και όραμα δημιουργίας.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας Δίδυμοι 2015!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;