Ετήσιες προβλέψεις - Σκορπιός 2016
Ενδιαφέρουσα φαίνεται η νέα χρονιά για σας, αφού οι συνθήκες που επικρατούν σας φέρνουν σε άνθιση δημιουργική, αλλά και συναισθηματική.

Zwdia

Ενδιαφέρουσα φαίνεται η νέα χρονιά για σας, αφού οι συνθήκες που επικρατούν σας φέρνουν σε άνθιση δημιουργική, αλλά και συναισθηματική.

Ο Δίας είναι ο πλανήτης των χρημάτων και της αφθονίας για σας,  αλλάζει η διάθεσή σας, φέρνει αισιοδοξία, καθώς κινείται στο πρακτικό μέρος των στόχων. Αναλύετε, μεθοδεύετε, σχεδιάζετε συγκεκριμένα και εξετάζετε προσεκτικά ό,τι σας απασχολεί. Σαν ένα ζώδιο που αναζητά σταθερότητα, είναι ευνοϊκός όσο βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και υλοποιείτε τα όνειρά σας. Μην χάνετε την ευκαιρία αυτή την χρονιά λοιπόν, κυρίως ως τον Σεπτέμβρη, όπου θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού.

Από τον Σεπτέμβριο, η αυτοέκφρασή σας αλλάζει. Θα διευρύνετε πνευματικούς και δημιουργικούς ορίζοντες, θα είστε ίσως περισσότερο εσωστρεφείς όμως! Θα αναφερθούμε εκτενέστερα εκείνη την εποχή!

Στις 24 Δεκεμβρίου 2014 ο Κρόνος εισέρχεται πλέον στον Τοξότη και σας επιτρέπει να ρυθμίσετε καλύτερα τα οικονομικά σας. Τα έσοδα μπαίνουν σε τάξη και οργανώνετε πιο προσεκτικά πλέον τις συναλλαγές σας. Οι αξίες σας αλλάζουν, είστε πιο αυστηροί και επικριτικοί ίσως… αλλά σίγουρα αποκτάτε μία ευελιξία που σας λείπει.

Η αλήθεια είναι πως έκανε τρεις διαδρομές ως την τελική ευθεία, προκειμένου να έρθετε σε πλήρη συνειδητοποίηση για τον τομέα της ασφάλειας και των σταθερών απολαβών. Μία φορά στις αρχές του 2015, μία στις αρχές του καλοκαιριού και στην συνέχεια από τον Σεπτέμβριο και μετά, οριστικά πλέον θα βάλετε σε σειρά ό,τι είναι σημαντικό για σας, θα ασχοληθείτε με τις ανάγκες και την διασφάλισή σας.

Μέσα στο καλοκαίρι του 2015, αν είχατε τον Ήλιο στο ζώδιό σας ξανά, και άγγιξε όσους έχουν γεννηθεί προς το τέλος της περιόδου του Σκορπιού ή έχουν πλανήτες εκεί. Μία διαδρομή ενδοσκόπησης και τακτοποίησης θεμάτων της προηγούμενης διετίας οριστικά έκλεισε.

Οι Δεσμοί της Σελήνης, βρίσκονται πλέον στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων και για την περίπτωσή σας, θα λέγαμε πως είναι ένας σχετικά εύκολος δρόμος συνειδητών επιλογών. Οι στόχοι ενισχύονται και προσδιορίζονται, έχετε την συμπαράσταση φίλων και γνωστών, και είναι πιθανό να εμπλακείτε με μία ομάδα που θα σας φανεί χρήσιμη και μάλιστα ενδιαφέρουσα.

Αυτή η συλλογική κίνηση, προωθεί τα σχέδιά σας και ενδέχεται να σας διευρύνει τον κύκλο, με γνωριμίες χρήσιμες, σημαντικές και ουσιαστικές. Η ανάγκη να κάνετε μία αλλαγή και να ξεπεράσετε την εσωστρέφεια, θα είναι πιο έντονη αυτή την εποχή.

Αν δεν έχετε ένα συλλογικό ενδιαφέρον, ίσως ενδιαφερθείτε για τα «κοινά», για μία φιλανθρωπική κίνηση, ή για ένα σωματείο οικολογικό, ζωοφιλικό. Είναι μερικές από τις επιλογές που θα έδιναν νόημα στο νέο αυτό έτος.

Το 2012, ο Ποσειδώνας έκανε ένα σημαντική κίνηση στον τομέα της δημιουργίας, του φλερτ,  των παιδιών και της διασκέδασης (αυτό συμβαίνει για μία διάρκεια 14 χρόνων), και θα είναι εκεί για πολλά χρόνια ακόμα. Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να ανακαλύψετε την προσωπική δημιουργικότητα, το ταλέντο και την έμπνευση. Στις ερωτικές σχέσεις θα είστε περισσότερο ρομαντικοί, τρυφεροί, δοτικοί και ονειροπόλοι. Ίσως αφεθείτε χωρίς επιφύλαξη, με αποτέλεσμα να εξιδανικεύετε το ταίρι σας.  Με τα παιδιά μπορεί να αναπτυχθεί μία ιδανική και ιδιαίτερα ζεστή σχέση.

Ο Ουρανός στον Κριό από το 2010, εξακολουθεί να δονεί τα θέματα που αφορούν την ασφάλεια και την αίσθηση της δύναμης στη ζωή σας. Οφείλετε να παραμείνετε σταθεροί, ακόμη κι όταν οι σταθερές σας αξίες κλονίζονται. Να αλλάξετε συνήθειες και να ξεπεράσετε το σκοτάδι της ψυχής. Το τετράγωνο με τον Πλούτωνα εξακολουθεί να δονεί τον ψυχισμό σας και να αναζητά ανατροπές σε ό,τι ήταν δεδομένο ως πρότινος και για τις προσωπικές σχέσεις που ίσως δεν πληρούν τις προϋποθέσεις στην ερωτική σας ζωή.

Χρειάζεστε ακόμη ένα έτος υπομονής, αλλά μπορείτε να διαχειριστείτε την δύσκολη όψη καλύτερα από άλλους, καθώς ο Πλούτωνας κυβερνά το ζώδιό σας. Απλά σας ωθεί η πενταετία αυτή σε μία πιο άμεση δράση, κάτι που ίσως φαίνεται κουραστικό για σας, καθώς επιδιώκετε μία βαθιά και πιο υπομονετική δράση στους στόχους που θέτετε.

Ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας, οδηγεί την σκέψη σε διαφορετικές διαδρομές και ανακαλύπτετε για αρκετά χρόνια ακόμη, δίνοντας την ευκαιρία στη γνώση να γίνει ουσιαστικός οδηγός για σας, οδηγός αυτογνωσίας… Χρειάζεται όμως προσεκτική χρήση του λόγου και ευγένεια.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας: Σκορπιός

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;