Ποια είναι η καλύτερη ώρα για να βγείτε πρώτο ραντεβού;
Θες το πρώτο σου ραντεβού να είναι επιτυχημένο; Δες τι ώρα πρέπει να το κανονίσεις!

πρώτο ραντεβού

Tι πρέπει να έχει ένα πρώτο ραντεβού για να είναι πετυχημένο; Να είναι ευχάριστο, να γίνει σε ένα μέρος που αρέσει και στους δύο, να έχει ροή και να μην κάνει κοιλιά! Όπως λοιπόν αντιλαμβάνεσαι, για να γυρίσεις σπίτι σου ευχαριστημένος-η θα πρέπει αν μη τι άλλο να μην έχεις σκυλοβαρεθεί! Εκτός βέβαια από όλα τα παραπάνω, υπάρχει κάτι εξίσου σημαντικό και ικανό να κρίνει την επιτυχία ενός ραντεβού.

Αναφερόμαστε στην ώρα της ημέρας, πράγμα το οποίο πολλοί παραβλέπουν. Και ποια είναι η κατάλληλη ώρα για ένα σούπερ πετυχημένο ραντεβού; Λυπούμαστε που θα σε απογοητεύσουμε, ειδικά αν είσαι υπναράς-ού, αλλά σύμφωνα με τους ερευνητές, γύρω στις 08.00 το πρωί τα ραντεβού τείνουν να είναι πιο πετυχημένα!

Σίγουρα η ώρα σου φαίνεται ακραία, όμως οι ειδικοί έχουν τις αποδείξεις για να σε πείσουν, πως εκείνη η ώρα είναι η κατάλληλη, αν θες το πρώτο ραντεβού να ολοκληρωθεί ομαλά και επιτυχημένα. Δες για ποιους λόγους!

1. Είσαι αγουροξυπνημένος-η οπότε έχεις πολύ λιγότερο χρόνο να σκεφτείς το ραντεβού και να αγχωθείς. Ξυπνάς, σουλουπώνεσαι και φεύγεις!

2. Είσαι φρέσκος-ια και όμορφος-η σαν τον πρώτο ανθό της άνοιξης. Ε και πώς να μην είσαι αφού μόλις σηκώθηκες από το λήθαργό σου;

3. Aν το ραντεβού πάει καλά, θα πάει και η υπόλοιπη μέρα σου. Για να καταλάβεις, θα σε βρίζει ο διευθυντής σου, κι εσύ θα του στέλνεις φιλάκια.

4. Και αν πάει απαίσια, τουλάχιστον ξέρεις ότι μπορείς να βελτιώσεις τα πράγματα από δω και πέρα.

5. Δεν υπάρχει περίπτωση να μεθύσεις, γιατί είναι πουρνό πουρνό! Σημαντικότατο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;