Ετήσιες προβλέψεις - Κριός 2016
Μία ακόμη χρονιά που ξεκινά δυναμικά για σας, γιατί είστε εν μέσω σημαντικών εκλείψεων και η νέα αυτή γενεθλιακή σας περίοδος,

Zwdia

Ετήσιες προβλέψεις για τον Κριό 2016!

Μία ακόμη χρονιά που ξεκινά δυναμικά για σας, γιατί είστε εν μέσω σημαντικών εκλείψεων και η νέα αυτή γενεθλιακή σας περίοδος, απαιτεί σημαντικές αλλαγές στην ζωή σας, όπως θα περιγράψουμε στην γενική προσέγγιση.

Από το 2010, έχετε βρεθεί στο «μάτι του κυκλώνα» μεγάλων κοινωνικών και προσωπικών αλλαγών. Το προηγούμενο έτος, 2015, σας απασχόλησε με δύο ακόμη δύσκολες όψεις μεταξύ του Ουρανού και του Πλούτωνα και έτριξε τα θεμέλια της ζωής σας ακόμη μία φορά.

Τις ημέρες των περυσινών γενεθλίων σας, συνέβη η έβδομη και τελευταία ακριβής σύγκρουση των δύο σημαντικών πλανητών γενιάς, του Ουρανού και του Πλούτωνα. Καθώς εξακολουθεί ο Ουρανός να σχηματίζει την όψη τετραγώνου προς τον Πλούτωνα,γεγονός που ξεκίνησε από το 2010 και θα αρχίσει να εκτονώνεται μέσα στο 2016, – ωστόσο ακόμη είστε σε μία διαρκή εγρήγορση και ετοιμότητα.

Ήδη τα γεγονότα που έχουν διαδραματιστεί, σας έχουν αποκαλυφθεί, ωστόσο το τοπίο δεν ολοκληρώθηκε και ακόμη θα χρειαστεί να έχετε υπομονή. Η υπομονή είναι δύσκολο έργο για σας, και φυσικά ο Ουρανός στον Κριό, παρορμητικός και ανατρεπτικός, ενισχύει την δυναμική σας μαχητική διάθεση.

Σε ένα κόσμο ροής και ανατροπής τα τελευταία χρόνια, είστε οι πρώτοι που αντιλαμβάνεστε την ανάγκη για ταχύτερες εξελίξεις, άμεσες αποφάσεις, ριψοκίνδυνες επιλογές. Ωστόσο, λόγω της παρορμητικής σας ιδιοσυγκρασίας, ας τελειώνετε με ό,τι ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια και πλέον δεν έχει νόημα για σας. Διαφορετικά, αντιμετωπίστε τις προκλήσεις όπως εσείς μόνο γνωρίζετε: μαχητικά και δημιουργικά!

Ακόμη ισχύει κατά διαστήματα αυτή η όψη, αλλά δεν θα βιώσετε ξανά την έντασή της όπως ως το προηγούμενο έτος. Επομένως επανέρχεστε σταδιακά σε πιο ήπιους ρυθμούς.

Με τον Δία στην Παρθένο ως τον Σεπτέμβριο, έχετε αυξημένες ευθύνες και περισσότερες υποχρεώσεις. Αυτό δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, ίσως μάλιστα αισθανθείτε ένα περιορισμό. Αλλά μπορείτε να αποδείξετε πως υπηρετείτε το έργο σας με σοβαρότητα και μάλιστα ακόμη κι αν καταπιάνεστε με θέματα κατώτερα των προσδοκιών σας, θα τα φέρετε εις πέρας.
Θα χρειαστείτε περισσότερη οργάνωση για να αποφύγετε το άγχος όμως. Θα μάθετε να ταξινομείτε σχολαστικά τις εργασίες σας και θα μειώσετε το «εγώ» προκειμένου να εξυπηρετήσετε άλλους ή και το ίδιο σας το έργο.

Από τον Σεπτέμβριο ο Δίας περνά στο ζώδιο του Ζυγού και θα είστε σε μία διαρκή ενδυνάμωση, καθώς αναπτύσσετε τις σχέσεις και έχετε σταδιακά την δυνατότητα εξέλιξης μέσω αυτών. Είναι μία ευτυχής συγκυρία, αφού από τότε και κατά τη διάρκεια του 2017 θα είστε σε θέση να απομακρύνετε άνετα όσους δεν εναρμονίζονται με τη ζωή σας και τις ανάγκες σας και θα διευρύνετε τον κύκλο με εκείνους που μπορούν να συμπορεύονται σε ένα σημαντικό έργο.

Μην διστάσετε να προχωρήσετε δυναμικά έκτοτε, αφού θα είναι το τιμόνι των σχέσεων και των συνεργασιών στο χέρι σας!

Ο Κρόνος είναι σε ζώδιο φωτιάς , βρίσκεται οριστικά πλέον φέτος στον Τοξότη (από τα τέλη του 2014 ξεκίνησε διστακτικά την είσοδό του) και θα παραμείνει ως το 2017.

lilian

Έχετε όλη την ευχέρεια λοιπόν να τον υποδεχτείτε με ικανοποίηση καθώς σας στηρίζει για δυόμιση περίπου χρόνια. Θα ενδυναμώνει τον Ήλιο σας, την φυσική και πνευματική υγεία, θα προσδώσει αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση και θα ευνοεί τις σπουδές, τις αναζητήσεις μέσω της φιλοσοφίας, το άνοιγμα των συνόρων του νου και τα αξιόλογα μακρινά ταξίδια, εφ’ όσον το αποφασίσετε.
Ρυθμίζει τον ενθουσιασμό σας και τον οδηγεί σε πιο σημαντικές κινήσεις και αξιόπιστες επιλογές. Η φλόγα της δημιουργίας αξιοποιείται στο εξής σωστά.

Θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε μία γνώση ή να ακολουθήσετε σπουδές με διακρίσεις.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το ζώδιό σας στο: Κριός 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;