Πανσέληνος των Χριστουγέννων με ρομαντισμό και πάθος στον Καρκίνο!
Η εβδομάδα έχει ως χαρακτηριστικό της την γιορτή των Χριστουγέννων, ανήμερα της Πανσελήνου στον Καρκίνο.

Zwdia

Από την Λίλιαν Σίμου

Η εβδομάδα έχει ως χαρακτηριστικό της την γιορτή των Χριστουγέννων, ανήμερα της Πανσελήνου στον Καρκίνο.

Ένα υπέρλαμπρο φεγγάρι θα φωτίζει τον ουρανό και την ψυχή μας, μέρες που έρχονται, κορυφώνοντας την αύξησή του μία μέρα ξεχωριστή, την ημέρα της Αγάπης.

Σε ημέρα Αφροδίτης και ώρα Ήλιου, λαμπεροί αστέρες φωτίζουν κι αυτή τη φορά τον χάρτη της Πανσελήνου. Το φως της τονίζεται ιδιαίτερα από τα χαρακτηριστικά τους.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό είναι σε θετική σύνδεση με τον Σπίκα, και η αγάπη στέφεται από δόξα, δύναμη επιρροής, και αφθονία.

Ο Άρης είναι επίσης σε συνδυασμό, με τον Σπίκα, τον Ρίγκελ και τον Ακτούρο. Τρία λαμπερά άστρα, οδηγούν την δράση μας σε νέες ευκαιρίες, ευημερία, άνθιση και ευοίωνη προοπτική.

Τα συναισθήματα και οι συγκινήσεις τονίζονται λοιπόν και μάλιστα με ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο.
Μία Πανσέληνος ευαίσθητη και τρυφερή, προκαλεί συγκινήσεις και ένα ευάλωτο κλίμα στον ψυχισμό μας.

Σε τρίγωνο προς τον Ποσειδώνα και τρίγωνο προς τη Μαύρη Σελήνη, το ρομαντικό στοιχείο εμπλέκεται με το αισθησιακό.

Ημέρα έμπνευσης, δράσης και ανάπτυξης των συναισθημάτων, καθώς αποφασίζουμε να βιώσουμε με ζεστασιά, ευαισθησία, συμπόνια και γενναιοδωρία αυτό που νιώθουμε.
Στην προσωπική μας ζωή, ο ερωτισμός είναι έντονος, διανθισμένος με φαντασία και ακολουθούμε το όνειρό μας.

Ωστόσο, αυτή η Πανσέληνος έχει ένα ακόμη ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: η θετική γωνία της Αφροδίτης με τους Δεσμούς της Σελήνης.

Μαζί, ο άξονας των Δεσμών και η Αφροδίτη στο ζώδιο του πάθους, προσδίδουν ένα καρμικό δεσμό, όπου οι επιθυμίες, η συγκινήσεις, οι βαθύτερες και οι εξωτερικές ανάγκες, αλλά και η ισορροπία των σχέσεων, αφήνουν καρμικά σημάδια στη ζωή μας.

Στιγμή σημαντικών σκέψεων και εστίασης σε όποιο τομέα μας αγγίζουν, μας καθιστούν υπεύθυνους των επιλογών μας , οι οποίες καθορίζουν το μέλλον και μας προσφέρουν διαρκείς και αλυσιδωτές συνέπειες.

Ο σταυρός των παρορμητικών εντείνει την διάθεση για άμεσες αντιδράσεις, λύσεις, ή εξηγήσεις, κάτι που δεν είναι απαραίτητο. Ας δώσουμε χρόνο, ας είμαστε περισσότερο διορατικοί και ας αισθανθούμε τι πρέπει να γίνει σε κάθε πρόκληση των ημερών.

Το γνωστό τετράγωνο του Ουρανού προς τον Πλούτωνα, ακόμη μία φορά μας απασχολεί, χωρίς όμως πλέον να υπάρχει ακρίβεια σε μοίρες. Ανατροπές ίσως προκληθούν από έλλειψη υπομονής.

Ο Ερμής σε τετράγωνο προς τον Άρη, είναι πηγή έντασης ή έντονης αντίδρασης. Γι αυτό ας μην έρθουμε σε ρήξη παρορμητικά αυτές τις μέρες.

lilian

Η Πανσέληνος πάντα είναι μέρα συγκέντρωσης και απολογισμού. Επομένως, αυτό προέχει, προτού πάρουμε αποφάσεις και προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα.

Πόσω μάλλον όταν η αίσθησή της απλώνει το χέρι Αγάπης την ημέρα της γέννησης του Ιησού, του Χριστικού Φωτός.

Ας εστιάσουμε σ’ αυτό μέσα στην εβδομάδα, ας αναλογιστούμε την Αγάπη ως ανάγκη, ως πληρότητα και ως προσδοκία στην καρδιά όλων μας…
Καλή προετοιμασία, καλά Χριστούγεννα!!!

Κριός
Η Πανσέληνος στον Καρκίνο σηματοδοτεί μια περίοδο εντελώς αντίθετη από τα δικά σας μέτρα και σταθμά. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών θα νιώθετε την επιθυμία να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας και να σκεφτείτε και να αναλογιστείτε την ποιότητα της ζωής σας.
Νιώθετε την ανάγκη της προστασίας της ιδιωτικής σας ζωής, ενώ θα περάσετε αρκετό χρόνο στο σπίτι κοντά στους δικούς σας ανθρώπους. Γενικά θα έχετε την ανάγκη να προστατέψετε τους αγαπημένους σας, να ασχοληθείτε με παιδιά, οικογένεια και ηλικιωμένους, ενώ θα περάσετε αρκετό χρόνο τακτοποιώντας τους χώρους του σπιτιού αλλά και της εργασίας σας.
Οι επιλογές είναι απαραίτητο να συνδυαστούν με τις σχέσεις και την οικογένεια.
Ακόμα θα είστε περισσότερο ευαίσθητοι, ενώ κατά γενική ομολογία θα νιώσετε μια κάποια νοσταλγία για περασμένες γιορτές των παιδικών σας χρόνων ή θα αναπολήσετε ευτυχισμένες στιγμές που έχουν περάσει.
Στα επαγγελματικά μπορεί να νιώσετε ιδιαίτερα κουρασμένοι μιας και ο τομέας αυτό απαιτεί από σας περισσότερα από αυτά που είστε διατεθειμένοι να δώσετε αυτή την εποχή.
Η αισθησιακή σας πλευρά μπορεί να αφυπνιστεί, αλλά θα πρέπει να πάρετε σοβαρές μόνο αποφάσεις, ή να περιμένετε να αποφασίσετε με υπευθυνότητα για τη σχέση μας και την έκφραση των συναισθημάτων.

Ταύρος
Η Πανσέληνος του μήνα σηματοδοτεί μια περίοδο έντονης δραστηριότητας και αφύπνισης. Οι υποχρεώσεις όμως θα επικεντρωθούν γύρω από αποφάσεις, από σύντομα ταξίδια, τηλεφωνήματα, και γενικά διάφορες επαφές και ανακοινώσεις. Έτσι πρέπει να δείξετε τη δέουσα προσοχή στις μετακινήσεις, γιατί μπορεί να υπάρξουν εμπόδια καθυστερήσεις και ατυχήματα.
Καλό είναι να αποφύγετε να εμπλακείτε σε κουβέντες και κουτσομπολιά με συγγενείς και συναδέλφους γιατί μπορεί να παρανοηθούν οι κουβέντες και να εκτεθείτε.
Αυτή η περίοδος θα ζωντανέψει μνήμες και συναισθήματα από το παρελθόν. Πιθανότατα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με καταστάσεις και ανθρώπους από το πρόσφατο παρελθόν, που θα εμφανιστούν πάλι στη ζωή σας. Τα γεγονότα αυτά μπορεί προσωρινά να σας αδρανοποιήσουν αλλά και θα σας αναγκάσουν να κλείσετε κάποια κεφάλαια στη ζωή σας, κυρίως στον αισθηματικό και επαγγελματικό τομέα.
Θα υπάρξουν όμως και νέα πρόσωπα και γνωριμίες και ίσως μία μαγνητική προσωπικότητα σας αφυπνίσει το πάθος. Το γεγονός αυτό μαζί με τον απολογισμό της ζωής σας , θα σας βοηθήσει να βρείτε σταδιακά τον εαυτό σας.

Δίδυμοι
Η Πανσέληνος στον Καρκίνο σηματοδοτεί μια περίοδο, κατά την οποία θα δώσετε μεγάλη σημασία στη συναισθηματική και την υλική σας ασφάλεια. Η ανάγκη για κάποια αγορά θα είναι έντονη ή αναγκαία. Πιθανόν να ξοδέψετε αρκετά από τα χρήματα σας από κάτι απλό έως κάτι πολύ ακριβό. Ας αγοράσετε σε σας τους ίδιους, κάτι που ονειρεύεστε! Το αξίζετε! Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν αυτές τις μέρες.
Όσον αφορά τα φλερτ επιβάλλεται να πάρετε μια απόφαση για κάποια σχέση, που εδώ και καιρό παραπαίει και δεν μπορείτε να αποφασίσετε για την έκβαση της. Τώρα ήρθε ο καιρός που θα πάρετε μια οριστική απόφαση. Όποια και να είναι αυτή η απόφαση θα επιφέρει αλλαγές στην αίσθηση της καθημερινότητάς σας.
Αυτή είναι μια περίοδος που δεν έχετε ανάγκη να προσπαθήσετε να καλύψετε τις ανάγκες σας με μια προσπάθεια διαχείρισης της προσωπικής ζωής σας. Μια καλή οργάνωση και προβλεπτικότητα θα καταφέρουν να σας βγάλουν από την ανασφάλεια και τη δύσκολη θέση.
Επιπρόσθετα, η Αφροδίτη οδηγεί το συναίσθημα σε βάθος, και επιδιώκετε να ζήσετε με πάθος την ρομαντική ατμόσφαιρα των ημερών.

Καρκίνος
Καθώς η Πανσέληνος εστιάζει στο Ζώδιο σας, σηματοδοτείται μια περίοδο όπου θα πρέπει να κλείσετε όλες τις εκκρεμότητες. Είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι, ευάλωτοι στα συναισθήματα σας και δεν μπορείτε να τα εκφράσετε με τη συνηθισμένη ευκολία. Έτσι θα εκφράζεστε με περισσότερη γκρίνια, ενώ θα είστε κάπως υπερβολικοί ως προς τα θέματα που αφορούν την προσωπικότητα σας και τις επιθυμίες σας.
Το σταυροδρόμι των εξελίξεων είναι κρίσιμο αυτή την εποχή, σχέσεις, καριέρα, οικογένεια και προσωπικές επιθυμίες, συγκρούονται. Κάθε επιλογή θα προσδώσει στο μέλλον ένα διαφορετικό χρώμα. Σκεφθείτε καλά προτού αποφασίσετε!
Οι σχέσεις θα ολοκληρωθούν και θα γίνει ένα είδος ξεκαθαρίσματος στη ζωή σας. Η διαίσθηση θα λειτουργεί στο μάξιμουμ και θα είναι σε θέση να σας οδηγήσει σε αποφάσεις, που θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σας. Μη φοβάστε να ακολουθήσετε το κάλεσμα και νιώθοντας τις δονήσεις από το περιβάλλον σας, να οδηγηθείτε σε νέα ξεκινήματα. Κλείστε λοιπόν ό,τι σας πληγώνει και σας κρατά στάσιμους και προχωρήστε χωρίς φόβο.
Η Αφροδίτη στον ερωτικό τομέα, θα τονίσει την ανάγκη για πάθος και ρομαντική διάθεση παράλληλα από τους συνδυασμούς των ημερών. Ενδιαφερθείτε για την συναισθηματική κάλυψη των ατόμων που αγαπάτε, κάτι που καθορίζει όλο το κλίμα των ημερών.

Λέων

Η εβδομάδα σηματοδοτεί την ενεργοποίηση του κόσμου των συναισθημάτων και του υποσυνείδητου. Θα υπάρχει μια ιδιαίτερα αυξημένη ευαισθησία και μία συναισθηματική ανάγκη να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Το συναίσθημα θα σας κάνει να νιώθετε λίγο παραμελημένοι από τους αγαπημένους σας. Όλες οι κρυμμένες και βαθιά ριζωμένες φοβίες, τα άγχη και οι ανασφάλειες θα βγουν στην επιφάνεια.
Έτσι σε συνδυασμό με τη μελαγχολία και την αίσθηση του ανικανοποίητου να πλανάται πάνω από το κεφάλι σας, θα περάσετε με μια ανάγκη απομόνωσης τις ημέρες των γιορτών. Μέσα από την ανάγκη αυτή της απομόνωσης ίσως καταφέρετε να συγκεκριμενοποιήσετε τα όνειρα κι τις επιθυμίες σας.
Κατά συνέπεια, μέσα από μια έξαρση προσωπικής, δημιουργικής μοναξιάς καταφέρετε να θέσετε σε σωστές βάσεις τα θέλω, τις σχέσεις και τις φιλίες σας. Επίσης καλό είναι να κάνετε μια μικρή στάση και στο χώρο της εργασίας σας και να αναλογιστείτε κι εκεί το μέλλον σας μια και η καθημερνή ρουτίνα έχει αρχίσει και σας κουράζει… Τέλος, καλό είναι να μην κάνετε καινούρια ξεκινήματα αυτή την περίοδο.
Η Αφροδίτη σας προκαλεί να αναβιώσετε μία σχέση πάθους ή το πάθος στην παρούσα σας σχέση. Επιτρέψτε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, για όμορφες στιγμές που θα φέρουν ξανά ρομαντισμό και έντονα συναισθήματα με το ταίρι σας.

Παρθένος

Η εβδομάδα αναγγέλλει για σας μια περίοδο όπου θα νιώσετε την επιθυμία να βρεθείτε με φιλικά αγαπημένα πρόσωπα, να ανταλλάξετε ιδέες, να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά. Αυτή την περίοδο θα έχετε μια περίεργη αίσθηση ότι θα πραγματοποιήσετε μια κρυφή επιθυμία σας. Έτσι θα ενεργοποιήσετε υποσυνείδητα μηχανισμούς και θα έρθουν κοντά σας οι κατάλληλοι άνθρωποι που θα έχουν πρόθεση να σας βοηθήσουν.
Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να νιώσετε μια αίσθηση ασφάλειας και προστασίας. Μια εσωτερική φωνή θα σας οδηγήσει στο να κάνετε τα σωστά βήματα στη σωστή κατεύθυνση.
Μην ξεχνάμε ότι αυτή η εποχή δεν ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα, άλλα για ξεκαθαρίσματα και ολοκλήρωση στις όποιες εκκρεμότητες. Έρχονται στην επιφάνεια θέματα που έχουν σχέση με το κοντινό σας περιβάλλον, και η συναναστροφή φέρνει όμορφες συναντήσεις, με ερωτικό ενδιαφέρον.
Καλό θα είναι να επιδιώξετε να διασκεδάσετε με φίλους και να περάσετε καλά. Το περίεργο είναι ότι θα περνάτε καλά ακόμα και την στιγμή που θα βλέπετε τηλεόραση!!

Ζυγός

Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, σε μία δύσκολη όψη προς το δικό σας ζώδιο, σηματοδοτεί μια περίοδο όπου θα ασχοληθείτε με κοινωνικές υποχρεώσεις και επαφές με τρίτους.
Ο κοινωνικός κύκλος αυτή την περίοδο θα σας βγάζει από τον εκάστοτε περιορισμό μέσω προκλήσεων. Θα αναγκαστείτε να περνάτε τον καιρό σας σε γιορτινά τραπέζια και συζητήσεις σε εκλεπτυσμένες παρέες. Θα μοιράσετε το χρόνο σας ανάμεσα στην οικογένεια που σας χρειάζεται και τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις οι οποίες θα αυξηθούν θεαματικά. Γενικά είναι μια περίοδος κατά την οποία δεν θα βαρεθείτε. Αντίθετα θα βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής και θα επιδιώκετε να λάμπετε. Αυτό θα είναι το γιορτινό σας πρόσωπο.
Όμως εσείς κόντρα λοιπόν στην κοινωνική σας φύση θα θέλατε ίσως, απλά να είστε στο σπίτι και να ξεκουραστείτε. Έχετε ανάγκη να ξεκαθαρίσετε τα θέλω σας, σε σχέση πάντα με τις επιθυμίες των άλλων και να θέσετε προτεραιότητες, να αναλογιστείτε τι δεν πάει καλά στη ζωή σας και να προβληματιστείτε ως προς τη δική σας συμπεριφορά!! Καλό θα ήταν να περιορίσετε λίγο την παρόρμηση και να μη μεταφέρετε τα προβλήματα τα οικογενειακά στην εργασία σας και το αντίστροφο.
Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, σε ζώδιο αδυναμίας μεν, αλλά έντονων συναισθημάτων, σας ωθεί να αξιολογήσετε κάθε σχέση και να αναζητήσετε εκείνες που μπορεί να γίνουν συνοδοιπόροι, προσβλέποντας σε προοπτική μαζί τους.

Σκορπιός

Μία ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκινά για σας, θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε αρκετό χρόνο πίσω από βιβλία ή από την συγγραφή κάποιου θέματος μιας μελέτης ή έρευνας, που πρέπει να ολοκληρωθούν. Βόλτες σε εκθέσεις, θέατρα και κινηματογράφο είναι σίγουρα μέσα στο πρόγραμμα. Είναι επίσης μια περίοδος όπου θα βρεθείτε με φίλους και θα ανταλλάξετε και απόψεις.
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, είστε γοητευτικοί και ερωτικοί, αλλά με συγκεκριμένη άποψη.
Θα σας δοθεί η ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας με νέα και αξιόλογα άτομα, τα οποία θα σας προσφέρουν γνώση και σοφία. Νέες εμπειρίες και πνευματική σας ανάπτυξη θα είναι το επίκεντρο.
Είσαστε από τους ανθρώπους, που ανάλογα με το ατομικό ωροσκόπιο φυσικά, δεν αποκλείεται να ταξιδέψετε μακριά, σε νέους τόπους και να αδράξετε νέες εμπειρίες!
Θα νιώθετε πιθανόν μια πλήξη σε προσωπικό επίπεδο, έτσι θα θέλετε να σπάσετε τη ρουτίνα με εναλλαγές και ταξίδια. Είναι όμως και μια καλή στιγμή, ένα διάλειμμα όπου μέσα από τον απολογισμό σας, θα συνειδητοποιήσετε τα κακώς κείμενα της ζωής σας. Έτσι θα είστε σε θέση να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε στο μέλλον. Με τον τρόπο αυτό θα καταφέρετε να θέσετε κάποια προοπτική και στόχους.

Τοξότης

Για σας ξεκινά μια περίοδος εσωτερικής αναζήτησης. Ψάχνετε για περισσότερο νόημα στη ζωή σας και κάθε σας ενέργεια, κάθε δραστηριότητα σας, έχει ως στόχο να σας οδηγήσει σε μια κατανόηση του εαυτού σας αλλά και της ψυχής σας. Είναι μια περίοδος, λοιπόν που τα ένστικτα σας θα δουλεύουν στο κόκκινο.
Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να καταλαβαίνετε τις προθέσεις των άλλων και να ξεπερνάτε τις σκοπέλους με ιδιαίτερη ευκολία και χάρη. Οι εσωτερικές σας παρορμήσεις και η λίμπιντο σας θα είναι αυξημένες…..
Αν και συναισθηματικά αρκετά ευάλωτοι, καθώς δύσκολα θα καταφέρετε να ελέγξετε τα συναισθήματα σας, δεν αποκλείεται να έχετε εναλλαγές διάθεσης με αρκετή θλίψη και μελαγχολική διάθεση.
Είναι λοιπόν μια καλή περίοδος εσωτερικής ανάπτυξης, καθώς όλες οι κινήσεις που θα κάνετε και οι αποφάσεις που θα πάρετε θα σας οδηγήσουν μακροπρόθεσμα σε σημαντικές αποφάσεις για τον εαυτό σας και τη συναισθηματική σας ασφάλεια και ευτυχία.
Γιατί θα αναγκαστείτε να αξιολογήσετε τα δεδομένα ή/και θα δεχθείτε τις υπάρχουσες συνθήκες ή θα τις απορρίψετε και να πάτε παρακάτω. Σε πρακτικό επίπεδο θα σας απασχολήσουν οικονομικά και περιουσιακά ζητήματα.

Αιγόκερως

Απέναντι από το ζώδιό σας η λαμπερή Πανσέληνος, και με τον Ήλιο στον Αιγόκερω, δεν είναι δυνατόν να μείνετε ασυγκίνητοι στην πρόκληση και η θετική γωνία των Δεσμών της Σελήνης, απαιτεί αποφάσεις σημαντικές και άμεσες.
Σφοδρές επιθυμίες, έντονα συναισθήματα, στροφή στα απωθημένα του χθες που απαιτούν εκπλήρωση, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά αυτών των ημερών.
Θα αρέσετε όμως, θα διακρίνεστε και θα είστε ελκυστικοί. θα σας απασχολήσουν οι στενές προσωπικές σχέσεις και οι συνεργασίες. Η συμπεριφορά σας θα είναι καθοριστική και θα διαμορφώσει την ποιότητα αλλά ταυτόχρονα θα καθορίσει και την πορεία στις σχέσεις σας.
Η ανάγκη για περισσότερη ψυχική επικοινωνία με το σύντροφο σας θα είναι έντονη, θα θέλετε περισσότερη προσοχή και φροντίδα από αυτόν.
Θέλετε τις μέρες αυτές να τις ζήσετε γεμάτοι αγάπη και αρμονία. Η ευαισθησία των ημερών θα σας φορτίσει συναισθηματικά και θα προκαλέσει εντάσεις συχνά απαιτώντας από το σύντροφο σας περισσότερα!
Είναι μια περίοδος όπου θα βάλετε στο μικροσκόπιο τις σχέσεις σας και θα δείτε κατά πόσο σας ενδιαφέρει να διατηρήσετε κάποιες από αυτές. Όμως θα ήταν σκόπιμο εσείς να έχετε ευγενικούς τρόπους και υπομονή!
Έτσι θα είστε σε θέση να μάθετε πάρα πολλά για τον εαυτό σας, ειδικά αν καταφέρετε να σταματήσετε να ζητάτε και να ακούσετε λίγο και τους άλλους.

Υδροχόος
Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο, σηματοδοτείται μια περίοδο που θα δώσετε μεγάλη έμφαση σε θέματα υγείας, αλλά και στην εργασία σας. Οι διάφορες υποχρεώσεις θα σας κρατούν πάντα σε εγρήγορση και θα σας γεμίσουν με άγχος. Τα περισσότερα θέματα της καθημερινότητας θα σας κουράσουν και δε θα είστε σε θέση να τα αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να εκνευρίζεστε με το παραμικρό και να μην έχετε μεγάλη υπομονή με τους άλλους.
Είναι μια εποχή κατά την οποία θα είστε περισσότερο εσωστρεφείς και δε θα είστε σε θέση να ελέγξετε τα συναισθήματα. Αυτό είναι αποτέλεσμα συσσωρευμένης σωματικής αλλά και ψυχικής κούρασης.
Εδώ χρειάζεται να είστε σε κάποια ετοιμότητα γιατί ο οργανισμός μπορεί να ενσωματώσει τις αγωνίες σας και να βγουν στην επιφάνεια κάποια ψυχοσωματικά προβλήματα.
Τέλος θα αναζητήσετε αυτή την εποχή να ολοκληρώσετε θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας και γενικά θα ασχοληθείτε με λεπτομέρειες που δεν σας είναι ευχάριστες αλλά είναι αναγκαίες. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη και θα είστε γοητευτικοί και μαγνητικοί, αλλά θα πρέπει να αξιοποιήσετε γνωριμίες.

Ιχθείς

Έμφαση έχετε στον τομέα της φιλίας και αναπτύσσονται όμορφες φιλικές σχέσεις. Αλλά κάποια ή κάποιες από αυτές, θα περιέχουν ένα ερωτικό κάλεσμα. Το μήνυμα θα είναι μάλλον συγκρατημένο και δεν θα εκφραστεί εύκολα με λόγια.
Με την Πανσέληνο θα βρεθείτε με ευχάριστες παρέες. Θα έχετε μια έντονα δημιουργική διάθεση, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν ταλέντα και ικανότητες που ακόμα κι εσείς αγνοούσατε. Η αυτοπεποίθηση, η ερωτική σας διάθεση και τα φλερτ σας θα αυξηθούν ταυτόχρονα αλλά δεν είναι καλή εποχή για αποφάσεις ή για νέα ξεκινήματα. Ίσως μάλιστα, υπάρχουν προτάσεις για συμβίωση (ανάλογα τα ατομικά σας στοιχεία)
Αισθάνεστε την ανάγκη να εκφράσετε τα αισθήματα αγάπης και η Αφροδίτη σε θετική γωνία προς το ζώδιό σας, βοηθά και ενθαρρύνει το συναίσθημα και το πάθος. Το θέμα είναι αν θα μπορέσετε με το πλανητικό σκηνικό τελικά να τα εκφράσετε, χωρίς να υπάρχουν παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις. Ωστόσο συμπορεύεστε με τους γύρω σας σε μια συναισθηματική έξαρση.
Οι αντιδράσεις σας γενικά θα είναι παρορμητικές και θα απολαμβάνετε το εαυτό σας και τις φιλίες σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;