Ετήσιες προβλέψεις: Παρθένος 2016
Ετήσιες προβλέψεις για Παρθένος 2016 !

Zwdia

Ετήσιες προβλέψεις για Παρθένος 2016!

Πολύ σημαντική η φετινή γενεθλιακή χρονιά αφού την περίοδο περίπου των γενεθλίων σας, είχατε την είσοδο του Δία στο ζώδιό σας.

Ο Δίας στην Παρθένο, όπως ήδη αναλύσαμε σε ειδικό άρθρο, είναι σε θέση αδυναμίας για ένα χρόνο και συμπίπτει η έναρξη της πορείας του με τη νέα σας χρονιά.

Ωστόσο, ένας πλανήτης σαν τον Δία προσφέρει αφειδώς βοήθεια, από όποια θέση κι αν βρίσκεται.

Η χρονιά με τον Δία στην Παρθένο απαιτεί προσπάθεια, υπομονή, επιμονή, ελαστικότητα, ευελιξία και προσαρμοστικότητα. Αγαθά που θα προκύψουν από αυτή την στάση ζωής, θα μας δικαιώσουν.

Δεν είναι όμως πάντα ευχάριστη η προσπάθεια και η προσήλωση σε ένα στόχο. Ωστόσο, στο ζώδιο αυτό, φαίνεται πως πρέπει να υπηρετήσουμε το έργο μας, να καλλιεργήσουμε και να δρέψουμε καρπούς των κόπων μας. Η προσωπική μας εργασία με μόχθο και λογική, συνθέτει το παζλ και ολοκληρώνει τον στόχο

Ο χρόνος είναι πολύτιμος, η γνώση τίθεται σε εφαρμογή, η πειθαρχία και η σωστή οργάνωση, είναι απαραίτητα εφόδια.

Το πομπώδες και το εγωιστικό στοιχείο, δεν επικρατούν. Αντίθετα, η σύνεση, η ταπεινότητα, η διακριτική συμπεριφορά, το έργο και όχι τα περιττά λόγια, θα ανταμειφθούν.

Το λιτό και απέριττο αρέσει και επικρατεί.

Ο Κρόνος από τις 17 Σεπτεμβρίου 2015 βρίσκεται οριστικά στον Τοξότη και θα περιορίσει αισθητά τις υπερβολές ή τις απαιτήσεις που δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Θα σας είστε περισσότερο επιλεκτικοί και αυστηροί προς εκείνους που είναι οικείοι θέτοντας τα όριά σας ή τους όρους σας.

Ίσως ενδιαφερθείτε να ρυθμίσετε ζητήματα της κατοικίας ή της οικογενειακής περιουσίας.

Είστε πιο εγκρατείς, ενώ παράλληλα με την επεκτατική δύναμη του Δία, προσπαθείτε να ανοίξετε νέους δρόμους. Μία σύγκρουση κάποιες φορές μεταξύ του δούναι και λαβείν, θα σας δημιουργεί ψυχική ή σωματική κόπωση.

Όλα όμως γίνονται για να αποκρυσταλλώσετε και να θέσετε νέες βάσεις στη ζωή σας. Ήρθε η στιγμή να θεμελιώσετε εκ νέου το έργο σας!

Ο Ουρανός στον Κριό αγγίζει από το 2010 το ψυχολογικό σας πεδίο, κάποιες φορές αλλάζει την διάθεση ή προκαλεί αναστάτωση. Ως πρότινος, το τετράγωνο προς τον Πλούτωνα, δυσκόλευε αρκετά τη ζωή σας, καθώς κατά διαστήματα είχατε ανασφάλεια, φοβίες ή ανησυχίες. Προφανώς όμως, σας βοηθά ως το 2017 περίπου, να είστε αρκετά πιο παρορμητικοί και να μην εφησυχάζετε. Η επαναστατική σας διάθεση, σας κάνει περισσότερο αντιδραστικούς.

Ο Ποσειδώνας βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας και οδηγεί στην αναζήτηση του ονείρου… Όνειρα κοινωνικής υφής, αφού θα επιθυμήσετε ένα ιδανικό ταίρι και δεν αποκλείεται να επενδύσετε προς αυτή την κατεύθυνση. Βέβαια, είναι ένας αργός πλανήτης και το όνειρο ή η ουτοπία έχει διάρκεια ετών.

Θα ήταν σημαντικό να γειώνετε και να υλοποιείτε τα όνειρά σας, αλλά και να μην χάνετε την προσγείωση, όταν σας παρασύρει ο ρομαντισμός.

Στις συνεργασίες είναι καλό να αποφύγετε τις συναισθηματικές εξάρσεις και να παραμείνετε πρακτικοί και συγκεκριμένοι. Προσοχή στην επιλογή των συνεργατών.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, παρά τις δύσκολες όψεις των τελευταίων ετών, είναι θετικός προς το ζώδιό σας. Ενδυναμώνει την φυσική και πνευματική σας υγεία, προσδίδει θάρρος, πίστη, επιμονή, αλλά και ενθάρρυνση για να ανταποκριθείτε στα σημαντικά γεγονότα της εποχής.

Είστε συχνά παρορμητικοί και διεισδυτικοί, με μία στροφή προς την αυτάρκεια, τη δύναμη, την αυτοδυναμία, ή την μεταφυσική. Καθώς τα τετράγωνα ακριβείας προς τον Ουρανό πλέον δεν υφίστανται και σταδιακά μέσα στο 2016 οι δύο κοσμικοί πλανήτες απομακρύνονται, θα ανακαλύψετε τα ταλέντα και τις δυνατότητες που αφυπνίστηκαν από τις τριβές των τελευταίων ετών. Εκμεταλλευτείτε τα θετικά της εμπειρίας, μην χάνετε χρόνο πολύτιμο, αγαπήστε και φροντίστε τον εαυτό σας και το έργο σας!

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας: Παρθένος 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;