Ετήσιες προβλέψεις - Ταύρος 2016
Ετήσιες προβλέψεις για Ταύρος 2016!

Zwdia

Ετήσιες προβλέψεις για Ταύρος 2016 !

Ο Δίας, πλανήτης της ανάπτυξης και των ευκαιριών, ευνοεί το ζώδιό σας ως τον Σεπτέμβριο. Για το μεγαλύτερο μέρος του έτους λοιπόν, θα είστε σε θέση να βγείτε κερδισμένοι.

Θα αναλύετε τη γνώση που έχετε με σχολαστικότητα, καθώς θα βρίσκετε τον τρόπο να υλοποιήσετε μία σας έμπνευση. Παράλληλα, θα είναι σημαντικό να βρίσκεστε με ανθρώπους που έχουν κοινά ενδιαφέροντα με σας, για να ανταλλάσσετε ιδέες, να συζητάτε, να διορθώνετε και να τελειοποιείτε το έργο σας. Ενδιαφέροντα νοητικά, θα σας ευχαριστούν ιδιαίτερα.

Θα φανείτε πως έχετε δεξιότητες.

Στις σχέσεις ίσως είστε λίγο επικριτικοί αυτή την χρονιά, αλλά θα γνωρίζετε ακριβώς αυτό που ζητάτε. Θα σας απασχολήσει η προσωπική ζωή.

Από τον Σεπτέμβριο και μετά, ο Δίας περνά στο ζώδιο του Ζυγού, ζώδιο της Αφροδίτης, όπως ο Ταύρος. Με μία κοινή συνισταμένη, θα προσπαθήσετε να έρθετε σε ισορροπία στην καθημερινότητα. Πολλές ευθύνες θα παρουσιάζονται, αλλά και λεπτές κινήσεις θα τις ρυθμίζουν. Για τον λόγο αυτό, θα μάθετε να είστε περισσότερο διαλλακτικοί.

Ο Κρόνος, εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο της φωτιάς, τον Τοξότη μέσα στο νέο έτος.

Ήδη από το 2015 είχε κάνει κάποια δειλά βήματα σταδιακά, αλλά σας απασχόλησε κατά περιόδους. Με ένα διάλειμμα μέσα στο καλοκαίρι του 2015, η πορεία σας φάνηκε πως δεν ήταν παρά ένα ξεκίνημα προς αναγνώριση του βαθύτερου εαυτού σας.
Τα οικονομικά, ως ασφάλεια, η ερωτική σας ζωή και η δύναμη που διαθέτετε ως επιρροή πάνω στους άλλους, θα είναι σημεία που θα παίξουν ένα ρόλο φέτος. Θα πρέπει να τα επεξεργαστείτε προσεκτικά, δίχως όμως να έχετε απαισιοδοξία ή ανησυχία. Θα τακτοποιηθούν προφανώς πολλές εκκρεμότητες με Υπηρεσίες, αλλά και θα αλλάξει η ψυχολογία σας.

Ο Ουρανός σε ένα ζώδιο φωτιάς, στον Κριό, αναστατώνει τον βαθύτερο εαυτό σας. Φέρνει στο φως μνήμες και αισθάνεστε εγκλωβισμένοι. Ίσως μάλιστα, να επιθυμείτε μία «απόδραση» από τους περιορισμούς.

lilian

Με ανάπτυξη των ψυχικών ικανοτήτων, θα μπορείτε στο εξής να είστε περισσότερο διορατικοί. Αλλά χρειάζεται να παραμένετε ψύχραιμοι και ήρεμοι, αφού η ζωή σας είναι περιορισμένη σε πλαίσια. “Ισως η υπομονή που σας χαρακτηρίζει να γίνει το εφόδιό σας αυτή το χρονιά. Οι δύσκολες όψεις με τον Πλούτωνα πλέον δεν θα είναι ακριβείας, άρα οι πιέσεις μειώνουν την έντασή τους. Η ιδεολογία σας δεν θα είναι ιδιαίτερα δογματική, ή δεν θα αντιμετωπίζετε δογματική συμπεριφορά από εκείνους που πιέζουν αφόρητα και επηρεάζουν το περιβάλλον.

Ο Ποσειδώνας είναι στους Ιχθείς και φυσικά αυτή η θέση διαρκεί αρκετά χρόνια. θα κάνετε το καλύτερο δυνατόν για σας και τις φιλίες, σε σημείο να τις εξιδανικεύετε. Θα έχετε κάποια διάκριση κατά καιρούς, αλλά θα είστε σε γενικές γραμμές πρόθυμοι να υπερασπιστείτε τα ιδεώδη μέσω των φίλων και τη φιλία ως ιδεώδες.
Κάποιος στόχος μπορεί να φανεί ουτοπικός και νεφελώδης. Ενδεχομένως χρειάζεται προσγείωση και ο Δίας θα σας την παρέχει, αφού θα σας πιέσει να αναλύσετε πρακτικές τις συνθήκες που επικρατούν.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο Ταύρος 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
0'
20 - 19
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;