Ετήσιες προβλέψεις: Τοξότης 2016
Μία ενδιαφέρουσα νέα χρονιά για σας, για την οποία είχατε ήδη μία πρώτη «γεύση» κατά διαστήματα, μέσα στο προηγούμενο έτος.

Zwdia

Μία ενδιαφέρουσα νέα χρονιά για σας, για την οποία είχατε ήδη μία πρώτη «γεύση» κατά διαστήματα, μέσα στο προηγούμενο έτος.

Βασικός ρυθμιστής γεγονότων στο εξής θα είναι ο Κρόνος. Ο Κρόνος έκανε τα πρώτα διστακτικά του βήματα στο ζώδιό σας κατά τη διάρκεια του 2015, αλλά δεν ήταν παρά η αρχή για σας. Τώρα πλέον, οριστικά στο ζώδιό σας , θα σας αποφέρει σημαντικά οφέλη.

Θα μπείτε σε πλαίσιο, θα πρέπει να είστε αρκετά πιο εγκρατείς, καθώς αναμένεται να ασχοληθείτε με τις προσωπικές ανάγκες σας, αλλά και να ξεκαθαρίσετε μνήμες που φωλιάζουν βαθιά και σας ταλαιπώρησαν τα τρία τελευταία χρόνια.

Ανασφάλειες, αδυναμίες, αποτυπώματα του χθες, είναι αυτά που υπόγεια σας εμποδίζουν για να αισθανθείτε άνετα, αισιόδοξα, όπως επιτάσσει η ίδια σας η φύση και ελεύθερα. Θα χρειαστείτε όμως αυτό το πολύτιμο διάστημα των τριβών και εκκαθαρίσεων, για να ξεπεράσετε αναστολές, φοβίες, άγχη και αδυναμίες που σας κρατούν δέσμιους απέναντι σε ένα πιο φωτεινό μέλλον.
Αναγνωρίζετε πλέον πως είστε δυνατοί, θωρακισμένοι, έμπειροι και αποφασιστικοί, Ίσως μάλιστα να φανείτε περισσότερο σκληροί ή αποστασιοποιημένοι, λιγότερο φιλικοί και γενναιόδωροι.

Πολλά αλλάζουν πλέον. Σοβαρότητα, υπευθυνότητα, ξεκάθαρες απόψεις, στάση ζωής που δεν χωρά αμφισβήτηση εύκολα.
Ανάλογα με τα ατομικά σας στοιχεία φυσικά, θα αρχίσετε να συγκεντρώνετε τις δυνάμεις σας και θα ασχοληθείτε στο εξής με ό,τι είναι πιο σοβαρό και ουσιαστικό.
Δεν θα χάσετε το χιούμορ σας, δεν υπάρχει αυτή η πιθανότητα, αλλά θα είστε περισσότερο επιλεκτικοί ακόμη και με εκείνους που αγαπάτε. Θα θέσετε όρια και κανόνες, που αρμόζουν πλέον στην εποχή που διανύετε.
Οι ορίζοντες διευρύνονται και το ταλέντο ή η κατάρτισή σας, θα βρουν πρόσφορο έδαφος. Αρκεί, φυσικά, να έχετε εμπειρία και γνώση. Δεν θα σας χαριστεί κάτι, όσο θετικά κι αν φαντάζουν κάποια από τα στοιχεία. Η εποχή αξιώνει όποιον έχει προσπαθήσει πολύ και κατέχει με σαφήνεια το αντικείμενό του.

Ο Δίας, πλανήτης της επέκτασης και των ευκαιριών, αλλά και της υπερβολής, βρίσκεται ως τον Σεπτέμβριο σε ένα ζώδιο αδυναμίας, την Παρθένο. Ενισχύει το άγχος, την πίεση για επιμέλεια, συγκεκριμένες και προσγειωμένες ασχολίες.

Στο εξής θα αναλύετε πολύ τις πληροφορίες και η προώθηση του έργου σας, απαιτεί μία συγκεκριμένη λογική. Αποφύγετε να παραπονιέστε και να κάνετε διαρκώς σχόλια για τα κοινωνικά γεγονότα που σας ενοχλούν. Η χρονιά επιτάσσει να είστε περισσότερο συγκροτημένοι, τυπικοί, συνεπείς, συνετοί.
Από τον Σεπτέμβριο και μετά, όταν ο Δίας περνά στον Ζυγό, θα υπάρχει μεγαλύτερη ανάσα στις κοινωνικές επαφές, χαρούμενες σχέσεις και συνεργασίες για ένα κοινό στόχο, σκοπό, κάνουν τη ζωή σας περισσότερο ενδιαφέρουσα. Η διάθεση αλλάζει και γίνεται πιο συμβατή με τη φύση σας, ενώ θα έχετε δημιουργικές ιδέες.

Η καρμική σας πορεία μέσω των Δεσμών της Σελήνης από το φθινόπωρο του 2015 προσδίδει στα σχέδιά σας μία προκλητική προοπτική. Θα χρειαστεί να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις ή να ολοκληρώσετε ό,τι δεν έχει πλέον νόημα για σας. Μπορεί να αναγκαστείτε να προσγειωθείτε ως προς τις κοινωνικές φιλοδοξίες και να έρθετε σε σύγκρουση με εκείνους που είναι περισσότερο διστακτικοί από εσάς.

Θα χρειαστεί να είστε περισσότερο συγκροτημένοι, μεθοδικοί και οργανωμένοι, κάτι που δεν είναι της φύσης σας. Επομένως θα σας απασχολήσει το κοινωνικό περιβάλλον και ενδεχομένως θα τους μεταφέρετε την αισιόδοξη πλευρά σας, ενώ εκείνοι θα επιδιώξουν να σας διδάξουν τον προγραμματισμό.

Το 2012, ο Ποσειδώνας – πλανήτης της ουτοπίας και της έμπνευσης, έκανε μία σημαντική κίνηση στον τομέα της οικογένειας (και θα παραμείνει πιθανόν εκεί 14 χρόνια). Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να ανακαλύψετε την προσωπική δημιουργικότητα, το ταλέντο και την έμπνευση μέσα στον ιδιωτικό σας χώρο, αναπτύσσοντας τα χαρίσματά σας.

Σε ένα πρακτικό επίπεδο, ίσως όμως υπάρχουν περίοδοι απογοήτευσης και απομυθοποίησης μετά από σειρά λαθών. Προσπαθήστε να κατανοήσετε αυτό που συμβαίνει και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να γειωθεί στα πρακτικά, αλλά και να ονειρευτεί με τους αγαπημένους της οικογένειας, ένα καλύτερο μέλλον. Θα βρίσκετε γαλήνη και χαρά μέσω της τέχνης.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας: Τοξότης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
101 - 88
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;