Ετήσιες προβλέψεις - Αιγόκερως 2016
Ο κυβερνήτης σας, Κρόνος, οριστικά πλέον στο ζώδιο του Τοξότη, καθορίζει μία διετία με συγκεκριμένες εσωτερικές ανησυχίες.

Zwdia

Ο κυβερνήτης σας, Κρόνος, οριστικά πλέον  στο  ζώδιο  του  Τοξότη, καθορίζει μία διετία με συγκεκριμένες εσωτερικές ανησυχίες.

Η διετία αυτή ξεκίνησε από τις αρχές του 2015 σε αργούς ρυθμούς, αλλά από το φθινόπωρο του 2015, είστε πλέον σε βαθύτερη ενδοσκόπηση, αφού οι συνθήκες που επικρατούν φέρνουν πλέον εσωτερική εξισορρόπηση. Φυσικά δεν θα είναι εύκολο να αποκολληθείτε από πεποιθήσεις και εμπειρίες που υποσυνείδητα σας περιορίζουν. Είναι χρόνιες καταγραφές και απαιτείται αρκετή προσπάθεια.

Ως το 2017 όμως, θα είστε σε θέση να απαλλαγείτε από την αγωνία και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να έχετε αυτοπεποίθηση.

Είναι σημαντική η περίοδος αυτή, αν και ενδέχεται να αισθάνεστε κατά διαστήματα άβολα, γιατί προγραμματίζετε καλύτερα τα επόμενα βήματα.

Σημαντική  διέλευση  επίσης  που  σας  επηρεάζει  θετικά, σε  οικονομικό  επίπεδο,  είναι  η  διέλευση του  Δία,  πλανήτη  που  αντιπροσωπεύει  τις  ευκαιρίες  στην  ζωή  μας    και αυτή τη φορά, ξεκινά ο νέος χρόνος με την εύνοια προς το μέρος σας!

Αν και βρίσκεται σε ζώδιο αδυναμίας, στην Παρθένο, ο Δίας σας προσφέρει άπλετα τις δυνατότητες εξέλιξης και προόδου.

Σας βοηθά να οργανωθείτε καλύτερα και να κάνετε το καλύτερο δυνατόν για τους σημαντικούς στόχους ανόδου και εξέλιξης,

Θα τολμήσετε να ανοίξετε ορίζοντες, αλλά όλα γίνονται μεθοδικά, προγραμματισμένα, με μελέτη και σχολαστική έρευνα.

Θα σας ενδιαφέρουν οι άνθρωποι που έχουν ευρύτητα νου, γνώσεις και ιδανικά. Πρακτικές οι απολαβές, αλλά όμως είναι απαραίτητο να τις κρίνετε σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας. Για σας, μετρά κυρίως η άνοδος σε κοινωνικό πεδίο.

Με τον Δία, αν έχετε κάνει σπουδές, ή αν συνεχίζετε την επιμόρφωση, θα μπορέσετε να διακριθείτε και να ξεχωρίσετε μέσω της ειδικότητάς σας. Θα αποδεικνύετε εύκολα μέσω του λόγου, τα επιχειρήματά σας και τις εκτιμήσεις σας και θα είστε σεβαστοί για τον τρόπο που τα αναλύετε.

Από τον Σεπτέμβριο και μετά, ο Δίας περνά στον Ζυγό και σε ό,τι αφορά το ζώδιό σας, θα τονίσει τα κοινωνικά ενδιαφέροντα. Θα είστε περισσότερο δραστήριοι στο κοινωνικό σας περιβάλλον, συμμετέχοντας στα δρώμενα και έχοντας κατά πάσα πιθανότητα νέες γνωριμίες, αξιόλογες συναναστροφές.

Το έργο σας θα αναπτύσσεται σταδιακά, παρά τις ανατροπές που μπορεί να υπάρξουν κατά διαστήματα. Θα εντυπωσιάσετε και θα εκπλήξετε με καινοτομίες.

Βέβαια, τα θέματα αυτά θα εξελιχθούν κυρίως μέσα στον επόμενο χρόνο.

Ο Πλούτωνας εδώ και μία πενταετία είναι στο ζώδιό σας και θα παραμείνει ακόμη αρκετά χρόνια. Ωστόσο, ήδη έχετε βιώσει ανατροπές και αλλαγές και φυσικά σας έχει δημιουργήσει προβληματισμούς. Μέσα από τις δυσκολίες που βιώθηκαν αυτά τα χρόνια, θα έχετε κατανοήσει σε βάθος τον ίδιο σας τον εαυτό, καθώς οι εμπειρίες μοιάζουν με ένα είδος μύησης.

Έχετε μία διαδρομή ακόμη να διανύσετε, ωστόσο ήδη αναγνωρίζετε την ιδιαίτερη προσφορά του Πλούτωνα στο ζώδιό σας. Μεταμόρφωση και συνειδητοποίηση θα προκύψουν. Οι σχέσεις αλλάζουν, γίνονται περισσότερο ουσιαστικές. Ενώ στο οικογενειακό περιβάλλον ελλοχεύει κατά καιρούς η ένταση. Είναι σημαντικό να επιλέγετε την ανανέωση όταν αισθάνεστε πως η ρήξη πλησιάζει. Μία αποστασιοποίηση ή αλλαγή μπορεί να δώσει λύσεις.

Ο Ουρανός, ο εκκεντρικός επαναστάτης, ένας πλανήτης ανατροπών, βρίσκεται στον Κριό από το 2010, φέρνει διακυμάνσεις στα ζητήματα της προσωπικής σας ζωής. Κατάλληλη περίοδος για αλλαγές στον τόπο διαμονής, τα οικογενειακά ζητήματα, ενώ το τετράγωνο με τον Πλούτωνα εξακολουθεί να δονεί τον ψυχισμό σας και να αναζητά ανατροπές σε ό,τι ήταν δεδομένο ως πρότινος και για τις προσωπικές σχέσεις, που ίσως δεν πληρούν τις προϋποθέσεις στην οικογενειακή σας ζωή.

Το 2012, ο Ποσειδώνας – πλανήτης της ουτοπίας και της έμπνευσης,  έκανε μία σημαντική κίνηση στον τομέα της οικογένειας (και θα παραμείνει πιθανόν εκεί 14 χρόνια). Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να οραματιστείτε και να έχετε όμορφες εμπνεύσεις, ιδέες και ιδανικά.

Σε ένα πρακτικό επίπεδο, ίσως όμως υπάρχουν περίοδοι απογοήτευσης και απομυθοποίησης μετά από σειρά λαθών. Προσπαθήστε να κατανοήσετε αυτό που συμβαίνει και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να γειωθεί στα πρακτικά. Θα βρίσκετε γαλήνη και χαρά μέσω της τέχνης.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας: http://astrolife.gr/etisies-provlepsis-egokeros-2016/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;