Ετήσιες προβλέψεις: Ζυγός 2016
H περυσινή χρονιά, κυρίως στην αρχή του 2015 και την Άνοιξη, βιώθηκε με αρκετές δυσκολίες και συγκρούσεις Ζυγός 2016

Zwdia

H περυσινή χρονιά, κυρίως στην αρχή του 2015 και την Άνοιξη, βιώθηκε με αρκετές δυσκολίες και συγκρούσεις. Για τον λόγο αυτό έχετε ακόμη την αίσθηση της έλλειψης ισορροπίας, κάτι που σας ενοχλεί και σας κουράζει. Χρειάζεται να συντονιστείτε σωστά εξ αρχής και μάλιστα με επίγνωση των προβλημάτων των τελευταίων ετών.

Αρχικά, αυτό που θα σας κουράσει, είναι ένα εσωτερικό άγχος. Καθώς ο Δίας στην Παρθένο δεν ευνοεί την δυναμική έκφραση των απαιτήσεων για να διεκδικήσετε τους στόχους, ίσως αισθάνεστε ένα περιορισμό.

Θα ήταν καλό να ενδιαφερθείτε για βαθύτερα όνειρα και ανησυχίες, προκειμένου να φέρετε εις πέρας το καλύτερο δυνατόν για σας και να ανακαλύψετε εμπόδια που υποσυνείδητα θέτετε στη ζωή σας.

Από τον Σεπτέμβριο, ο Δίας στο ζώδιό σας θα είναι μία νέα περίοδος για επέκταση και ευκαιρίες σε ό,τι θεωρείτε περισσότερο σημαντικό και η αυτοέκφρασή σας αλλάζει. Θα διευρύνετε ορίζοντες, θα απαιτήσετε καλύτερους στόχους για σας!

Με τον Κρόνο στον Τοξότη είχατε αποφασίσει ήδη από τον χειμώνα του 2015 να μειώσετε σε ένα βαθμό τις πολλές και διάσπαρτες γνώσεις και να εστιάσετε σε ένα συγκεκριμένο πεδίο που θα σας απασχολήσει σοβαρά τα επόμενα δύο χρόνια. Για τον λόγο αυτό, από το φθινόπωρο του 2015 πλέον, οι γνωριμίες είναι άνθρωποι που έχουν την γνώση και την εμπειρία να σας βοηθήσουν ή να σας φέρουν περισσότερη ισορροπία με την παρουσία τους. Θα ασχοληθείτε περισσότερο με τους συγγενείς, επιλέγοντας ίσως εκείνους που σας δίνουν την αίσθηση της σταθερότητας και της εμπιστοσύνης.

Θα μπει τάξη στον προγραμματισμό σας και θα έχετε την δυνατότητα να ρυθμίσετε τη ζωή σας με νέο σκεπτικό, ενώ με τον λόγο σας θα πείθετε, γιατί θα εμπνέετε και θα δίνετε την αίσθηση του γνώστη, και του έμπειρου ανθρώπου. Για μία διετία περίπου, εκμεταλλευτείτε την θετική επιρροή του Κρόνου στη ζωή σας!

Ο Ουρανός στον Κριό, ακόμη μία χρονιά προκαλεί δονήσεις στις σχέσεις και σας φέρνει αντιμέτωπους με εκείνους που προτρέπουν για δράση και αντίδραση. Ωστόσο, έχετε σταδιακά μία μεγαλύτερη ευχέρεια να διαχειριστείτε την επικοινωνία, καθώς τα δύσκολα τετράγωνα ακριβείας προς τον Πλούτωνα, δεν επαναλαμβάνονται.

Με την πάροδο των μηνών μάλιστα, ο Ουρανό σας απελευθερώνει από γνωριμίες που δημιουργούν ρήγμα στην ροή της ζωής σας. Καθώς είναι όμως απαλλαγμένος από δύσκολους συνδυασμούς, ανανεώνει τον τομέα αυτή της ζωής σας και φέρνει εκπλήξεις συχνά ευχάριστες. Έχετε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες.

Ο Ποσειδώνας προσδίδει μία αίσθηση ασάφειας και αβεβαιότητας τα τελευταία χρόνια, στο ζώδιο των Ιχθύων. Είναι η αβεβαιότητα που ίσως απορυθμίζει την καθημερινότητά σας, καθώς θέλετε να ζυγίζετε τις αποφάσεις και φυσικά θα διαπιστώνετε σταδιακά πως είναι όλο και πιο ενδιαφέρουσα η ζωή, αν αφεθείτε στο όνειρο. Με την έμφαση του Δία στην Παρθένο, όμως, αγωνιάτε αντί να απολαμβάνετε με ρομαντική διάθεση την καθημερινότητά σας. Χρειάζεται τάξη και προγραμματισμός για να προλαβαίνετε τις υποχρεώσεις και να μην … «πελαγώνετε»!

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω αγγίζει τα τελευταία χρόνια τις βαθύτερες ανάγκες και αγωνίες σας. Ίσως μάλιστα αποφασίσετε ή έχετε ήδη αποφασίσει (ανάλογα τα ατομικά σας χαρακτηριστικά) να δώσετε έμφαση στην ριζική και αληθινή αλλαγή. Θα είναι πιεστικό το περιβάλλον που έχετε ως έδρα ζωής και ενδεχομένως αυτό θα δώσει το εφαλτήριο για μία μεταστροφή από την βάση για πολλά σημαντικά ζητήματα.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας: Ζυγός 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;